Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Na man toks vaizdas susidare kad vyras toks kaip -vartojimui skirtas ,turi uzdirbt turi ta moket turi ana daryt ,dar prie viso to gerai padirbet lovoj    . uztai ir gyvena trumpiau

http://marsvenuss.ru/pochemu-nel-zya-ne-tol-ko-govorit-ploho-o-muzhe-no-i-dumat/?fbclid=IwAR0PylSouilidu5JBjqHxOb6CHOqHei7EoN8ThP3mKT8l5j4N7WYIylFLTs 

beje cia gryna tiesa 

Детям ничего не нужно объяснять и рассказывать, они это всегда знают, и если вы не уважаете своего мужа: дети плохо учатся, они, таким образом, протестуют; не слушаются вас, хамят, грубят; делают все наоборот, связываются с плохими компаниями, начинают осваивать вредные привычки; они не могут создать отношений в дальнейшем.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 24 spalio 2018 - 07:24

Na man toks vaizdas susidare kad vyras toks kaip -vartojimui skirtas ,turi uzdirbt turi ta moket turi ana daryt ,dar prie viso to gerai padirbet lovoj    . uztai ir gyvena trumpiau

http://marsvenuss.ru/pochemu-nel-zya-ne-tol-ko-govorit-ploho-o-muzhe-no-i-dumat/?fbclid=IwAR0PylSouilidu5JBjqHxOb6CHOqHei7EoN8ThP3mKT8l5j4N7WYIylFLTs 

beje cia gryna tiesa 

Детям ничего не нужно объяснять и рассказывать, они это всегда знают, и если вы не уважаете своего мужа: дети плохо учатся, они, таким образом, протестуют; не слушаются вас, хамят, грубят; делают все наоборот, связываются с плохими компаниями, начинают осваивать вредные привычки; они не могут создать отношений в дальнейшем.

Teisingas vaizdas susidarė, jeigu viską perskaitei.  :mirksiukas: Liūdnoka, tiesa pasakius. 

Kai moterys tai supranta, kad sutuoktinis turi būti svarbus šeimoje, tai jau būna  per vėlu. Galima čia įrodinėti iki pamėlynavimo, kas svarbu ar svarbiau, bet yra kaip yra. Ir kai matai konkrečius gyvenimiškus pavyzdžius, šeimas, vaikus augančius šeimose kai negerbiamas ir nemylimas tėvas, kai  vaikai  negauna gražios tėvų meilės pavyzdžio,  pradedi suprasti kas yra svarbiausia ir kas turi būti svarbiausia. Na nebesiplėsiu, o tai bus kaip su tuo koketavimu iš tuščio į kiaurą . 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuolat: 24 spalio 2018 - 08:11
QUOTE(Moonte @ 2018 10 23, 23:07)
Tai ka norejau ir kam norejau parasiau. Zmones kuriuos gerbiu, mano rasymo intencijas tikiosi suprato.

Veltis i beprasmybe ir tersti tema, neturiu noro. Juo lab zinau kristoliniai saziningos Sani, Ubuntu, liutukes, kaip pagauna ja meluojant vartymosi ipatybes. As pass.

Istiesu mane glumina, esant tiek daug liudininku, anos temos dalyviu, taip akiplesiskai meluoti.

Moonte tu gal atsipalaiduok jau, sveikatai kenkia, čia ne teismas, kokie dar liudininkai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2018 10 24, 08:19)
 Детям ничего не нужно объяснять и рассказывать, они это всегда знают, и если вы не уважаете своего мужа: дети плохо учатся, они, таким образом, протестуют; не слушаются вас, хамят, грубят; делают все наоборот, связываются с плохими компаниями, начинают осваивать вредные привычки; они не могут создать отношений в дальнейшем.</span></p>

visko gali būt
Atsakyti
Patiko Arbuzo ikeltas straipsnis. 4u.gif Manau yra tiesos. Ir tas posakis, kad uz kiekvieno prezidento stovi moteris, ne is pirsto lauztas. As dar prideciau uz sekmingo vyro stovi moters. Pilkasis kordinolas.

Kazkada, kai teko pagyventi Azerbaidzane, is vietiniu moteru buvau girdejusi, kad blogai apie savo vyra negalima kalbeti nei su artimaisiais, nei su draugemis. Ir negirdejau.
Ir dabar, kai tenka susidurti su musulmonemis, jos apie savo vyrus kalba tik gerai. Kazkoks fenomenas? Absoliuciai visi vyrai geri? Sakysit taip nebuna. O gal mergaites augo tokiose seimose, kur mamos irgi gerbe savo vyrus ir nieko blogo apie juos nekalbejo? Beje ten ir isgirdau ta posaki, kuri kartoju ir cia: Moteris griauna - moteris stato. mirksiukas.gif

Mes galime nemyleti mususlmonu. Galime nekesti ju. Tai musu pasirinkimas, bet pasisemti ju isminties galime. mirksiukas.gif

Arbuzai, o tu skaitei salia to straipsnio situos zodzius? Jie tau irgi tinka. Ten, apie pasitikejima. Kai tu tikrinai savo exse. mirksiukas.gif

Я видел пьяниц с мудрыми глазами

И падших женщин с ликом чистоты.
Я знаю сильных, что взахлёб рыдали
И слабых, что несут кресты.

Не осуждай за то, в чём не уверен;
Не обещай, если решил солгать.
Не проверяй, когда уже доверил
И не дари, планируя отнять.

Молись тогда, когда реально веришь;
Живи лишь с тем, кого ты любишь сам.
Гони прочь тех, кого ты ненавидишь;
И доверяй глазам, а не пустым словам.

© Георгий Шелд
Atsakyti
Berods burbanti kazkada yra rasius apie girdyma menesiniu krauju. Nemanau, kad ji tai dare savo vyrui, bet toks dalykas tikrai yra ir galbut ji apie tai rase.

Apie kalbejima gerai ar blogai as visiskai tikiu. Ka kaip kalbame-programuojame tiek save, savo poziuri i zmogu, tiek kitus, kitu elgesi. As apskritai manau, kad nera ko aoie kazka blogai kalbeti-tai daug pasako ir apie mus.
Atsakyti
Pažįstu moterų tipą,kurios ištekėjusios n metų iš vyriškių,darbe juos visaip kaip kolioja,dergia, o grįžusios namo čiulba plonintu balseliu ir ale laimingai gyvena. Tai man nesuprantamas toks tipažas,nes jei saviškis vyras yra tau toks ir anoks nekoks,tai visada yra galimybė skirtis. Ir aplamai savų skalbinių nešti kitiems viešinti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2018 10 24, 10:26)
Pažįstu moterų tipą,kurios ištekėjusios n metų iš vyriškių,darbe juos visaip kaip kolioja,dergia, o grįžusios namo čiulba plonintu balseliu ir ale laimingai gyvena. Tai man nesuprantamas toks tipažas,nes jei saviškis vyras yra tau toks ir anoks nekoks,tai visada yra galimybė skirtis. Ir aplamai savų skalbinių nešti kitiems viešinti  schmoll.gif

Yra tokiu, bjauru klausyt net. Idomu ar ir vyrai taip pat daznai daro? Siaip neteko pastebet, jie gal kitaip issilieja.
Atsakyti

Pažįstu moterų tipą,kurios ištekėjusios n metų iš vyriškių,darbe juos visaip kaip kolioja,dergia, o grįžusios namo čiulba plonintu balseliu ir ale laimingai gyvena. Tai man nesuprantamas toks tipažas,nes jei saviškis vyras yra tau toks ir anoks nekoks,tai visada yra galimybė skirtis. Ir aplamai savų skalbinių nešti kitiems viešinti schmoll.gif

Tiesiog kultūros stoka.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuolat: 24 spalio 2018 - 10:06
QUOTE(mylimuke! @ 2018 10 24, 10:59)
Yra tokiu, bjauru klausyt net. Idomu ar ir vyrai taip pat daznai daro? Siaip neteko pastebet, jie gal kitaip issilieja.

gal ne tiek dažnai, bet daro. Žinau tokių, ypač senesnės kartos
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 10 24, 09:20)
Berods burbanti kazkada yra rasius apie girdyma menesiniu krauju. Nemanau, kad ji tai dare savo vyrui, bet toks dalykas tikrai yra ir galbut ji apie tai rase.

Apie kalbejima gerai ar blogai as visiskai tikiu. Ka kaip kalbame-programuojame tiek save, savo poziuri i zmogu, tiek kitus, kitu elgesi. As apskritai manau, kad nera ko aoie kazka blogai kalbeti-tai daug pasako ir apie mus.

Burbanti rase apie viena forumiete, kuri senai cia temoje pasakojo, kad girde savo vyra krauju. Ar norejo girdyti. Prisimenu tik, kad ji rimtai tuom tikejo. O Burbanti tai gi ant bajerio kalba. mirksiukas.gif

Pritariu tau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 10 23, 23:07)
Tai ka norejau ir kam norejau parasiau. Zmones kuriuos gerbiu, mano rasymo intencijas tikiosi suprato.
Veltis i beprasmybe ir tersti tema, neturiu noro. Juo lab zinau kristoliniai saziningos Sani, Ubuntu, liutukes, kaip pagauna ja meluojant vartymosi ipatybes. As pass.
Istiesu mane glumina, esant tiek daug liudininku, anos temos dalyviu, taip akiplesiskai meluoti.

lotuliukas.gif Cambala Antroji. Nesu cia melavusi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2018 10 23, 23:40)
O prie ko cia tu,  tu jau 40+. Prie senienu jau esi  biggrin.gif
Papildyta:
Neklausyk ka priedurnės nusišneka  biggrin.gif
Papildyta:
Nesivelk i pavydziu bobų intrigas  mirksiukas.gif  biggrin.gif

ai, ar cia intrigos, cia beviltiskas bandymas irodyti savo tiesas per negaliu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 23, 23:45)
Kitokiu lyg nebuna...  Na gal as kitokia, geresnes sirdies, nuosirdziai dziaugiuosi, jei kuri jaunesne ar grazesne ar laiminga. Dar jus visos tikresnes... didelis pliusas na nevertinat sito, bet vaikstantis koju irgi nevertina.

bobu gal kitokui ir nebuna, bet moteru tikrai buna mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ramirėja @ 2018 10 24, 10:26)
Pažįstu moterų tipą,kurios ištekėjusios n metų iš vyriškių,darbe juos visaip kaip kolioja,dergia, o grįžusios namo čiulba plonintu balseliu ir ale laimingai gyvena. Tai man nesuprantamas toks tipažas,nes jei saviškis vyras yra tau toks ir anoks nekoks,tai visada yra galimybė skirtis. Ir aplamai savų skalbinių nešti kitiems viešinti  schmoll.gif

man tai pirmiauia norisi tokiu moteru paklausti, o kas tau su galva negerai, jei su tokiu gyveni.
Atsakyti

Patiko Arbuzo ikeltas straipsnis. 4u.gifManau yra tiesos. Ir tas posakis, kad uz kiekvieno prezidento stovi moteris, ne is pirsto lauztas. As dar prideciau uz sekmingo vyro stovi moters. Pilkasis kordinolas.

Kazkada, kai teko pagyventi Azerbaidzane, is vietiniu moteru buvau girdejusi, kad blogai apie savo vyra negalima kalbeti nei su artimaisiais, nei su draugemis. Ir negirdejau.
Ir dabar, kai tenka susidurti su musulmonemis, jos apie savo vyrus kalba tik gerai. Kazkoks fenomenas? Absoliuciai visi vyrai geri? Sakysit taip nebuna. O gal mergaites augo tokiose seimose, kur mamos irgi gerbe savo vyrus ir nieko blogo apie juos nekalbejo? Beje ten ir isgirdau ta posaki, kuri kartoju ir cia: Moteris griauna - moteris stato. mirksiukas.gif

Mes galime nemyleti mususlmonu. Galime nekesti ju. Tai musu pasirinkimas, bet pasisemti ju isminties galime. mirksiukas.gif

Arbuzai, o tu skaitei salia to straipsnio situos zodzius? Jie tau irgi tinka. Ten, apie pasitikejima. Kai tu tikrinai savo exse. mirksiukas.gif

Я видел пьяниц с мудрыми глазами

И падших женщин с ликом чистоты.
Я знаю сильных, что взахлёб рыдали
И слабых, что несут кресты.

Не осуждай за то, в чём не уверен;
Не обещай, если решил солгать.
Не проверяй, когда уже доверил
И не дари, планируя отнять.

Молись тогда, когда реально веришь;
Живи лишь с тем, кого ты любишь сам.
Гони прочь тех, кого ты ненавидишь;
И доверяй глазам, а не пустым словам.

© Георгий Шелд

geri zodziai , mmm ten ex ,lape buvo .

tas straipsnis  aukso vertas ir ten realiai pritaikius savam gyvenime tiek abiem pusem kardinaliai viskas pasikeistu -aisku jei dar nera viskas sugniuzdyta .

(daug buvo epizodu is ex puses ,kurie siejo nepasitikejima .is mano nei vieno .ji nesuprato kad artima zmogu galima iskaudint kad reikia jo atsiprasyti ir panasiai ,nu blyn nebuvo ten tos meiles nei pas ja seimoje nei is jos man.sakoma apie buvusius ir negalima kalbeti ,nes tai gali pasikartoti :))))

Atsakyti