Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2018 10 30, 21:34)
Galima pamanyt, kad lindimas kasdien i SM yra baisiai didele vertybe pries uzejima karta menesin lotuliukas.gif

nesvarbu kiekis, svarbu kokybe, galima viena kart atejus tiek nuodu paleisti, kuriuos menesi laikei, kad is kart taps nemalonu, o galima ir kas diena zmoniskai bendrauti mirksiukas.gif
aplamai man kazkaip juokinga, kai zmones pradeda aiskinti, darkyk taip, nedaryk to, kaip tu dristi tai sakyti daryti, nu kaip sakoma zmogus isejo is kalejimo, bet kalejimas is jo neisejo.

Man visais gyvenimo atvejais patinka bendrauti su laisvais, ir kuo maziau kompleksuotais zmonem, ypac realiame gyvenime, cia gali ignoruoti, bet labai sunku bendrauti su kompleksu ir dirbtiniu ribu pilnais zmonem....kurie bijo net sneketi viena ar kita tema...
Papildyta:
QUOTE(Nuolat @ 2018 10 30, 22:19)

<p> </p>
<p>1. Na jeigu kiekviea diena valgysi kepsius su tuo paciu garnyru ir taip 10 ir daugisu metu. Tai gali koks silpnesnes balios žmogus pradeti ieškoti cepelinu ar vedarų </p>

nu va todel ir netinka visiskai lyginti valgyma su pasimylejimu, nebent jus savo vyra vartojat lotuliukas.gif
net neisivaizduoju, kaip jum tos paraleles susiveda, kuom panasus valgymas ir pasimylejimas?
Papildyta:
QUOTE(virga @ 2018 10 30, 22:22)
jis visa laika sakydavo, kad myli ja uz jos naturaluma. Uz tai, kad ji yra tokia kokia yra. Man rodos tai yra svarbiausia. Nebegti nuo savo prigimtinio temperamento. Nevaidinti to kas nesi. Tada visur seksis. Ir santykiuose. Ir su aplinkiniais.  mirksiukas.gif

man irgi atrodo tai svarbiausia 4u.gif
bet kam svarbiau dirbtinumai, tai ir susiranda tokius i pora, svarbu jiem gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 10 30, 22:49)
Laižiaką?  biggrin.gif

bet visgi, lytį tai prieš tai kuri nors gal pasikeiskit, ne?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 30, 23:43)
Vel... viena myli, kitas lauzo... Moterys BEVEIK visos savo vyrus lauzo ir net to nesupranta. Vyrai nemoka lauzyti moteru. Na dauguma nemoka.

nezinau , ka tu vadini lauzymu?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2018 10 30, 23:49)
Laižiaką?  biggrin.gif

davai, o ko ne taip ir numirsiu paskui nepabandziusi lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 31, 00:01)

o kam? buciuojantis lytis nesvarbi gi biggrin.gif o siais laiakis is vis keisti nieko nereikia, nusprendi, akd tu vyras ir esi vyras ir vsio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 30, 23:05)
o kam? buciuojantis lytis nesvarbi gi  biggrin.gif o siais laiakis is vis keisti nieko nereikia, nusprendi, akd tu vyras ir esi vyras ir vsio  biggrin.gif

išsisukai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 31, 00:00)
nesvarbu kiekis, svarbu kokybe, galima viena kart atejus tiek nuodu paleisti, kuriuos menesi laikei, kad is kart taps nemalonu, o galima ir kas diena zmoniskai bendrauti  mirksiukas.gif
aplamai man kazkaip juokinga, kai zmones pradeda aiskinti, darkyk taip, nedaryk to, kaip tu dristi tai sakyti daryti, nu kaip sakoma zmogus isejo is kalejimo, bet kalejimas is jo neisejo.

Man visais gyvenimo atvejais patinka bendrauti su laisvais, ir kuo maziau kompleksuotais zmonem, ypac realiame gyvenime, cia gali ignoruoti, bet labai sunku bendrauti su kompleksu ir dirbtiniu ribu pilnais zmonem....kurie bijo net sneketi viena ar kita tema...
Papildyta:

nu va todel ir netinka visiskai lyginti valgyma su pasimylejimu, nebent jus savo vyra vartojat lotuliukas.gif
net neisivaizduoju, kaip jum tos paraleles susiveda, kuom panasus valgymas ir pasimylejimas?
Papildyta:

man irgi atrodo tai svarbiausia  4u.gif
bet kam svarbiau dirbtinumai, tai ir susiranda tokius i pora, svarbu jiem gerai  biggrin.gif

Si tavim ne bijo sneketi, o tiesiog nenori, nes uzverti savo paklodem visa SM, tai ir gyvenime turbut niekuo nesiskiri,neleidi pasnekovui isiterpt, todel. Ir nebeliko draugu pas tavr. Neduok dieve pasnekoves, kuri tik pati viena sneka, savo tiesas bruka neprasyta.
Nu pvz ar prase taves Lisiteja to pyrago recepto? lotuliukas.gif nei ji eis kept, o jei keps, tai nera neigali ir susiras pati recepta. O tu igrudai savo atseit firmini recepta, kuris siaip yra tiesiog eilinis, ar manei kad baisiai jai pagelbesi biggrin.gif tai taip pat darai ir visom kitom temom cia
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 10 31, 01:35)
Si tavim ne bijo sneketi, o tiesiog nenori, nes uzverti savo paklodem visa SM, tai ir gyvenime turbut niekuo nesiskiri,neleidi pasnekovui isiterpt, todel. Ir nebeliko draugu pas tavr. Neduok dieve pasnekoves, kuri tik pati viena sneka, savo tiesas bruka neprasyta.
Nu pvz ar prase taves Lisiteja to pyrago recepto? lotuliukas.gif nei ji eis kept, o jei keps, tai nera neigali ir susiras pati recepta. O tu igrudai savo atseit firmini recepta, kuris siaip yra tiesiog eilinis, ar manei kad baisiai jai pagelbesi biggrin.gif tai taip pat darai ir visom kitom temom cia

man zinok keisciausia kai zmones per koki 10 zinuciu vis raso, kad nenori su manim bednrauti biggrin.gif
jums koki aliga ar kas mano zinutes skaityti ir aiskinti, kad neidomu? lotuliukas.gif
o isvadas darytis pagal sm tai nu ka as galiu pasakyti hmm.gif , aha gyvenime parasau laiskus , pasisodinu drauges ir verciu jas skaityti lotuliukas.gif
O drauges mano niekur nedingo jos tebera, tik tiek,kad gyvena Lietuvoje ir cia turiu draugiu, nu greiciau pazystamu, nes vis tik man drauges tos, kurios beveik nuo vaikystes, bet supranti, kai dirbi, augini vaikus, tai iseiti is namu nera taip paprasta ir ne taip ir norisi is tikro, man visiskai uztenka cia va su jumis pabendrauti, siuo metu man viskas gerai, tai savom problemom gal rupinkites geriau, nei man ju ieskojusios mirksiukas.gif
dabar sakysi, kad neprasei paaiskinimu, tik pries sakydama atsimink, kad as irgi neprasiau cia to ka surasei. As zinok pazystu save, netiki? lotuliukas.gif , zinau savo drauges, zinau kas ir kaip mano gyvenime, zinau, kaip as bendrauju, taigi, man tavo kazkokiu diagnoziu ar isvadu apie mane man nereikia mirksiukas.gif ai o jei reiks patarimu ar mano asmenybes diagnoztikos, paprasysiu, bet ne jusu biggrin.gif

ar va butina prisikabinti prie zmogaus, jei nesugebi diskutuoti apie meile ? biggrin.gif tau koks komplekas su ta meile? neina myleti vyru?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 31 spalio 2018 - 00:48
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 30, 23:01)

Orientacija pakeisti kur kas pigiau.
Kalejimuose vyrams pakeicia visai nesunkiai
Atsakyti
Lutuke tavo paklodes su isteriskais veideliais liks neskaityta, be reikalo stengeisi hi.gif
Atsakyti

tai švenčiam 100 metų jubiliejų, ane?  :yahoo:

:birthday2:

Švenčiam,reikia švesti. gerai pastebėta.O aš kažkaip praleidau šią datą.Kai turim, tai ir nevertinam.O prieš 100 metų nebuvo  vairuojančių moterų,net tais laikais ne visas mergaites leisdavo mokytis.Daug pažengė pasaulis per tą šimtmetį.            Labas rytas,lyja, niūru pas mus, tikras helovynas.Ir nuotaika nekokia.                                     

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 31 spalio 2018 - 07:18

Švenčiam,reikia švesti. gerai pastebėta.O aš kažkaip praleidau šią datą.Kai turim, tai ir nevertinam.O prieš 100 metų nebuvo  vairuojančių moterų,net tais laikais ne visas mergaites leisdavo mokytis.Daug pažengė pasaulis per tą šimtmetį.            Labas rytas,lyja, niūru pas mus, tikras helovynas.Ir nuotaika nekokia.                                     

O kodel nuotaika nekokia? 

Atsakyti
Pas moteris nera nuotraukos tik del jų vyrų kaltės.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 10 31, 02:35)
Lutuke tavo paklodes su isteriskais veideliais liks neskaityta, be reikalo stengeisi   hi.gif

Man labai keistai pasiskaite jos (nepyk lutuke, nesugebedama sustoti ties praraja, tu i ją dabar garmi stacia galva ir savo noru) postai apie....perfrazavus - 'gyventi reikia 100%, mylet taip pat, nes nezinai kas bus toliau'. Tada klausimas pasistoja - O kas nutiko tavo gyvenime, kad propoguoji imti is gyvenimo viska, kas imanoma (pagal porwikius), cia ir dabar?
Pala, man vaizdas tavo (lutuke) jausenos pradejo suktis. Pasakysiu pazodziui - skausmo širdis pilna....vis dar. Vis dar? Moterys, imkit viska, mylekit, nes tai taip laikina. Gyvenkit kaip gyvenrumet paskutine diena, imkit is gyvenimo viska kas geriausias....kol širdis nesuplėšyta...gyvenimas jau pamoke

Nesuprantu, kas buvo atsitike tarp jusu su vyru?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 31 spalio 2018 - 10:22
burbanti, be vyrų dar yra tėvai, vaikai, gyvūnai, darbai, giminės, kaimynai ir t.t.

Ar vienas vyras pajėgus viską gyvenime išspręsti dėl savo moters, kad ši būtų laiminga kas dieną? Nu nereikia taip perdėti. Dievas ne visada viską išsprendžia, o čia tik vyras smile.gif
Tada kas bus su moterimi, jei staiga ji neteks vyro? Nu mirs, tarkime per greitai... ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 31 spalio 2018 - 10:55