Kiekvienai iš mūsų tikriausiai teko virti skrylius
Na,jeigu nežinote,parašysiu,jog labai nesudėtingas patiekalas,jis daug nereikalauja laiko.
Ant lentos persijoti miltus ,padarius duobutę įmušti kiaušiinius{pora},galima ir nenaudoti,supilti vandenį,išmaišyti ir užminkyti kietą tešlą,skryliams reikia aliejaus ,arba sviesto.
Gerai ją išminkyti,padalyti dalimis ,jas plonai iškočioti,ir palikti,kad padžiūtų.
Vėliau pabarstyti miltais,susukti į ritinį ir supjaustyti juostelėmis.
Po to galima supjaustyti kvadrateliais.
Skrylius sudėti į verdantį vandenį ,pasūdytą ir virti .{5-7min.}
I6griebti valgyti su sviestu,ar spirgais.
Galima iš skrylių paruošti apkepą su sūriu.
jam reikės :
300g. varškės sūrio,
2 kiaušiniai,
100g.sviesto,
1/2stilin4s grietinės,
druskos sviesto,džiuvėsiu indui pabarstyti.
Padžiovintą sūrį sutarkuoti.
Ant išvirtų skrylių sudėti sviestą,suberti sūrį,supiltiišplaktus kiaušinius,pasūdyti ir gerai išmaišyti
Paruoštą masę sukrėsti į sviestu išteptą ir džiuvėsėliais pabarstytą indą užpilti grietine ir apkepti orkaitėje.