QUOTE(cambala @ 2018 11 02, 14:46)
Tai butent ta ir pradek daryt, nes paziurek kokia karrrrmine ilga uodega is paskos taves velkasi - vaiku onkoligoniuku, mamu, palaidojusiu vaika, dar visokiu kitokiu nelaimiu is kuriu saipeis. Tavoji karma tave tuoj sues. Net utilizuot nereiks.
ką tu sakai...

Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2018 11 02, 14:44)
stambesnė laimi prieš džiūsną, ne?

QUOTE(Monteverte @ 2018 11 02, 17:24)
ką tu sakai...
tai paprotink, kad jau taip viską žinai, kaip gi elgtis tame gyvenime, kokių klaidų nedaryti, kad pvz. neatsitiktų kaip tavo mamai? ką ji tokio pridarė, a? 
Papildyta:

Papildyta:
As netikiu karrrmom, burtais, kaip tu, tai taves sociopates nepaprotinsiu. Nebent kreipsies i psichiatrus, jie gydo sociopatija.
O ka mano mama? Mano mama sulauke garbingo amziaus, turi silta jauku kambari, minksta silta savo lova, yra piziureta, nuprausta ir pavalgydinta, gyvena savo seimoje namuose, ne seneliu prieglaudoj. Ko dar noret senatvej?
O tau reiktu susimastyt tuo klausimu, nes jau praeitus Naujus metus sventei sm forume ciuciu apsikabinus, tai kokia bus tavo, vienises senmerges, senatve?
Mars savo ezoteriniuose paistaluose apie karrrma skaityt.
QUOTE(cambala @ 2018 11 02, 19:11)
As netikiu karrrmom, burtais, kaip tu, tai taves sociopates nepaprotinsiu. Nebent kreipsies i psichiatrus, jie gydo sociopatija.
O ka mano mama? Mano mama sulauke garbingo amziaus, turi silta jauku kambari, minksta silta savo lova, yra piziureta, nuprausta ir pavalgydinta, gyvena savo seimoje namuose, ne seneliu prieglaudoj. Ko dar noret senatvej?
O tau reiktu susimastyt tuo klausimu, nes jau praeitus Naujus metus sventei sm forume ciuciu apsikabinus, tai kokia bus tavo, vienises senmerges, senatve?
Ne gyvenimo metai svarbiausia - o gyvenimas per tuos metus. Kas kad jinai sulaukė... Tokio sulaukimo tik priešams linkėt.
Čia kaip ir ta, neminėtoji, kurią tu gyni, nes pati garliavinė matomai esi

Aha, Lutuką123 irgi būna kai kurios kaltina, kad jinai naktį rašo, nors pas ją dar tik 22 val. būna

QUOTE(Monteverte @ 2018 11 02, 20:19)
Ne gyvenimo metai svarbiausia - o gyvenimas per tuos metus. Kas kad jinai sulaukė... Tokio sulaukimo tik priešams linkėt.
Kai pati motiną, iš kuriuos vaikas atimtas ir gniuždomas mintyse keikė ir išsigalvojo, kad tas vaikas prievartautas, tai ji mat šventa, jai galima taip daryti, o kai iš jos vaikas atimtas ir paklausi kaip iš tokios šventos ir geros tada atimė, tai jau pyktis baisiausias. Karmom ir aš šiaip netikiu, nes aš žinau kodėl nutinka vieni ar kiti dalykai
bet tiems, kurie nežino, paprasčiau yra su karma paaiškinti
Aha, Lutuką123 irgi būna kai kurios kaltina, kad jinai naktį rašo, nors pas ją dar tik 22 val. būna
Tu gal kada pasauliu daugiau pasidomėk, ne tik savo panose, Lietuva.

Tai kad tu 40 desimties sulaukus laukais lakstai. Paziurek kokias pievas rasineji, kaip " buri", sapnus, orus aiskini, Vilniu tvindai, su dievais kalbi, supermamku vyru grozio pas dievus klausineji...Neduok dieve taip nukvakt, o dar tik per pus jaunesne uz mano mama...
Senmerge, isikalk i savo sociopatine smegenine - as kedzio istorijos nezinau, nezinau ka Rivjera ten rase ar gyne. Esme tame, kad tu su ja nepasidalinai sapnu aiskinimo ir jai tada ikisai jos vaiko mirti. Tfu, issigimusi senmerge menkaverte. Tu nesupranti savo veiksmu, durnele tu.
Prie ko cia dabar tavo sesike hiena lutuke ir 22 valandos?
O jei rimtai, tai jūs tomis karmomis tikite? Nes skaitosi keistai.
.Gal nebesibarkit.Juk ne to renkamės.
O kodėl blogai Naujų Metų naktį būti vienai namuose su šunimi?
Kai mano geriausia draugė išvyko į užsienį, aš taipogi NM sutinku tik su naminiais gyvūnais.Visi išeina, o mes liekam vieni.Įsipilu vyno taurę, ir žiūriu kokį filmą.Ir tikrai nesijaučiu vieniša.Tiesiog atsibodo visokie šventimai, mėgaujuosi vienatve.
as tikiu, kad karma is a bitch
todel niekada nekersiju - kam vargintis?

todel niekada nekersiju - kam vargintis?

QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 11 02, 19:52)
Sunes yra slykstus padarai, o namai - ne tvartas gyvuliams. Zuvytes - gal ir nieko...
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 11 02, 21:09)
Sunes yra slykstus padarai, o namai - ne tvartas gyvuliams. Zuvytes - gal ir nieko...
skonio reikalas

QUOTE(kin @ 2018 11 02, 20:09)
gerai pasakyta

zinoma, kad yra paskemes uz musu visus veikmus.
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 11 02, 20:52)
<p>O jei rimtai, tai jūs tomis karmomis tikite? Nes skaitosi keistai.
</p><p>Kai mano geriausia draugė išvyko į užsienį, aš taipogi NM sutinku tik su naminiais gyvūnais.Visi išeina, o mes liekam vieni.Įsipilu vyno taurę, ir žiūriu kokį filmą.Ir tikrai nesijaučiu vieniša.Tiesiog atsibodo visokie šventimai, mėgaujuosi vienatve.
</p>
</p><p>Kai mano geriausia draugė išvyko į užsienį, aš taipogi NM sutinku tik su naminiais gyvūnais.Visi išeina, o mes liekam vieni.Įsipilu vyno taurę, ir žiūriu kokį filmą.Ir tikrai nesijaučiu vieniša.Tiesiog atsibodo visokie šventimai, mėgaujuosi vienatve.
</p>
As tai ne. Bet jei Dievo temoj paskaicius visa ka rase menkaverte - tai jau susidariau tokia nuomone, kad kazkas egzistuoja gal. Na gal ne karma, o bumerangas. Pasijuoke nepasidalinus sapnais su moterimi, palaidojusia vaika - neturi ir netures palikuoniu. Gal Dievas ir neleidzia brudams daugintis?
Tai pilkites jus sau ta vyna ir leiskit prie tv naujaka su drauges suniu. Nei jus vyra turit, nei saukiat per visa foruma nesamu dalyku.
Va menkaverte pries naujus viena liko, sugyventinis durim trenke, vietoj kepsnio virta vandeny moliuga gaves ir isejo pas grazuoles svest, skaniai valgyt. O ta ciuciu apsikabinus tupejo supermamkose ir nesamones rasinejo apie hercogienes sesers zuti autokatastrofoj( nes jai dievai pasake)😂😂. Realiai ta hercogienes sesuo gyva ir laiminga, o praneseja kvanka toliau.
QUOTE(cambala @ 2018 11 02, 19:11)
Ko dar noret senatvej?
sveiko proto, sveikatos. Jums nesinoretu, noretumet tokios pat senatves?