Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Tai kur visos/visi isilakste? Gal grindis plaunat? 😃😂😄Jau visas pusdienis praejo, tai kaip ir turetumete grizti i doros kelia. PS. I tema. 😀🧐😳

As tai dirbu diena. O kuris kelias yra doras? 

Atsakyti

O kuris kelias yra doras? 

Į doros kelią  žmonės stoja tada, kai nebėra su kuo dūkti.Arba kai guli kapinėse,ten tai jau tikrai visi rimti. :blink:

Atsakyti
Doras kelias yra tas, kuris kuria darna ir pilnatve tavo gyvenime. Dora - kuria darna, derejima, gera derliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 10 10, 19:26)
As tai dirbu diena. O kuris kelias yra doras? </p>

SM forumas. ax.gif mirksiukas.gif

Lisiteja teisingai parasei. Ir apie jauna sirdi irgi. mirksiukas.gif
Atsakyti

SM forumas. ax.gifmirksiukas.gif

Lisiteja teisingai parasei. Ir apie jauna sirdi irgi. mirksiukas.gif

Bet tu i ta doros kelia retokai uzsuki su kitomks palyginus. Kodel tokia nedora? 

Jei labai rimtai, tai mirsta forumas. :) Cia uzsukti tai ne kaip i doros kelia, o kaip i ligonine, kai baigtis jau aiski. 

Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2018 10 10, 19:23)
Grindys vakar išplautos.

Alia ramios moterys, išsidūko pagaliau  4u.gif

Siurblys , vardu Samsungas, siurbia kasdien. Daug katino seriu. Ne kasdien paleist - seriai lakstys ore.

Neissiduko. Siandien dar apie piet Montverte narvuodamasi sau plaukus paskutinius draske ir narvavos.

Ryt bus tas pats.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 10 spalio 2018 - 22:39
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 10 spalio 2018 - 23:03

Bet tu i ta doros kelia retokai uzsuki su kitomks palyginus. Kodel tokia nedora? 

Ar tai aš nedora???.Į dvikovą iškviesiu Laie_34.gif Tik atsigeriu kavos ir iškviečiu.

O jei rimtai tai aš esu dirbanti, turiu pomėgių,visokių pareigų,naminių gyvūnų, gėlių. Turiu užmiestyje sodybą, ten vis nuvažiuoju.Tiesiog nėra laiko mirkti ištisai čia.

Dar glumina visokie tokie aštrūs debatai ir žodžiavimaisi.Nesu iš ramiųjų, bet jau čia per daug.Ir galų gale,čia renkamės ne bartis ar savo tiesas įrodinėti,čia renkamės bendrauti, tiesiog be įsipareigojimų paplepėti.Manu ,kad tikrai miršta šis forumas.Būtų labai gaila, jei nunyktų.Moderatoriai, jei jie dar yra iš viso neaišku ką veikia.

Atsakyti
As manau ir siaip toks darinys kaip forumas jis gyvavo labai ilgai, ar ne virs 15m? Matyt viskas issikvepia begant laikui biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,

lutuke123, laikyk frontą, nepaskęskit ten savaitgalį https://www.gismeteo...ai-smogs-audra/

Lisitėja2, tu teisi, su cambala, tai kaip su pliku pešiotis. Net ne su kaip, o ir yra matomai plika dargi, nu ant tiek jai tie plaukai rūpi, lyg savo neturėtų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 10 11, 07:48)
As manau ir siaip toks darinys kaip forumas jis gyvavo labai ilgai, ar ne virs 15m? Matyt viskas issikvepia begant laikui biggrin.gif

tikriausiai, tik man įdomu kaip žmonėsw gali būti patogus facebookas? man jis tok niekalas, toks nepatogus reikalas ax.gif forumo tipažas juk daug patogiau
Atsakyti

Ar tai aš nedora???.Į dvikovą iškviesiu Laie_34.gif Tik atsigeriu kavos ir iškviečiu.

O jei rimtai tai aš esu dirbanti, turiu pomėgių,visokių pareigų,naminių gyvūnų, gėlių. Turiu užmiestyje sodybą, ten vis nuvažiuoju.Tiesiog nėra laiko mirkti ištisai čia.

Dar glumina visokie tokie aštrūs debatai ir žodžiavimaisi.Nesu iš ramiųjų, bet jau čia per daug.Ir galų gale,čia renkamės ne bartis ar savo tiesas įrodinėti,čia renkamės bendrauti, tiesiog be įsipareigojimų paplepėti.Manu ,kad tikrai miršta šis forumas.Būtų labai gaila, jei nunyktų.Moderatoriai, jei jie dar yra iš viso neaišku ką veikia.

Tu irgi nelabai dora.  :D 

Bet man atrodo kad tau nuo to tik geriau.

Panasu, kad oficiali forumo politika yra leisti dalyviams elgtis kaip jiems patinka. 

Atsakyti

tikriausiai, tik man įdomu kaip žmonėsw gali būti patogus facebookas? man jis tok niekalas, toks nepatogus reikalas ax.gifforumo tipažas juk daug patogiau

Tai kad SM ir FB du visiskai skirtingi dalykai.

Atsakyti