Negalvojau, kad stosiu "ginti" liutukes, bet pries savo pacios prigimti niekur nedingsi, o ir nemanau, kad siuo metu ji priestarautu, bent jau mano suprantamam teisingumui.
Nemanau, kad liutuke yra maziau moteriksa, ar su ja kazkas ten ypatingai negerai, isskyrus tai, kad ji pastoviai neigia tai, kas jai neusvokiama nes pati asmeniskai to nepatyrusi, nes keldina auksciau savo pacios patirti., o tai riboja pasaulio pazinima.
Itariu, kad musu su liutuke seksualniu partneriu pasinimas panasus t.y. vienas, bent jau pas
mane. Ir jei vadovauciausi vien savo patirtimi, itariu, mano patirtis butu zymiai skurdesne nei tu kurie ju turejo daugiau. Tai elementaru.
Esme yra tame, kad zmogu patirti gali rinkti skirtingai. Kita vertus, daug kas priklauso nuo prigimties, na gerai ir nuo zodiako zenklo ir aplinkos kurioje zmogus gyvena. TAd neslepsiu, mane supanti bohemiska aplinka, jei tai galima sakyti, "istivirkino mono prota", tad seksualine ivairove mane visai neglumina, ir nesukelia poreikio priestarauti ivairiai zmogiskai prigimciai, nes mano kunas to nera patires.
Jau rasiau, man paciai patinka flirtuoti, gaudau nuo to kaifa, bet tai nera kokie ten mano isskirtiniai nuoplenai ir t.t. tiesog as isaugau ir gyvenu tokioje aplinkoje, tofel jauciuosi komfortiskai kaip zuvis vandneyje. Kai liutuke kaip ji sako to nereikia, nes yra soti.
Man teko stebeti, kai simpatiskai moterytei vyrs padare komlimenta, ji isgirdusi ji pasimete, nezinodama kaip reaguoti, israudonavo ir t.t. Itariu jautesi labai nepatogiai ir tas komplimentas jai buvo nemalonus. Jos ta rekacija, visai nepazymi kad ji nemoteriska, ar kad neseksuali, tiesiog ji isaugo aplinkoje, kur tai nebuvo praktikuojama, neturi igudziu. Itariu, kad ateityje kompimentas jai asocijuosis ne kiek su malonumu, o kiek su pazeminimu, nemalonia situacija.
Analogiskai, itariu ir su situacija lovoje.
Bet pasikarosiu, tai visai nereiskia, kad ji maziau moteriska. As tokias moteris pavadinciau mieganciomis grazuolemis, nes jos pacios niekada neimsis veiksmu pazinti, pazadinti savo seksualumo, galimai jos taip ir numirs, jei neatsiras vyras kuris sugbes tai padaryti. DEl to jos-liutuke ir raso - vyras yra uzkariautojas.
Mano nuomone, i moteriskumo savoka ieina ir seksualumas, tasai burbes vadinamas sultingumas, saves kaip skleidziancios kerus būtybes suvokimas ir priemimas. As zinoma nekalbu apoe vulgaruma, akiplesiska lipima ant vyro, seksualiai moteriai daznai nereikia labai aktyviai kazko daryti, nes TAI eina is vidaus labiau.