Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Nuolat @ 2018 10 16, 06:59)
<p>  Lutuke, oi ne tave turėjau galvoje. Ką turėjau, tas ir suprato.</p>

<p>  Virga, aš gi sakiau, kad turiu jumoro jausmą. Svarbiausia, kad ta geometriją aš moku, dar ir dabar jos reikia ir naudoju, ir geriau moku nei dėstyti mintis popieriuje. O gavosi atvirkščiai. Aš neįpratus skaityti kodais, nesivarginu, tiesiog galvoju, tokiu atveju, kad žmogus klaviatūroje ne taip suspaudė mygtukus. Bet man dzin.  Pabūsiu blondinė, man net patinka ja būti, baisiai čia.  angel.gif</p>
<p> </p>
<p>Pasižiūrėjau į veidrodį, sau patikau, einu papuošti pasaulio dabar  tongue.gif  lotuliukas.gif</p>

tai kad uzsienyje gyvena tik Virga ir Is_Sviesos ir Burbanti be manes, tai abejoju ar jom ka rasei biggrin.gif

Paprasciausiai uzsiprasei to , matai kiekviena mintis musu eina kaip uzsakymas Visatai, kodel atkreipiau tavo demesi i tavo zodzius noriu tik myleti , dziaugtis, maloniai bendrauti, stai ir dave tau gyvenimas sansa, nes myleti reikia visokius zmones, dziaugtis reikia moketi visokiose situacijose, kaip ir jei paprasysi kantrybes is visatos, gausi daug sudetngu situaciju, kad ja ugdytis, taip ir meile reikai ugdytis, kad myleti, ir dziaugtis mokejima reika irgi ugdytis...tu supykai ,isizeidiai, pamokos nepraejai, reiskia bus nauju pamoku mirksiukas.gif .is kart man krinta i akis tokie zmoniu prasymai ir zinau, kas ju laukia biggrin.gif
o roziniai akiniai irgi nelabai sveika gyvenime..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 16 spalio 2018 - 10:46
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 16, 11:35)
gal galvele perkaito nuo smelio dezes zaidimu? komanduoti sugalvojai  biggrin.gif i laikrodi pazziuserk ir atimk 2 valandas, tai zinosi kiek pas mane valandu biggrin.gif , jei nezinai nieko apie laiko skirtumus tarp saliu, tai pirma, antra toliau netesiu, nes atrodo juokingai visi tokie parasymai, isaukit jau is to darzelinio amziaus pagaliau, vaikus bobos auginat, o elgetes kaip vaikai pacios  mirksiukas.gif

nu, čia kaip mane dėl Naujako datos kaltina biggrin.gif kai pas mane tada nebuvo po aštuonių, o po šešių dar tik biggrin.gif
"Žiniukės" biggrin.gif
Atsakyti
Deda kazkokius australijos gaisrininkus, lyg Lietuvoj tokiu nera. Pilni sporto klubai tokiu kunu. Ikele tipo " seile pavarvint"😂😂
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 10 16, 09:22)
Prisipazinkit, kuri pavartet mintyse tuos identiskus dvynius?  biggrin.gif
Nors man gal simpatiskiausias tas, kur i medi atsiremes  ax.gif

vartyti nevartau mintyse, bet ziuriu kaip i grazius gamtos kurinius, akys dziaugiasi, man labai simpatiski keli, vienas tas kur su suniuku guli zoleje, dar keli visai jauni atrodo, bet uzaugs i grazius vyrus biggrin.gif nu siiap visi grazuoliai, zmonos dziaugiasi tirkiausiai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 10 16, 11:44)
Deda kazkokius australijos gaisrininkus, lyg Lietuvoj tokiu nera. Pilni sporto klubai tokiu kunu. Ikele tipo " seile pavarvint"😂😂

nu ikelk lietuvius, ar kas draudzia, man dzin ta tautybe siuo atveju, pamaciau, patiko, pasidalinau mirksiukas.gif ir nebutina seiles varvinti, galima paprasciausiai pasigrozeti bigsmile.gif kaip grozimasi gelem, medziais, ssaulelydziu, garziais gyvunais, taip ir grazus zmones grazu , nebutina i juos ziureti plesruno zvilgsniu mirksiukas.gif Pvz kai matau grazu zirga laukuose man grazu, man nevarva seles,kad jam suleisti iltis i spranda, taip ir vyrai svetimi grazu, ir tiek. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 16 spalio 2018 - 10:50
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 16, 11:47)

nu ikelk lietuvius, ar kas draudzia, man dzin ta tautybe siuo atveju, pamaciau, patiko, pasidalinau  mirksiukas.gif ir nebutina seiles varvinti, galima paprasciausiai pasigrozeti  bigsmile.gif kaip grozimasi gelem, medziais, ssaulelydziu, garziais gyvunais, taip ir grazus zmones grazu ,  nebutina i juos ziureti plesruno zvilgsniu  mirksiukas.gif Pvz kai matau grazu zirga laukuose man grazu, man nevarva seles,kad jam suleisti iltis i spranda, taip ir vyrai svetimi grazu, ir tiek.  mirksiukas.gif

Cia tautybe ne prie ko.
Ir tu save sales galetum toki vyra turet, jei myletum ji. Galetum pirmiausia pati su savimi susitvarkyt, tada vyras, pamates savo moteryje pokycius irgi noretu pasitemt.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 16, 12:21)
Cia tautybe ne prie ko.
Ir tu save sales galetum toki vyra turet, jei myletum ji. Galetum pirmiausia pati su savimi susitvarkyt, tada vyras, pamates savo moteryje pokycius irgi noretu pasitemt.

vel geri? nu iki kokio lygio tu tesi savo nusisnekejimus?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 16, 12:23)
nu iki kokio lygio tu tesi savo nusisnekejimus?

Teisybe akis bado, ne? Susinepatoginai, kai cia ryskiai parodei atsiliepdama apie savo vyra kokioj jis vietoj pas tave. Tai ir sakau, pradek mylet ta vargsa jau vien todel, kad del vaiku su tokia nuopusa gyvena, susitvarkyk su savimi, pradek seima rupintis, tada gal ir vyras nores pasitemt, sportuot prades, kuna panasu tures kaip tie gaisrininkai.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 16, 12:28)
Teisybe akis bado, ne? Susinepatoginai, kai cia ryskiai parodei atsiliepdama apie savo vyra kokioj jis vietoj pas tave. Tai ir sakau, pradek mylet ta vargsa jau vien todel, kad del vaiku su tokia nuopusa gyvena, susitvarkyk su savimi, pradek seima rupintis, tada gal ir vyras nores pasitemt, sportuot prades, kuna panasu tures kaip tie gaisrininkai.

lotuliukas.gif net nezinau ka tau paskayti, uzuojauta , smegenys baigia istirpti .....
Atsakyti

siiap visi grazuoliai, zmonos dziaugiasi tirkiausiai biggrin.gif

Aha, dziaugiasi. Tas kur apsnekejai yra pagarsejes mergisius, jau trecia karta vedes ir linkes I isgerinejimus ir smurta. Visa australija zino tas zvaigzdutes ir ju nuotykius. 

Jau jei grazus tai reiskia ir geras :D​  Cirkininke....Gal kaip zigolo butu ir neblogas, bet kaip vyras zmonai-tikra tragedija

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiss: 16 spalio 2018 - 11:35
QUOTE(emiss @ 2018 10 16, 12:32)
Aha, dziaugiasi. Tas kur apsnekejai yra pagarsejes mergisius, jau trecia karta vedes ir linkes I isgerinejimus ir smurta. Visa australija zino tas zvaigzdutes ir ju nuotykius. </p>
<p> </p>
<p>Jau jei grazus tai reiskia ir geras biggrin.gif​  Cirkininke....Gal kaip zigolo butu ir neblogas, bet kaip vyras zmonai-tikra tragedija</p>

Nepavydėk Emsi, geros moteris myli ir su mažiukais mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Mat radnaja, ir vel jos ėdasi tarpusavyje biggrin.gif

Nu zinot...jūs vertos vienos kitų. Jeibogu biggrin.gif vienodos.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 16, 12:36)
Nepavydėk Emsi, geros moteris myli ir su mažiukais mirksiukas.gif  4u.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti