Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Nereikia lia lia, ir labai net neapsileidę. :bigsmile: 

Su uzsienieciais lyginant statistinis lietuvis yra apsileides ir taskas. 

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 11 01, 15:43)
Sausesnio zodzio zmonija turbut nesugalvojo

nu as jo ir nevartoju, bet jausti zmogu, nesuprantu, kas gali buti neaisku? jausti jo savijauta, jo busenas, norus ir t.t. cia kaip jausti ora lauke isejus, jauti ar salta, ar karsta, tai taip jauti ir zmones salia saves, jiem gera, bloga, liudna, truksta kazko, per daug kazko, pavarge, linksmi...
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 11 01, 15:58)
<p>Su uzsienieciais lyginant statistinis lietuvis yra apsileides ir taskas. </p>

kokias konkreciai uzsienieciais? visais kokiais 2 mljardais kitu vyru? tikrai lietuviai skiriasi is visos zmonjos savo apsileidimu? blink.gif
tau ta statistika jau liga zinok, tu gal gyveni su statistiniu zmogum, tu gal statistine lietuve? mirksiukas.gif
vat ir mastau,kas tave taip turejo traumuoti, kad gyvenimas tau liko tik statistika.... unsure.gif

statistika jauciu didziausias melas, koki sugalvojo zmonija, nes jei as turiu pili ir milijona saskaitoj, mano kaimynas tampa bomzu ir benamiu, statsitiskai mes abu labai gerai gyvenam ir uzdirbam lotuliukas.gif
Gyvenimas nera statistika i konkrecius zmones reikia ziureti ne i statistinius vienetus. Man ggyevnant Airijoej vyrai neatrodo visiskai jokie kitokie is esmes saves pireziuros klausimais biggrin.gif aisku i ju vonias nelendu, bet keik sutinku tu zmoniu visi panasus, visi prakaituoja, visi prausiasi, jei turi tam salygas, dauguma megsta graziai apsirengti, patogiai, jei tik turi lesu, lietuviai vyrai nuo airiu gal skiriasi tik tuom, kad labiau rodo kas viduje, maziau moka uzsideti mandagumo kaukes, beja moterys taip pat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 01 lapkričio 2018 - 15:14
O tai kam tada taip isskirti ta 'jausti', kaip kazka kas ne kiekvienam duota?
Kiekvienas zmogus jaucia.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 11 01, 15:58)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nuolat" data-cid="72249889" data-time="1541075299"><div><p>Nereikia lia lia, ir labai net neapsileidę. bigsmile.gif </p></div></blockquote><p>Su uzsienieciais lyginant statistinis lietuvis yra apsileides ir taskas. </p>

As tiek maciau apsileidusiu ir nusmurgusių anglų (darbo specifika buvo tokia - Valstybine Advokatu Kontora, jei taip galima butu isversti i lietuviu kalba), kad lietuviai man atrodo, kaip gėlytės. Todel nepasakokite muneis apie uzsienyje aukso kalnus stovincius ir pieno upes plaukiancias...ir vietinius vyrus, kvepencius rožių žiedlapiais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 01 lapkričio 2018 - 15:33
QUOTE(Nuolat @ 2018 11 01, 15:21)
reikia pripažinti žodi "kaltė" čia tikrai netinkamai panaudojau. Gal geriau reikia keisti į "priežastis" ar panašiai. Nieko nekaltinu ir puikiai žinau, kad santykiai dviejų žmonių reikalas. Jokia moteris neprivalo temti visos naštos, nebent malonumą save kankinat jaučia ir pati sau tą naštą krauna.

Na paziurekime, SM lygmenyje. Nemazai rasime moteru, kaip jau sakiau neva nefeminisciu, kurios buities darbus dalina pagal lyti... Taigi kas tuos darbus seimoje atlieka?

TA privalomumo savoka yra stereotipine. Juk matete, kad sioje temoje, diskusijos eigoje pasirodo, tos tariamos feministes nieko cia naujo ir idomaus nepasake. Pasirodo ju teiginiai kad buities darbais namuose turi dalintis abu sutuoktiniai, vadovaujantis vien tikslingumo savoka, kas geriau, savalaikiai atlieka darba, o ne lytiskumu. Ir tai pasirodo yra vos nevisuotinas principas.

Arba dar vienas alogiskumas. Atseit norite vadovauti tai ir turite. Butent tos kurios nevadovauja ir aria kaip teve musu ir darbe, ir seimoje. O feministines-stervos, kaip Moonte, is Sviesos, mylimuke, virga ir t.t. jos nearia, ju seimose veikia darbu paskirstymo principas.

Is tiesu, kas nori eiti i kaire, tas nueis ir visai nesvarbu aria moteris/vyras, ar nearia. Bus rasta aibes pasiteisinimu.

Tokiais atvejais as klausiu zmoniu, ka tu padarei kad pakaistum TAVE NETENKINANCIA situacija namuose?

Na kaip dazniausiai musuose sprendziamos tokios problemos... Pasirenkam jusu pateikta scenariju. Automatiskai, apkaltinam moteri, jog aria, koncentuojasi vien i buiti, o nabagui vyrui lieka tik trupiniai. Ir visa tai jis dazniausiai savo paciai issakys rekdamas, vaizduodamas nelaimingiausia zmogu pasaulyje... Ji kalta ir gipsas.

Kai mano galva deretu, paciam padaryti zmonai vakariene, uzmigdyti vaikus, atsisesti prie stalo, paimti zmona uz rankos ir pasakyti "As tave taip pasiilgau, brangioji, ka as galiu padaryti, kad mes galetume praleisti kiek galima daugiau laiko kartu".

Kaip manote, ar i si prasyma bus atsizvelgta.

Musu zmones nemoka konstruktyviai spresti krizes.
Atsakyti

O tai kam tada taip isskirti ta 'jausti', kaip kazka kas ne kiekvienam duota?
Papildyta:
As tiek maciau apsileidusiu ir nusmurgusių anglų (darbo specifika buvo tokia - Valstybine Advokatu Kontora, jei taip galima butu isversti i lietuviu kalba), kad lietuviai man atrodo, kaip gėlytės. Todel nepasakokite muneis apie uzsienyje aukso kalnus stovincius ir pieno upes plaukiancias...ir vietinius vyrus, kvepencius rožių žiedlapiais biggrin.gif

Visur visokiu yra. Bet paimk 60eti lietuvi ir prancuza. Skirtumas milziniskas. 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 11 01, 14:35)
tikrai pritarciau, vyrai kaip vyrai, kaip ir visur visokiu yra, kaip ir moteru...taip daug gerenciu, besikeikianciu, nevalyvu zmoniu, daug gyvena skurde, kur gal ne tas galvoje, bet vienodai manau tiek moteru, tiek vyru. svarbiausia vidus neapleistas butu, nes kartais sutinki pizona isblizginta, o vidus visas supuves, istvirkes, be emocinio intelekto ir sugebejimo sukurti tvirtus santykius....

pritariu, nes tikrai negalim sakyti, kad jau visos moterys pas mus jau kažkas ten toookio. Dar ir rinktis reikia mokėti, susidėjus su bet kuo, pirmu pasitaikiusiu, gal visai netinkamu, tikėtis, kad princas bus.
Kažkodėl tavo postą perskaičius prisiminiau vieną pavyzdį į temą. Kai man buvo 20 metų, viena vienmetė man pasakojo kaip jinai miega pas pasirinktą berną nuomojamame bute, kurį jis nuomoja su kitu kambarioku. Ir kai atsikelia ryte jinai su tais dviem bernais viena gaunasi, nes tas kitas nuomininkas miega vienas, be panelės. O kavą jai siūlo ir daro tas, su kuriuo jinai nemiegojo, kai tuo tarpu tas, su kuriuo miegojo, nesiūlo jai nieko biggrin.gif Nors iš išvaizdos aš jį mačiau, labai normalus ir padorus, ne koks ten latras ar narkomanas, bet yra kaip yra. Matyt jinai jam irgi tik prašalaitė gyvenime, miega su ja, nes geresnės nerado tam kartui. O vat tas, su kuriuo nemiega, bet kavą jis siūlo ar ten dar ir kokį sumuštinį kartu prie kavos, tas gal ir vertas dėmesio, nes slapta gal buvo išties ją įsimylėjęs, įsižiūrėjęs.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 11 01, 14:26)
Negali...
Tai specialus atvejas...

Cia kaip su vandeniu... vanduo nedega,, bet pripylus visokiu chemikalu ar degiu skysciu daug ka galima padaryt
Tai nereiskia, kad vanduo dega, nors gali degti
PAPILYDMAS
Pasitaisau...
As tai as, be moterys juk normalios, jeigu jos manyje pamato vyra, ar kazkiek vyro, o tai yra, ar sau isivaizduoja, tai viskas ir ivyksta.

Bet prie ko cia as?

Tipo jei dar su jumis paflirtuociau apie naguciu karpymus, tai jums ant manes atsistotu? biggrin.gif
Nepriimkit rimtai, man snd crazy nuotaika mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 11 01, 16:27)
O tai kam tada taip isskirti ta 'jausti',   kaip kazka kas ne kiekvienam duota?

nu nezinau kiek tai isskyriau, pasakiau,kad tai svarbiau nei visokie ten gundymai, viliojimai, zaidimai ir prieskoniai, kaip buvo ivardinta, tam,kad seima nesubyretu, paprasciausiai man tai svarbesnis elementas, nei visa kita.
ir ne, ne kievienas sugeba jausti salia esancius bent artimus zmones.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 01 lapkričio 2018 - 16:55

Su uzsienieciais lyginant statistinis lietuvis yra apsileides ir taskas. 

Statistikos nevedu, nezinau. Bet mano asmenine “statistika” kalba priešingai.  :P 

Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 11 01, 16:27)
Tipo jei dar su jumis paflirtuociau apie naguciu karpymus, tai jums ant manes atsistotu?  biggrin.gif
Nepriimkit rimtai, man snd crazy nuotaika  mirksiukas.gif

Manes tokie dalykai neveikia, na galiu paplepet, bet manes tai neveikia. Na jus su kita moterimi juk galit plepet, be jausmai kurie kyla tai simpatija antipatija.

Aneims dalykams yra atskiras mygtukas, kuri reikia ijungti manual budu.

Vyriski hardware su moteriska OS veikia instaliavus tinkamus daiverius.
Atsakyti

Del prieskoniu. Taip jie ivairina tiek masita, tiek gyvenima.

Bet buna ir taip. kad pats "produktas-santikiai" yra pasvinke, pagede ir tuomet prieskoniai nepades.

Sioje temoje vienisos merginos atviravo, kad nenori bet kokio, bil tik su kelnem. Ir jos visiskai teisios, nereikia save prievartauti, galimai pradzioje pavyks susitaikyti, bet begant metams, jokie prieskoniai tu santikiu neapsaugos nuo krizes. O veliau tas vyriokas net nesupras kame problema buvo, juk anot jo viskas buvo gerai...

Taigi ir prieskoniai nevisagaliai 4u.gif

Kalbam apie kokybišką maistą. Negi dedame prieskonius ant sugedusio produkto, nea  :bigsmile:​ 

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 11 01, 17:45)
Manes tokie dalykai neveikia, na galiu paplepet, bet manes tai neveikia. Na jus su kita moterimi juk galit plepet, be jausmai kurie kyla tai simpatija antipatija.

Aneims dalykams yra atskiras mygtukas, kuri reikia ijungti manual budu.

Vyriski hardware su moteriska OS veikia instaliavus tinkamus daiverius.

bet vis tiek tu mygtuku paspaudimui neprisileistumei bet kokios ar ne? vyro irgi neprisileistum?

bet tai tau taip buvo visda ar tik, ka pradejai vaistus vartoti?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 11 01, 17:17)
pritariu, nes tikrai negalim sakyti, kad jau visos moterys pas mus jau kažkas ten toookio. Dar ir rinktis reikia mokėti, susidėjus su bet kuo, pirmu pasitaikiusiu, gal visai netinkamu, tikėtis, kad princas bus.
Kažkodėl tavo postą perskaičius prisiminiau vieną pavyzdį į temą. Kai man buvo 20 metų, viena vienmetė man pasakojo kaip jinai miega pas pasirinktą berną nuomojamame bute, kurį jis nuomoja su kitu kambarioku. Ir kai atsikelia ryte jinai su tais dviem bernais viena gaunasi, nes tas kitas nuomininkas miega vienas, be panelės. O kavą jai siūlo ir daro tas, su kuriuo jinai nemiegojo, kai tuo tarpu tas, su kuriuo miegojo, nesiūlo jai nieko biggrin.gif Nors iš išvaizdos aš jį mačiau, labai normalus ir padorus, ne koks ten latras ar narkomanas, bet yra kaip yra. Matyt jinai jam irgi tik prašalaitė gyvenime, miega su ja, nes geresnės nerado tam kartui. O vat tas, su kuriuo nemiega, bet kavą jis siūlo ar ten dar ir kokį sumuštinį kartu prie kavos, tas gal ir vertas dėmesio, nes slapta gal buvo išties ją įsimylėjęs, įsižiūrėjęs.

bet vat gerai isitaisiusi buvo, po vyra, visiem poreikiam biggrin.gif
tas pirmas jau ja uzkariaves, jau jam stengtis nereikia, o antras vis stengiasi, galvoja gal ir jam nubyres biggrin.gif

kaizn kaip jai baigesi?
Atsakyti