Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Aimeja @ 2018 10 16, 17:45)
Gerai gerai.  biggrin.gif Prizadu daugiau laimingoms moterims sioje temoje nedrumsti ramybes. Vyru neieskau, nuotraukos nedomina. Taip, kad netersiu temos, nes neliks vietos galingoms etatines lutukes mintims, gales pasireiksti tos, kurios kamputyje laukia savo progos ir tos kurioms patinka tavo kulturingas bendravimas. Pirmyn.  4u.gif  4u.gif
Papildyta:

Taigi sakau nerasysiu. Rasyk, mokink visas kiek tik nori. Scena tavo.  clap_1.gif

Bet matai kokios jos laimingos bigsmile.gif : viena nusmauktas kelnes delioja, kita verkia kad tas kelnes kazkas sugeba sukritikuot, nes sutrukdee seiletis kaip paaugliui, treciai duok virtualiai siknas pamust kaip avatare . Visos tokios laimingos, turincios seimose mylimus ir mylincius vyrus, bet cia savo gyvenimo kompleksus kompensuoja.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 16, 17:54)

o jei kazka padaro, bet negerai, pvz praset nupirkt sovgunu, nuperka cesnaku? sakot kazka ne?

Reiskia tavo vyras debilas. Arba jam iskvarsini galva, kad zmogus nebezino ko prasei.

Tokie variantai nebent imanomi pradzioj, kada vienas prie kito taikosi , nes ateje is skirtingu seimu. Ir tai nera cesnakai ar svogunai. Zmones , gyvenantys kartu, prisitaiko vienas prie kito , nenukris liezuvis vienam paprasyti, o kitam padaryti kai gales.

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 10 16, 19:23)
Ner aliejaus namie -  ner blynu. Gaus duonos rieke su papjaustytais lašiniai. Mano vyro atveju -   pieno su bulkutemis  biggrin.gif
Kur problema,   nesuprantu?   Savęs ėdime?

tai, kad pvz pati nori blynu, prie ko cia vyras lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Nuolat @ 2018 10 16, 19:24)
Aksciau būčiau burbėjus- priminus. Dabar pradėjau mąstyti kitaip. Ar man tos lentynos reikia? Galiu be jos gyventi? Gal reikia daiktus išmesti kurie toje lentynoje yra? Tada sakyciau vyrui, žinai, gerai pagalvojau, atsibodo man tas dulkes valyti namuose,,sumažinsiu daiktų kiekį ir tau lentynos nebereikės kabinti. Pasiimi dėžę susimazini. Arba sumazini kitoje lentynoje jeigu kazkokio antikvaro tikrai negali išmesti. Jeigu vyras susivoks, tai pakabins tą lentyną tuoj pat, bet jeigu ne, tai rezultate tik tu pati laimesi, maziau daiktų bus.
Su blynais tas pats. Padėsiu tešlą į šaldytuvą ir pasiūlysiu kur pavalgyti nuvažiuoti, jeigu nores tų blynų, tai nuleks ir nupirks, kitu atveju kepti nereikės. </p><p>Apskritai ar vyras turi viską mokėti ir noreti daryti. As irgi nebesiūnu ir nebemezgu. Tai ir  jis gali skalbimo mašinos netaisyti. Išsikvieti meistrą ir viskas. Mano atveju vyrui nepatiktų kad svetimi vyrai namuose vaikštinėja, tai pasirūpintų pats: arba  meistru arba remontu.  Nelygis būtu jeigu man reiktų meistro ieškoti. </p>
Na pasistenk su tuo savo vyru tą ugnį karštesnę įžiebti, ką ten karštesnę, tiesiog gaisrą sukelk  mirksiukas.gif Rezultatas pranoks lukescius, garantuoju. blush-anim-cl.gif   </p>
<p>Mažiau norėk visokių lentynų, bus lengviau gyventi. Daugiau laiki skirk vyrui ir sau. Ir svarbiausia jokio streso nebelieka. Sudėtinga tik pradžia, kol per save perlipi, paskui net galvoji, kad seniai laikas buvo taip gyventi. </p>

matyt labai parstai moku aiskinti, ne lentynuose ir blynuose esme, cia gi buvo tik siaip pavyzdziai.. Jus vis koncentruojates i vyra, jei jam reikes, jei jis nores, bet jei jus kazko norit, nu tarkim tas seksas geras ir jo pilnai uztenka ir t.t. bet pvz vyras kazka daro, o jums reikia taisyt is paskos, jei nepasakysit taip ir tesis, arba kazko negausit ko norit, arba paciai reiks daugiau dirbti. Tai klausimas visgi lieka, savo poreikius nustumiat i sona, liekat be tu "blynu" ir "lentynu" ir tylit?

kazkaip man su tuo seksu viskas per daug supaprastinama, tai jei viena vakara jo nebuna, tai jau kita diena vsiak pacios darotes? dar kas yra, taip kas vyrui idomu jis gali daryti, kaip nori, kaip jus sakot, nores blynu nupirks, bet jei jam reikia padaryti kazka, ko jis nemegsta ir nenori daryti, o jus to norit? ne neprasot? net ne taisymose esme, nes taisyti tai mano vyras viska su mielu noru taiso, bet eiliniuose buitiniuose dalykuose, pvz isplauti grindis, vonia, tualeta, issisiurbti, jei nepaskyciau jis to nedarytu, tai man tyleti ir paciai viska daryti ar visgi pasakyti? nes jam tai viskas pakankamai svaru , nu taip nu neina man iki tokios stadijos apsileisti, kad jau ir jam kliutu...

bet nesikoncentruokim i konkrecius darbus, jus ko norit is vyro prasot, sakot, tylit, jei nepadaro nekreipiat demesio, uzgniauziat savo poreikius ar sau susikraunat visus darbus ar visgi reikalaujat, kad ir jis prisiimtu ju dali?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2018 10 16, 19:27)
Va...Nuolat - mano bendramintė  biggrin.gif  Vyras be sekso,   kaip gėlė be žiedlapių  biggrin.gif
A gaila vyrą pavartyti pataluose?   Gi nenudils tos jusu putės  biggrin.gif

gali maniski vartyt nevarciusi, grindu be ilgu ikalbinejimu neplaus biggrin.gif
O ar vyram reikia pavartyti moter pataluose, jei jie nori, kad jos kazka namuose darytu? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 10 16, 19:30)
Dazniausiai pasakau, ypac jeigu tai yra daznai pasikartojantis dalykas. Nes geriau karta pasakyt, negu istisai eiti is paskos ir tvarkyti. Nes kadanors uzknis juodai.
Aisku su kokiom ten smulkmenom tai paprasciau susitaikyt negu zmogu pakeist.

tai va as irgi taip mastau, jei is pradziu nesakai, tai labai sunku paskui kai jau uzkniso kazka isaiskinti smile.gif
be to ir gyvenimas keiciasi, keiciasi ta buitis, visko is anskto nenumatytsi smile.gif

mastau vis apie ta pasaka, ka senukas padarys viskas bus gerai, viename seminare sake ja kaip pvz kaip moterim reikai elgtis, niekaip nesuprantu, kaip tai imanoma, koki pxzma reikia ijungti, kad taip gyventi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 16 spalio 2018 - 21:33
...grynai psichotropiniu uzvartojus raso...
Atsakyti

Lutuke. Na kai vyras laimingas, tai pats ateina paklausti ką padaryti. Tą norėjau pasakyti. Svarbu nezysti kaip uodui. Maniškis labai tvarkingas ir pats visur tvarko, bet jam tai patinka, o kai dar pamalonintas būna, tai ypač, bet įvardija, kad man padeda. Aš gi ir neprieštarauju. O kai aš laiminga, tai stengiuosi skaniai ką pagaminti, nudźiuginti savo žmogų. Tai va koks tos “laimės” galutinis rezultatas. Tas pats su kitais darbais, dar toka dalykas, kad noriai dirba kada aš šalia būnu, atseit vienam liūdna. Nežinau ar ten liūdna, bet na “padedu” taip dirbti, sėdziu kur šalia ir stebiu kaip dirba. O su ta “laime”, jis mato ir įvertina kai “siurpriziukus” ruošiu. Gal aišku. Taip labai tiesiai nenoriu rašyti, tai per aplinkui  :lol: Gal dar tai nuo žmogaus darbštumo priklauso, užtat ir sakiau, kad reikia vyro darbininko, liaudis sako:  kad dirbtų dieną be kepurės, naktį- be kelnių, va  :P

Tuoj užmuš už tokius tekstus kas nors mane  :B

Pagalvojau, papildau dar. Gal dar daug moterų stengiasi sau ir kitiems įrodyti, kad daug gali. Tada vyrams tik gūžtis telieka. Reikia leisti jiems būti vyrais, kad suprastų, kad be jų nieko negali padaryti. Na čia ir tos diskusijos apie moteriškumà ir vyriškumą tinka. Mes, moterys,  tiesiog persistengiam su savo norais ir “galiomis”. Nemylim savęs. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuolat: 16 spalio 2018 - 22:19
Lutuke,
Tu gi gyreisi, kaip tau patinka ir idomu namus tvarkytis, kai viskas svaru ir blizga, tai kam orie to vyro kabinejies?
Gi sakei, kad anas dirba iki isnaktu, o tu cia SM sedi kas vakara, tai kada jam tas grindis plaut? Ir tikrqi, gal ten tavo isivqizduojamas tik purvas?
Atsakyti
QUOTE(Nuolat @ 2018 10 16, 22:55)
reikia vyro darbininko, liaudis sako:  kad dirbtų dieną be kepurės, naktį- be kelnių, va  tongue.gif</p>

<p>Pagalvojau, papildau dar. Gal dar daug moterų stengiasi sau ir kitiems įrodyti, kad daug gali. Tada vyrams tik gūžtis telieka. Reikia leisti jiems būti vyrais, kad suprastų, kad be jų nieko negali padaryti. Na čia ir tos diskusijos apie moteriškumà ir vyriškumą tinka. Mes, moterys,  tiesiog persistengiam su savo norais ir “galiomis”. Nemylim savęs. </p>

lotuliukas.gif patiko , mano vyras tikrai darbininkas visom prasmem, tik va buities darbai ne jo sritis lotuliukas.gif

o man tas netiko, ismeginau, nemoku nemoketi to,ka moku, nemoku apsimetineti... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 10 16, 23:24)
Lutuke,
Tu gi gyreisi, kaip tau patinka ir idomu namus tvarkytis, kai viskas svaru ir blizga, tai kam orie to vyro kabinejies?
Gi sakei, kad anas dirba iki isnaktu, o tu cia SM sedi kas vakara, tai kada jam tas grindis plaut? Ir tikrqi, gal ten tavo isivqizduojamas tik purvas?

aisku patinka, tik visgi vienai siek tiek per daug visko, as gi ir dirbu full time, vyrui ir man grindis plauti belieka savaitgaliais. As nesendziu cia kas vakara tik trumpam uzeinu, pasidalinti pamastymais su suagusiais zmonem, nejau su vaikais apie tai snekesiu? ar taip velai kokiai draugei skambinsiu smile.gif o iki tol kol cia parasiau, buvau apsipirkti, padariau vaikam vakariene , siek tiek aptvarkiau virtuve, padziausciau rubus, kitus nuemiau sudeliojau, paskui kauke uzdejo man dukryte, paplepejom mergaitiskai, paskui suguldziau vaikus... O va dabar vaikai miega isijungiau kina paziureti, siek tiek parelaksuoti ax.gif

Bet esme ne apie mane ar mano seima, as apie pati principa norejau padiskutuoti, ar tiesa, kad ka senukas padarys viskas bus gerai ar tiesa, kad reikia paprasciausiai viska priimti, ka vyras daro, nekoreguoti, neaiskinti, neprasyti, nereikalauti. Bet tai ka daryti, jei kazko labai norisi, ar kazkas kliuna, kad ir nesvarios grindys ir jau viena neturi jegu viska pasidaryti? Placiau siek tiek ziurek, as tik siaip kaip pvz kazka pasakau, nesikoncenturokim i konkrecius pavyzdzius...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 16 spalio 2018 - 23:23

Oi Lutuke, aš ir neapsimetinėju. Man patinka tai ką darau dėl vyro, o jei dėl paskutinės pastraipos, tai anksčiau ir aš galvojau, kad galiu daug ką. Bet dabar atėjo kitoks suvokimas, ir man jis patinka, ner labai. Ramuma dabar. Bet gal visiems tas suvokimas ateina, užaugam, tik kiekvienam savo laiku. As nežinau, sunku pasakyti, gal kitoms moterims norisi būti stipriom visada.  Jeigu vyras nemėgsta daryti buities darbų yra kita alternatyva- samdyti, dar visokie “protingi” siurbliai. Svarbu nepersistengti   Kažkaip mes sau perdaug užsikraunam ant galvos darbų, pareigų, perfekcionistes.  Gal tiesiog galima vyro paprašyti pinigų, kad užmokėtų už ateinančią tvarkytoją. Tik sumą įvardinti reikia. Permąstys tikriausiai ar verta mokėti, jeigu pats gali padaryti. Bet kokiu atveju laimėtum. Tik viskas turi būti ramiai atliekama, jokių istetijų, vyrai negirdi spiegiančio balso, tik melodingo :lol:      

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuolat: 17 spalio 2018 - 05:00
Nuolat gerai sneka. Apskritai buitiniai darbai tikrai nera ta sritis ,kur reikyu ypatingai koncentruotis, reikalauti tobulybes ir pyktis.
Atsakyti

o jei pvz dzin jam tos kojnes, nueis nusipirks kruva nauju biggrin.gif? pati vaiksciosi su nesvariais rubais ar nesvariom kojinem, plausi rankom, kviesi meistra ar vis tik kantriai lauksi kol sutaisys?

klausimo esme, visgi jei nepadaro is kart antra ar trecia diena, jei reikia kelis menesius kazko laukti vis tiek tylit? arba daro nesamones, nu kaip toje pasakoje paie senuka, laukiat liamingos pabaigos ar visgi neiskenciat ir kazka pasakot?
Papildyta:
gal nesugebu isaiskinti, nu bet sugalvojot kepti blynus,

kazkur mintyse uzstriges jusu  vyras .  man  ex nesinorejo  daryti ,nes ji skaite mane kvaileliu ,ir tipo kelinta karta gryzes be jos negaliu ,atbulomis rankomis viska dare ,tai nebuvo noro ir man.giluminis su kausai moralinis manes neveike tai nepadare laimingu.

ne kekse esme ,o nera iniciatyvos gal uz 3,14 .ta smegenine kitais darbais. sugedo skulbianke ,pasakot reikia maistro ,maistro nera kvieciat maistra .

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 16, 16:51)
Forumas viesas. Ka noriu ta rasau. I kiekviena man protinga ar tinkama posta nepritarineju.

Veganu baliuks su alum? Taigi pabegsi, nes is visu baliu persiriejus isbegi, bel butu tavo paskutinis zodis.  Ne alkoholis tave nervina. Tave del tavo elgesio  ispraso seimininkai.
Papildyta:

Tai gal seimininkai duris isverte, zinodami, kad anie ateis ax.gif .

kalba buvo apie tave, kad tau nepritarinėja, o ne tu biggrin.gif
valyk makufelį, tu apsigėrusioji biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 16, 17:37)
Toks klausimas pasvarstymui , kaip sakot vyrui, jei kazka norit ,kad padarytu arba, jei kazka padaro blogai, sakot nesakot? pacios patvarkot,nekreipiat demesio? cia paie buities darbus sneku.

sakoma, kad vyrui is vsi nereiktu priekaistauti, kaip toje pasakoje ka senukas padarys viskas bus gerai, bet is kitos puses kaip zinoti zmogui, jei ka ne taip padare, ar tik aklai pasitiketi ,kad galu gale kazkas vis itek gero iseis?

viską tik tiesiai šviesiai, be jokių ten užuominų ar marazmų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2018 10 16, 19:27)
Va...Nuolat - mano bendramintė  biggrin.gif  Vyras be sekso,  kaip gėlė be žiedlapių  biggrin.gif
A gaila vyrą pavartyti pataluose?  Gi nenudils tos jusu putės  biggrin.gif

o kam po to operacijas darosi biggrin.gif
Atsakyti
Plastines operacijas darosi moterys, kurios savimi nepasitiki, nors rekia visam svietui 'Pažiūrėkit i mane, as gi tokia bais emancipuota'
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 10 17, 06:31)
Nuolat gerai sneka. Apskritai buitiniai darbai tikrai nera ta sritis ,kur reikyu ypatingai koncentruotis, reikalauti tobulybes ir pyktis.

Pritariu. Beje Mylimuke, nemaniau, kad tu tokia jauna. mirksiukas.gif Kalbi protingai. ax.gif
Atsakyti