QUOTE(Nuolat @ 2018 10 16, 06:59)
<p> Lutuke, oi ne tave turėjau galvoje. Ką turėjau, tas ir suprato.</p>
<p> Virga, aš gi sakiau, kad turiu jumoro jausmą. Svarbiausia, kad ta geometriją aš moku, dar ir dabar jos reikia ir naudoju, ir geriau moku nei dėstyti mintis popieriuje. O gavosi atvirkščiai. Aš neįpratus skaityti kodais, nesivarginu, tiesiog galvoju, tokiu atveju, kad žmogus klaviatūroje ne taip suspaudė mygtukus. Bet man dzin. Pabūsiu blondinė, man net patinka ja būti, baisiai čia.
</p>
<p> </p>
<p>Pasižiūrėjau į veidrodį, sau patikau, einu papuošti pasaulio dabar
</p>
<p> Virga, aš gi sakiau, kad turiu jumoro jausmą. Svarbiausia, kad ta geometriją aš moku, dar ir dabar jos reikia ir naudoju, ir geriau moku nei dėstyti mintis popieriuje. O gavosi atvirkščiai. Aš neįpratus skaityti kodais, nesivarginu, tiesiog galvoju, tokiu atveju, kad žmogus klaviatūroje ne taip suspaudė mygtukus. Bet man dzin. Pabūsiu blondinė, man net patinka ja būti, baisiai čia.

<p> </p>
<p>Pasižiūrėjau į veidrodį, sau patikau, einu papuošti pasaulio dabar

tai kad uzsienyje gyvena tik Virga ir Is_Sviesos ir Burbanti be manes, tai abejoju ar jom ka rasei

Paprasciausiai uzsiprasei to , matai kiekviena mintis musu eina kaip uzsakymas Visatai, kodel atkreipiau tavo demesi i tavo zodzius noriu tik myleti , dziaugtis, maloniai bendrauti, stai ir dave tau gyvenimas sansa, nes myleti reikia visokius zmones, dziaugtis reikia moketi visokiose situacijose, kaip ir jei paprasysi kantrybes is visatos, gausi daug sudetngu situaciju, kad ja ugdytis, taip ir meile reikai ugdytis, kad myleti, ir dziaugtis mokejima reika irgi ugdytis...tu supykai ,isizeidiai, pamokos nepraejai, reiskia bus nauju pamoku

o roziniai akiniai irgi nelabai sveika gyvenime..