Man tai irgi atrodo bereikalingas pinigu svaistymas tos trinkeles, ypac kai zmones emigruoja. Gaila nesupranta kad ne lygiuose saligatviuose beda, galetu kitur investuoti.
nors dviraciu takai gal gerai, pastaruoju metu sostinej dviraciai vis populiareja, tai ir infrastruktura jiems pritaiko.
Su siukslem isvis, kaip diena taip naujiena, vis keicia tas tvarkas, mokejimus, nors reali situacija neaisku ar gereja. Bet tie visi ismetami baldai ir technika dazniausiai jau tiek nusideveje kad tikrai nebenaudotini.
nu jo Vilniuje gal ir reikia, kiek gi zmoniu ir tie dviraciu takai labai gerai, o musu miestelyje, kur greit jauciu tik pensininkai liks, tai man absurdas, pinigu svaistymas, geriau investuotu i pagalba kokia verslui, jaunom siemom ir t.t. Geriau gatves asfaltuotu duobetas.
O del siuksliu tai ten detektyvai, mes dar kaip gyvenom Lt irgi atejo rastai mums moketi uz siuskliu isvezima, skambinu sakau, o jus isvesit? nes iki musu kelias daznai buvo nepravaziuojamas koks 500m, ne sako jus atveskit iki gyvenvietes konteinerius nu jo sakau, gal man tada paprasciau paciai sukles i siuklyna atvesti, ka mes ir darem, kas nesikompostuoja ir nerusiuojamos, tas vezem kaimuki i konteinerius, ne sako privalot vis tiek moketi, tai klausimas uz ka? man 500m per molynus ar pievas konteineri tempti patogiau ar i masina isideti kelis maisus ir isvesti tiesiai jiems