Įkraunama...
Įkraunama...

Florentinai

QUOTE(MO @ 2011 02 07, 00:47)
dėkui už nuorodą,tik per vėlai pamačiau  lotuliukas.gif  blush2.gif verčiausi po vieną žodį iš vokiečių kalbos,supratau,kad su niekuo nereikia jų maišyti,tai ir pyliau po kauburėlį tų miltukų be nieko  blush2.gif bet fu kaip neskanu ,viena sintetika  schmoll.gif

tai kad pagrindas cukrus ir gliukozės sirupas smile.gif man jei kepi vieną labai panašu į grilijąžą, o jei dadedi skaldytų riešutų tai tikras grilijažas ir gaunasi smile.gif ir net skanesnis nei parduotuvėj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elelele @ 2011 02 07, 06:53)
tai kad pagrindas cukrus ir gliukozės sirupas smile.gif  man jei kepi vieną labai panašu į grilijąžą, o jei dadedi skaldytų riešutų tai tikras grilijažas ir gaunasi smile.gif ir net skanesnis nei parduotuvėj ax.gif

na,taip,bet visvien kažkokia gryna sintetika,gal čia mano nusiteikimas kaltas,kai nevalgau pirktinių saldumynų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 02 07, 12:40)
na,taip,bet visvien kažkokia gryna sintetika,gal čia mano nusiteikimas kaltas,kai nevalgau pirktinių saldumynų  blush2.gif

o tu pilk stikline visokiausių priedų (sezamo, saulėgražų, riešutų, ir t.t) ir stiklinę miltelių ir kepk, miltukai suklijuos priedus ir gausis saldūs javainiukai mirksiukas.gif
Atsakyti