Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 11 07, 23:33)
Protingai jus pakeitet cia tema, nuo vyru paiesku perspektyvos iki bobutisku bedavojimu apie valgi, sveikata.

Pasikeiskit avatarus i kokius su skarutemis ar megztomis beretemis

Man pokalbiai apie valgi yra pats nuobodziausias dalykas. Mazdaug prilygsta kalboms apie nagu laku spalvas.
Atsakyti

Protingai jus pakeitet cia tema, nuo vyru paiesku perspektyvos iki bobutisku bedavojimu apie valgi, sveikata.

O ką,įdomiau skaityti moteriškus barnius?Žinoma, tada pačio šeima atrodo tobula.

kodėl?
nuobodu gyvent iki 200?

Taip, būtų nuobodu.Nesijaučiu tiek nusipelniusi Žemei,kad ji tiek mane ilgai nešiotų.Nesileidžiant į platesnes diskusijas, vegetarizmą ir veganizmą suprantu kaip tam tikrą gyvenimo filosofiją.O žmogus juk yra vartotojas ir kenkėjas, ir aš tame tarpe.O be to dievinu odinius batus ir rankines.Galite sakyti,kad dabar yra labai geros eko odos, bet gi jos gamyba kokia tarši.

Lekiu į darbą, geros dienos visiems, nebesibarkim.Juk mokam diskutuoti taikiai. :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 08 lapkričio 2018 - 07:29
QUOTE(given444 @ 2018 11 07, 23:46)
kodėl?
nuobodu gyvent iki 200?

Ruosies tiek gyvent? Nu nu... biggrin.gif

Kaukaze senoliai kalnuose iki 120 - 130 sulaukia. Valgo kepta mesa, geria vyna ir moteris myli.
Papildyta:
Idomucia, tavo zmona mokytoja? Maziuku ar vyresniu?
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 11 08, 07:28)
<p>Taip, būtų nuobodu.Nesijaučiu tiek nusipelniusi Žemei,kad ji tiek mane ilgai nešiotų.Nesileidžiant į platesnes diskusijas, vegetarizmą ir veganizmą suprantu kaip tam tikrą gyvenimo filosofiją.O žmogus juk yra vartotojas ir kenkėjas, ir aš tame tarpe.O be to dievinu odinius batus ir rankines.Galite sakyti,kad dabar yra labai geros eko odos, bet gi jos gamyba kokia tarši.</p>

nu jo, ne kas, šios dienos aktualija https://www.gismeteo...jingame-lygyje/ jei mes Žemei ir atmosferai blogai, Žemė ir atmosfera - mums atgal į kaulus. Kaip ir teisinga viskas...
Atsakyti

nu jo, ne kas, šios dienos aktualija https://www.gismeteo...jingame-lygyje/ jei mes Žemei ir atmosferai blogai, Žemė ir atmosfera - mums atgal į kaulus. Kaip ir teisinga viskas...

Žemėje per daug žmonių, tai turi kažkokiu būdu nuo mūsų apsivalyti. Kad ir kaip skamba siaubingai. 

Tikrai jau aš irgi visai ne į temą.  :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuolat: 08 lapkričio 2018 - 09:29
QUOTE(Nuolat @ 2018 11 08, 10:27)

<p>Žemėje per daug žmonių, tai turi kažkokiu būdu nuo mūsų apsivalyti. Kad ir kaip skamba siaubingai. 

Nesamone kazkokia paraset.

Jau idomiau diskutuot apie nagu lako spalvas nei apie veganu filosofijas.
Atsakyti
As tai pritariu Nuolat del apsivalymo. Kaip perkaite prietaisai kartais issijungia, kad atvestu nuo besaikio "drozimo" , taip ir Zeme kazkokiu budu tai gali padaryti.
Atsakyti

Oi aš ne veganė ir ne mano net čia filosofijos. Nereikia suprasti visko tiesiogiai

Bet gal geriau apie kažką įdomaus paplepam. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuolat: 08 lapkričio 2018 - 10:06
QUOTE(mylimuke! @ 2018 11 08, 10:49)
As tai pritariu Nuolat del apsivalymo. Kaip perkaite prietaisai kartais issijungia, kad atvestu nuo besaikio "drozimo" , taip ir Zeme kazkokiu budu tai gali padaryti.

Ir kuom gi ta Zeme drozia kokie filipinieciai ar tailandieciai kur karts nuo karto cunamiai prauzia? Kdel uz issivysciusiu saliu naudojamus resursus butent anie kencia?
Ar Zemei vietos zmonems neuztenka, kad jai valytis reiktu?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 11 08, 11:18)
Ir kuom gi ta Zeme drozia kokie filipinieciai ar tailandieciai kur karts nuo karto cunamiai prauzia? Kdel uz issivysciusiu saliu naudojamus resursus butent anie kencia?
Ar Zemei vietos zmonems neuztenka, kad jai valytis reiktu?

švieskis https://en.wikipedia...the_Philippines
https://en.wikipedia...ues_in_Thailand
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 11 08, 12:30)

Tik tiek? O kodel neikelei kokios Kinijos?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 11 08, 11:34)
Tik tiek? O kodel neikelei kokios Kinijos?

"Ir kuom gi ta Zeme drozia kokie filipinieciai ar tailandieciai"
tu neprašei Kinijos biggrin.gif
Be to esi tokia neįgali iš tiesų, kad negebi rasti pati?
Atsakyti