naudoju sena versija, ten su az kazkas ne taip...

vajee. ir kam? ne dėl mergaitės netvėrei gi, per mažai PAČIĄ moterį mylėjai.
būk rbrutally honest with yourself.
tikiu, būtum ištvėręs, reikėjo jumsvisiems pagalbos ieškotis.
apsuk dabar viską - o jei tavasis vaikis būtų problemins? ar norėtum būti išbrokuotas moters? ar norėtum, kad moteris čia rašytų: vyras buvo pusė vlenio, bet jo vaikas - dieve, dieve...laimė, laiku pasiplovau.
papildau. pagal savo padėtį, norėčiau išsiskyrusio vyro(ne berniuko, ne švento senbernio, ne mamytės sūnelo, ne alfonso, ne popo, ne dvasininko, norinčio būti kaltu) su mažiausiai dviem vaikais. toks man būtų tobulas (žinoma, dar kiti reikalavimai: veganas, žiauriai dvasingas, žiauriai linksmas, meniškas, su jumoro jausmu, vyriškas, ne su pilvu penktam-ššetam mėnsį - nėšti vyrai iš principo netraukia:)
žodžiu, reikalavimų daug - pagal tokius reikalavmus Visata man tokį ir davė.
nenorėčiau, pati būdama su vaikais, kažkoko bevaikio teoretinio filosofo. vyras su vaikais - gi patirtis, galvojantis ne vien apie seksą, bet apie santykius apskritai. aišku, tai turi būti vyras, mezgantis santykius su vaikais(ne vien per alimentus), juos auklėjantis, - rodo atsakoymbę.
kin,
tiek hormoninė, o ypač varnė spiralė turi abortatyvinį poveikį. pasiguglink. ypač anglškus šaltinius, medicina. švieksis ir tu, kaip sakoma.
Per mažai. Man ji pasirodė nuobodi vis tik. Kiek pabendravus. Neturėjau ką šnekėt. Todėl buvo lengva pabėgt, manau...
Dėl meilės vyrams su vaisingumo bėda -- ten buvo sarkazmas mano stiliumi. Kartais šis būna sunkiai perprantamas žmonėms, kurie mane per mažai pažįsta dar. Nieko keisto turbūt..?