Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2018 11 15, 14:47)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72265370" data-time="1542279807"><div><p>Nesitikejau...</p></div></blockquote><p>ne taip paklausai, jei prieitu koks senas diedas ir pradetu grabinetis ,kazin ka tada darytu lotuliukas.gif </p>

O kodel butent senas? Apie ką jūs čia isvis, kaliega? Patarciau per nauja skaityti ka rašom
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 11 15, 14:49)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72265406" data-time="1542281340"><div><p>Gaila, kad moterys bijo atsiskleisti. Joms lengviau apie valgi kalbeti, nei apie savo vidinį, nepažabotą AŠ

Čia baimės ar savęs nepažinimas?..Gal nepriėmimas saves, kaip stipraus seksualinio vieneto, galincio ne maziau, nei kitos? Konkreciai kalbu apie dalyvaujancias sioje temoje.
Nezinau ar suprasit ka norejau pasakyti vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>prasau parodyk pavyzdi ir atsiskleisk  biggrin.gif​ </p>

Nezinau kodel, bet jauciu, jog tau sunku bus tai suvirškinti.
Atsakyti
Patikrinti ar vyras geras lovoje, issitempkite ji i sokiu aikstele-jeigu jaucia ritma, gerai juda, nesustinges, jis bus nuostabus lovoje. Chemijos derejimui pajausti uztenka buciniu. Viskas, visa "patikra". biggrin.gif
Atsakyti

1.ji pastoviai neigia tai, kas jai neusvokiama nes pati asmeniskai to nepatyrusi, nes keldina auksciau savo pacios patirti., o tai riboja pasaulio pazinima.

2.tad seksualine ivairove mane visai neglumina, ir nesukelia poreikio priestarauti ivairiai zmogiskai prigimciai, nes mano kunas to nera patires.

3.Man teko stebeti, kai simpatiskai moterytei vyrs padare komlimenta, ji isgirdusi ji pasimete, nezinodama kaip reaguoti, israudonavo ir t.t. 

4.Bet pasikarosiu, tai visai nereiskia, kad ji maziau moteriska.

As tokias moteris pavadinciau mieganciomis grazuolemis, nes jos pacios niekada neimsis veiksmu pazinti, pazadinti savo seksualumo, galimai jos taip ir numirs, jei neatsiras vyras kuris sugbes tai padaryti. DEl to jos-liutuke ir raso - vyras yra uzkariautojas.

Butu labai gerai,kad jus suprastumet viena dalyka, jus labai retai suprantat teisingai mano tekstus, jus manes nepazystat, ir ka cia suraset visiskai neatitinka tikroves. Nu, bet jei jums patogiau aisku galit tiketi, kad jus teisi  :D 

1. viskai taip nera, jei ka neigiiu tai tik tada kai suprantu, ka neigiu.Kol nesuprantu gilinuosi.

Tik idomu kaip jus sugebat pazinti pasauli ne per savo patirti?  :blink: 

2. Mane irgi neglumina jau labai senai.

3. Ir prie ko cia i mano tema? manot ir as taip darau :lol: tektu nusivilti pamacius. Manes aplamai jau kazin ar kas gali priversti pasijusti nepatogiai per sena esu tam :lol: 

4. As nesu labai moteriska, ta jau senai sakiau ir ne karta ir man del to gerai, as esu ,kokia esu ir is vis kas tai yra buvimas moteriska? mes suprantam kiekviena tai siek tiek skirtingai gal, o vyrai dar skritingiau. Man svarbu ,kad as sugebu myleti.

Jus cia pati supratot savo logika? sakot visos moterys, kurios nori, kad vyras jas pirmas uzkalbintu, pasipirstu,   "leistu" vyrui jas suvilioti,  nepazysta saves ?  :hmm: rimtai tuo tikit? 

Atsakyti

O kodel butent senas? Apie ką jūs čia isvis, kaliega? Patarciau per nauja skaityti ka rašom
Papildyta:
Nezinau kodel, bet jauciu, jog tau sunku bus tai suvirškinti.

I ta tema, kaip atstumti ta kuris lenda, jei jus su tuo zmogum nenorit nieko panasaus Ar sakai vyrai visu jaunu graziu nori ir jom nesugeba atsispirti? :lol:

oi ismegink, mane labai sunku kazkuom benustebinti. 

Atsakyti

Patikrinti ar vyras geras lovoje, issitempkite ji i sokiu aikstele-jeigu jaucia ritma, gerai juda, nesustinges, jis bus nuostabus lovoje. Chemijos derejimui pajausti uztenka buciniu. Viskas, visa "patikra". biggrin.gif

tai del to ir sokam gi poruojames :lol: 

bet ne tik judesys, reikia,kad butu ir demesingas, svelnus, neegoistas, ai, daug dalyku, reikia stebeti vyra ir matai...

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 11 15, 13:57)

nu vat nežinau... unsure.gif nesutinku kažkaip... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 11 15, 14:57)

O kaip liezuvi patikrinti? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 11 15, 15:03)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72265444" data-time="1542282925"><div><p>O kodel butent senas? Apie ką jūs čia isvis, kaliega? Patarciau per nauja skaityti ka rašom
Papildyta:
Nezinau kodel, bet jauciu, jog tau sunku bus tai suvirškinti.</p></div></blockquote><p>I ta tema, kaip atstumti ta kuris lenda, jei jus su tuo zmogum nenorit nieko panasaus Ar sakai vyrai visu jaunu graziu nori ir jom nesugeba atsispirti? lotuliukas.gif</p><p></p><p>oi ismegink, mane labai sunku kazkuom benustebinti. </p>

Bet vistiek - prie ko tas tavo 'senas'?

Nustebino taves niekas nesiruosia. As matau tavyje moteri, kuri su vyru zaidimu nezaidzia...Ir botagelio neturi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 11 15, 15:06)
nu vat nežinau... unsure.gif nesutinku kažkaip... unsure.gif

Kokia priežastis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 15 lapkričio 2018 - 14:16
QUOTE(mylimuke! @ 2018 11 15, 13:57)

Visa tai sukuriama ir visa tai nelabai svarbu. Yra kur kas svarbesniu dalyku.

Atsakyti

O kaip luezuvi patikrinti? biggrin.gif
Papildyta:
Bet vistiek - prie ko tas tavo 'senas'?
Papildyta:
Kokia priežastis?

Paprasyk, kad nosi savo paliestu :lol: 

Spejau, kad su senu diedu nenoretumei prasideti, kokiu atgrasiu ar klydau ar su visais pardetum ,kurie bele uzspaudzia?  :D 

cia kaip si to anekdoto, kalbasi pensininkes:

-va Maruse ir vel isprievartavo laiptineje

- nu jai ir sekasi

Atsakyti

Visa tai sukuriama ir visa tai nelabai svarbu. Yra kur kas svarbesniu dalyku.

pvz paciai sugebeti uzsinorieti bet kada ,kada tik vyrui prireikia,  ar ne? :lol: 

Atsakyti

pagalvojau, gal ieskome kituose tu dalyku, ko mes patys nemokam, ko mums stinga.....

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 11 15, 15:01)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Moonte" data-cid="72265322" data-time="1542278084"><div><p> 1.ji pastoviai neigia tai, kas jai neusvokiama nes pati asmeniskai to nepatyrusi, nes keldina auksciau savo pacios patirti., o tai riboja pasaulio pazinima.

2.tad seksualine ivairove mane visai neglumina, ir nesukelia poreikio priestarauti ivairiai zmogiskai prigimciai, nes mano kunas to nera patires.

3.Man teko stebeti, kai simpatiskai moterytei vyrs padare komlimenta, ji isgirdusi ji pasimete, nezinodama kaip reaguoti, israudonavo ir t.t. 

4.Bet pasikarosiu, tai visai nereiskia, kad ji maziau moteriska.
</p><p>As tokias moteris pavadinciau mieganciomis grazuolemis, nes jos pacios niekada neimsis veiksmu pazinti, pazadinti savo seksualumo, galimai jos taip ir numirs, jei neatsiras vyras kuris sugbes tai padaryti. DEl to jos-liutuke ir raso - vyras yra uzkariautojas.</p></div></blockquote><p>Butu labai gerai,kad jus suprastumet viena dalyka, jus labai retai suprantat teisingai mano tekstus, jus manes nepazystat, ir ka cia suraset visiskai neatitinka tikroves. Nu, bet jei jums patogiau aisku galit tiketi, kad jus teisi  biggrin.gif </p><p>1. viskai taip nera, jei ka neigiiu tai tik tada kai suprantu, ka neigiu.Kol nesuprantu gilinuosi.
</p><p>Tik idomu kaip jus sugebat pazinti pasauli ne per savo patirti?  blink.gif </p><p>2. Mane irgi neglumina jau labai senai.</p><p>3. Ir prie ko cia i mano tema? manot ir as taip darau lotuliukas.gif tektu nusivilti pamacius. Manes aplamai jau kazin ar kas gali priversti pasijusti nepatogiai per sena esu tam lotuliukas.gif </p><p>4. As nesu labai moteriska, ta jau senai sakiau ir ne karta ir man del to gerai, as esu ,kokia esu ir is vis kas tai yra buvimas moteriska? mes suprantam kiekviena tai siek tiek skirtingai gal, o vyrai dar skritingiau. Man svarbu ,kad as sugebu myleti.</p><p></p><p>Jus cia pati supratot savo logika? sakot visos moterys, kurios nori, kad vyras jas pirmas uzkalbintu, pasipirstu,   "leistu" vyrui jas suvilioti,  nepazysta saves ?  hmm.gif rimtai tuo tikit? </p>

1,2,3 ir t.t. Analogiskai, tamsta NIEKADA NESUPRATOTE IR NESUPRASITE MANO TEKSTU, NET APIE SAVE.

Kaip visada, pakartosiu, pries keldama perteklines pretenzijas kiam, pasivarginkite, pati atitikti bent daliai savo pretenziju kitiems. Patikekite, Jums zymiai lengviau bus gyventi.

Sekmes 4u.gif
Atsakyti