Tokia nebnt versija dar imanoma
Tada ji dar ir kvaila... juk mokinta gali pasiskaityti internete, ne kokia beraste kaimo boba. Ir aplamai nesuprantu boba tai kazkas baisaus ko reiktu gedytis?
Va kad neprotinga exe issirinkau tai reikia gedytis
As jos neprrisimenu net, tai kazkas abstraktaus. Problema visai ne joje, o ka ji padare. Padare mane antrarusiu. Na kazka jau turejusiu... I tokius atitinkamas poziuris...
taciau jau geriau tyros poziuris i antrarusi, nei visko maciusios - poziuris kaip i lygu
As ir nezinojau kad galima nuvaziuoti zemyn per antra puse, pries EX buvo moterys ,sakyciau, aukstesnes savivertes buvo tai lyg ir pats pakildavau i ju lygi. o ta sugebejo nu,,ikt nemazai dalyku -jai tai normalu buvo ,jei su tuo sutinki -vadinas ir pats i ta lygi nusiriti.. ka gali reiksti KK nuomone -ogi nieko ,nes ji niekas,galinti nusisluostyti kojas i tave.bet- bet kada nusisluostys kojas i ja kiti ,tam tikri dalykai nepatinka niekam ir greit isaiskeja kas esi ir kokio lygio (nors ir drabuzius naujus uzsidejus) zmogai visko mate yra geri pasnekovai bet ne gyvenimo palydovai,nebent jie kazka pakeite ir atsiribojo nuo to visko ir ju nekamuoja praeities epizodai ;)
Nezinau. Man tikrai butu dunku suvokti, kad mano tevas moteris. Turbut kreipciaus i psichologus geriausiu atveju.
turiu darbe vienam, zmogus nuostabus -o ka jis veikia po darbo ir su kuo miega man neidomu,nes vyrai netraukia. yra tokiu pazystamu tarpe ,kuriem idomu su kuo as miegu -cia galeciau ivardinti 3,14 derastizma ir dar uzsleptos formos.
va kaip Idomucia sake geriau tyros sielos