o skrandis kaip reaguoja?
Sudžiūvusi duona nėra pasenusi duona
Skrandis reaguoja normaliai, juk tai ne kokia supelijusi ar pan. duona. Džiūvėsėlius juk drąsiai visi valgom ir jokių skrandžio blogumų nebūna


Labukas, mamytės
Na įdomi čia tėmelė.
Aš tai iš likusių bulvių ar bulvių košės darau koldūnus su bulvių koše, man labai patinka. Sudžiuvusį batoną tai siulyčiau po dvi riekeles aptepti uogomis, suglausti taip, kad uogos būtų viduje, tada pamirkyti plaktame kiaušinyje ir džiuvesėliuose ir kepti keptuvėje, labai skanu kaip pyragėliai.
Apdžiuvusią duona pakepinkite aliejuje ir padarykite sumuštinukus su virtu kiaušiniu ir majonezu ara fermentiniu sūriu ir majonezu.


Aš tai iš likusių bulvių ar bulvių košės darau koldūnus su bulvių koše, man labai patinka. Sudžiuvusį batoną tai siulyčiau po dvi riekeles aptepti uogomis, suglausti taip, kad uogos būtų viduje, tada pamirkyti plaktame kiaušinyje ir džiuvesėliuose ir kepti keptuvėje, labai skanu kaip pyragėliai.

Apdžiuvusią duona pakepinkite aliejuje ir padarykite sumuštinukus su virtu kiaušiniu ir majonezu ara fermentiniu sūriu ir majonezu.

Super temele

jei atlieka farso truputi galima padaryt maziukus kukuliukus ir i kamera verdant sriuba pravercia
QUOTE(valinga @ 2008 11 15, 22:54)
jei atlieka farso truputi galima padaryt maziukus kukuliukus ir i kamera verdant sriuba pravercia
va įdomi versija, nes frašo pas mane visada visada lieka ir nemažai ir dažniausiai jau į šiūkšlių dėžę lekia, nes kažkaip nesumąstau kur panaudot... bet kiek laiko tie kukuliai verda.. o ar laikos jie, juk be kiaušo turbūt ar su???

QUOTE(S.N.A.S @ 2008 12 16, 12:33)
va įdomi versija, nes frašo pas mane visada visada lieka ir nemažai ir dažniausiai jau į šiūkšlių dėžę lekia, nes kažkaip nesumąstau kur panaudot... bet kiek laiko tie kukuliai verda.. o ar laikos jie, juk be kiaušo turbūt ar su??? 

Faršą išmest ?


Jeigu verdant bulves įdedame pipiro laro lapelių,na,ir šlakėlį aliejaus ar gabalėlį sviestuko,skysčio neišpilkite,o,panaudokite padažams,sriubytei.
Jeigu lieka padažo,bet kokio nemeskite lauk,o,panaudokite troškiniams.besibaigiant troškintis,supilkite.
Ruošiant rytmetį,bet kokią košę lieka likučių,iš jų galima pasigaminti maltinukų,panaudoti kepant omletus,sudėti į pietų sriuba,ar panaudoti ruošiant garnyrą.
Jeigu lieka padažo,bet kokio nemeskite lauk,o,panaudokite troškiniams.besibaigiant troškintis,supilkite.
Ruošiant rytmetį,bet kokią košę lieka likučių,iš jų galima pasigaminti maltinukų,panaudoti kepant omletus,sudėti į pietų sriuba,ar panaudoti ruošiant garnyrą.
QUOTE(kamiliuke @ 2008 11 12, 01:36)




Kaip tik siandien is likusiofarso darysiu kukuliukus ir virsiu sriuba darzoviu
niam niam


temele nebloga yra ka paskaityt ir daug ka zinantiems, apie sudziuvusi batona galvojau kad tik i dziuvesius tinka, bet pasirodo tinka ir pyrageliams su uogiene, smagumeleis, reiks pabandyt, nes pastoviai uzsilaiko batonas ir sudziuna

QUOTE(Katinele @ 2003 07 17, 20:42)
As kai man lieka virtu ryziu kepu tokius pyragiukus 
Tesla labai paprasta:1 stikl.vandens, 1 kaiusinis, 1 stikl. miltu,druskos.
Idaras: virti ryziai, 2 virti kiausiniai, prieskoniai.
Tesla iskocioju, su stikline iskerpu apskritimus, dedu idara, uzlipdau kampus ir kepu ikaitintame aliejuje.
Labai graziai apskrusta
Labai skanu valgyti vienus arba su buljonu 

Tesla labai paprasta:1 stikl.vandens, 1 kaiusinis, 1 stikl. miltu,druskos.
Idaras: virti ryziai, 2 virti kiausiniai, prieskoniai.
Tesla iskocioju, su stikline iskerpu apskritimus, dedu idara, uzlipdau kampus ir kepu ikaitintame aliejuje.
Labai graziai apskrusta



Man tešla gerookai per skysta su tokiais santykiais gavosi. Apskrudo gražiai, bet šiaip nesužavėjo. Negaminčiau antrą kartą, nes dabar vietoj nepanaudotų ryžių turiu nepanaudotų pyragėlių. Nors jų gaminimas sukėlė naujų kulinarinių idėjų ...

QUOTE(Katinele @ 2003 07 18, 16:29)
Rigedora, zinai, gal tik skamba, kad darbo daug, is tikruju kazkur per pusvalandi apsisuku

Su indų plovimais užtrukau gerokai virš valandos... 

