Man tai netrukdo. Jei moteris sveika ir laiminga, tai tuo geriau. Tik jei virsvoris didelis, sveikata ilgai netruks. Tas pats su badaujanciom anoreksikem.
Pas mano mama irgi visai ner, nors virssvoris didelis, o pas mane to gerio yra, nors antsvorio neturiu. Ir suprask kad nori

Jos jusu maistą valgo ar uogienes vagia is sklepo?

Tegul valgo, jei nori, gi savo valgo, ne jusu

Nei cia grazu nei ka. Uztenka jau save guost. Si moteris foto dar jauna, bet kai ji bus tavo amziaus - bus apdribusi.
Beje, jei tau taip patiktu tavo svoris - gi nemestum jo.
Ir paklausk desimties vyru kam jie teiktu pirmenybe - kokiai Sciogolovaitei ar Katunskytei. Manau atsakymas aiskus.

kodėlc taip manai? aišku, kad daug žmonių
Pas mano mama irgi visai ner, nors virssvoris didelis, o pas mane to gerio yra, nors antsvorio neturiu. Ir suprask kad nori
tai kai pasižiūriu į 20+ jau su pažengusiu celiulitu, tai joms dar toli iki kai kurių 40+. Jaunos gi maitinasi bet kaip, tai ir matosi ant to kūno visas brudas. P vyresnės jos jau ir prisižiūri daugiau.
Dėl apkūnios foto, tai ji dabar tik taip atrodo. Dar pridėti reikia, kad yra suveržtas liemuo su korsetu ir metų jai koks 20. Bet kai žmonės myli vienas kitą, tai to svorio vyrai kaip matau nesureikšmina, mylimos ir jos yra. Nebent jau jis pavojingas sveikatai, tada tai tikrai negerai.
čia irgi tiesa, bet esmė ta, kad daugelis žmonių valgo kas jiems netinka ir to nė nesupranta. Atrodo norma, kad skrandis ten paburbsi, pagurgsi, nekreipia dėmesio ar vaistą išgeria. O kai taip eilę metų, tai išsiderina po to ne tik hormonai
Papildyta:
Gi Blondinas irgi tave nx tokia nuokvaka nepraustaburbe konkreciai siunte....Kada tas buuuvo? Senai. O tau ant jo nuoskauda lig siol... Apipylei ji purvais, nors toks fainas buvo.
Tu galvoji tavo slykscios blevyzgos kazka veikia? Manau tik pacia tave

o Blondinas nori pasakyti 2012 metais dar rašinėjo? ne anksčiau kartais?

Papildyta:

reikalas dar raumenyse. Ir nebūtinai reikia juos kačialinti. Pas kai kuriuos tiesiog jie stipresni ant kojų, pas kai kuriuos - silpnesni, nors ir vienodai sportuoja ar nesportuoja. O jau tie raumenys nuo labai daug faktorių priklauso, pvz. ir nuo maistinių medžiagų aprūpinimo į organizmą, nuo stuburo padėties netgi.

Nesutikciau. Kurios rupinasi vyresnes, ta dare ir jaunos. O kurios niekad, tos ir ant senatves nesusiima. Tiesiog gyvenimo budas toks, pakeisti visam laikui nera paprasta,ypac kai rodos nieko blogo nevyksta.

Bloknotelio nevedu su datom, laiko kaip tu i valias irgi neturiu, kad vartyt senas zinutes. Tiesiog prisimenu, kad taip buvo. Jis beje net pries pora metu bande rasyt kitais nicais ( pvz Pirdunijus 😂😂), bet ji ismesdavo vel ir vel.
Papildyta:
Butent. Dabar sou per tv vyksta su storom. Nu tos pacios jau storosios iskrenta, nedes gi tokios i zurnalo virseli kad visai nubaidyt.
nu kad ne brangioji, Blondinas yra labai senas reikalas

Žodžiu, eilinį kartą susimovei

Ir papal buna, kaip spanielio ausys pas kudas
celiulitas is vis naturalus ir normalus dalykas tik ,kai maziau to celiulito, kitaip atrodo

O krutine tikrai normali buna, nutysusi buna pas tas dazniausiai, kas nusitraukineja piena zindymo metu arba gal genetiskai. Kai buvau daug plenesne krutine buvo mazesne (A, dabar C), bet nenutysusi.

zinai man juokingai atrodo abi puses, tiek jei pasiepiama storos, tiek plonos, gi sveikata svarbiausia, tiek per didelis kudumas, tiek antsvoris nera sveika ir tiek, o cia juoktis is kitoki,u kazkaip nu kam to reikia? svarbu sau zinom, kokios esam ir ar mums is tikro gerai su tuo.