QUOTE(-burbanti- @ 2018 10 16, 19:23)
Ner aliejaus namie - ner blynu. Gaus duonos rieke su papjaustytais lašiniai. Mano vyro atveju - pieno su bulkutemis
Kur problema, nesuprantu? Savęs ėdime?
tai, kad pvz pati nori blynu, prie ko cia vyras
Papildyta:
QUOTE(Nuolat @ 2018 10 16, 19:24)
Aksciau būčiau burbėjus- priminus. Dabar pradėjau mąstyti kitaip. Ar man tos lentynos reikia? Galiu be jos gyventi? Gal reikia daiktus išmesti kurie toje lentynoje yra? Tada sakyciau vyrui, žinai, gerai pagalvojau, atsibodo man tas dulkes valyti namuose,,sumažinsiu daiktų kiekį ir tau lentynos nebereikės kabinti. Pasiimi dėžę susimazini. Arba sumazini kitoje lentynoje jeigu kazkokio antikvaro tikrai negali išmesti. Jeigu vyras susivoks, tai pakabins tą lentyną tuoj pat, bet jeigu ne, tai rezultate tik tu pati laimesi, maziau daiktų bus.
Su blynais tas pats. Padėsiu tešlą į šaldytuvą ir pasiūlysiu kur pavalgyti nuvažiuoti, jeigu nores tų blynų, tai nuleks ir nupirks, kitu atveju kepti nereikės. </p><p>Apskritai ar vyras turi viską mokėti ir noreti daryti. As irgi nebesiūnu ir nebemezgu. Tai ir jis gali skalbimo mašinos netaisyti. Išsikvieti meistrą ir viskas. Mano atveju vyrui nepatiktų kad svetimi vyrai namuose vaikštinėja, tai pasirūpintų pats: arba meistru arba remontu. Nelygis būtu jeigu man reiktų meistro ieškoti. </p>
Na pasistenk su tuo savo vyru tą ugnį karštesnę įžiebti, ką ten karštesnę, tiesiog gaisrą sukelk

Rezultatas pranoks lukescius, garantuoju.

</p>
<p>Mažiau norėk visokių lentynų, bus lengviau gyventi. Daugiau laiki skirk vyrui ir sau. Ir svarbiausia jokio streso nebelieka. Sudėtinga tik pradžia, kol per save perlipi, paskui net galvoji, kad seniai laikas buvo taip gyventi. </p>
matyt labai parstai moku aiskinti, ne lentynuose ir blynuose esme, cia gi buvo tik siaip pavyzdziai.. Jus vis koncentruojates i vyra, jei jam reikes, jei jis nores, bet jei jus kazko norit, nu tarkim tas seksas geras ir jo pilnai uztenka ir t.t. bet pvz vyras kazka daro, o jums reikia taisyt is paskos, jei nepasakysit taip ir tesis, arba kazko negausit ko norit, arba paciai reiks daugiau dirbti. Tai klausimas visgi lieka, savo poreikius nustumiat i sona, liekat be tu "blynu" ir "lentynu" ir tylit?
kazkaip man su tuo seksu viskas per daug supaprastinama, tai jei viena vakara jo nebuna, tai jau kita diena vsiak pacios darotes? dar kas yra, taip kas vyrui idomu jis gali daryti, kaip nori, kaip jus sakot, nores blynu nupirks, bet jei jam reikia padaryti kazka, ko jis nemegsta ir nenori daryti, o jus to norit? ne neprasot? net ne taisymose esme, nes taisyti tai mano vyras viska su mielu noru taiso, bet eiliniuose buitiniuose dalykuose, pvz isplauti grindis, vonia, tualeta, issisiurbti, jei nepaskyciau jis to nedarytu, tai man tyleti ir paciai viska daryti ar visgi pasakyti? nes jam tai viskas pakankamai svaru , nu taip nu neina man iki tokios stadijos apsileisti, kad jau ir jam kliutu...
bet nesikoncentruokim i konkrecius darbus, jus ko norit is vyro prasot, sakot, tylit, jei nepadaro nekreipiat demesio, uzgniauziat savo poreikius ar sau susikraunat visus darbus ar visgi reikalaujat, kad ir jis prisiimtu ju dali?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2018 10 16, 19:27)
Va...Nuolat - mano bendramintė

Vyras be sekso, kaip gėlė be žiedlapių
A gaila vyrą pavartyti pataluose? Gi nenudils tos jusu putės
gali maniski vartyt nevarciusi, grindu be ilgu ikalbinejimu neplaus

O ar vyram reikia pavartyti moter pataluose, jei jie nori, kad jos kazka namuose darytu?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 10 16, 19:30)
Dazniausiai pasakau, ypac jeigu tai yra daznai pasikartojantis dalykas. Nes geriau karta pasakyt, negu istisai eiti is paskos ir tvarkyti. Nes kadanors uzknis juodai.
Aisku su kokiom ten smulkmenom tai paprasciau susitaikyt negu zmogu pakeist.
tai va as irgi taip mastau, jei is pradziu nesakai, tai labai sunku paskui kai jau uzkniso kazka isaiskinti

be to ir gyvenimas keiciasi, keiciasi ta buitis, visko is anskto nenumatytsi
mastau vis apie ta pasaka, ka senukas padarys viskas bus gerai, viename seminare sake ja kaip pvz kaip moterim reikai elgtis, niekaip nesuprantu, kaip tai imanoma, koki pxzma reikia ijungti, kad taip gyventi