QUOTE(lutuke123 @ 2018 11 01, 11:59)
nu as bendrauju tikrai nebutinai tik su tais,su kuriais noreciau permiegoti, nes moterim tie patys man kriterijai
bet man zmones turi buti simpatiski, malonu turi buti su jais bendrauti, neturi atrodyti,kaip is katalogu ar ten super grazuoliai, megstu naturaluma, bet turi buti tas toks patikimas, simpatija, taip pat panasaus mastymo ir vertybiu ne santraip kam bendrauti, jei nemalonu? o kiti lieka tik pazystami, galiu aisku persimesti keliais sakiniais, bet i gilesnes draugystes nesileidziu.
nu taip skonis treniruojamas zveris, ta jau snekejom
bet vis itke renkames kas sveikiau, bet skanu, o ne valgom per irevarta kakzokiu slykstyniu 

nu taip skonis treniruojamas zveris, ta jau snekejom

vėlgi, priklauso nuo situacijos. Kažkada pvz., kai dirbau savo pirmame darbe, kai dar turėjau šefą ant galvos ir darbas buvo toks, kad labai jau mus dabojo, kad darbo metu neplepėtume, tai per vidinę sistemą tarp darbuotojų šnekėjau su bele kuo, kas tik parašydavo man (nes darbas nuobodus buvo). Tai vienas bendradarbis man iš išvaizdos iš viso buvo mano antitipažas, iš charakterio irgi nepatiko, atrodė, kad daug kur giriasi, keliasi save, meluoja, bet vistiek bendravau

Nu visaip būna gyvenime