QUOTE(Nuolat @ 2018 11 06, 14:35)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72255866" data-time="1541503479"><div><p>Nuolat, jus i ja nekreipkit demesio. Nelabai senai cia esat, dar nespejot suprasti kas cia kas. Burbiacka bando badyt pirstu, bet vis kiaurai. Ji biski ku ku, pasinesus ant blevyzgu, nesamoniu ir tai, kas zemiau juosmens. Daugiau ji apie nieka nediskutuoja. Pastebesit tai ilgiau pabuvus
.</p></div></blockquote><p>Oi, jeigu jums atrodo, kad aš pykstu, tai anaiptol. Tiesa pasakius man dzin. Žmones jau pradedu pažinoti ir kas kuo gyvena ir mąstymo būdą, per laką dar labiau pažinsiu. Negalim būti visi panašūs, todėl ir įdomu bendrauti. Bet manau, kad mandagumas ir geras tonas būtinas norint, kad diskusija būtų maloni. Mane užpykinti nėra taip lengva, bet įmanoma, o apskritai, tai tiesiog gaila savo laiko ir energijos pykčiams. </p>

Tu apsimelavai is pat pirmo pasirodymo, po savo seno niko pakeitimo, kai parasei, jog PIRMA KARTA mamkose esi. Todel kas dabar tavimi gali patiketi, ka cia rasineji apie save? Tik nevisprociai.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 11 06, 14:38)
Ji galutinai baigia pragerti savo proto likucius. Man jos gaila pradeda darytis.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 11 06, 14:38)
Paziurek kokie sultingi pas ja klubai