Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galiu pasirinkti gimdymo įstaigą?

Sveikos mamytės smile.gifgal kvailas klausimas - ar galiu pasirinkti bet kokią gimdymo įstaigą Lietuvoje nepriklausomai nuo deklaruojamos gyvenamosios vietos ir kur buvo prižiūrimas visas neštumas??

Atsakyti
QUOTE(Bjarke @ 2017 04 29, 21:32)
Sveikos mamytės smile.gif gal kvailas klausimas - ar galiu pasirinkti bet kokią gimdymo įstaigą Lietuvoje  nepriklausomai nuo deklaruojamos gyvenamosios vietos ir kur buvo prižiūrimas visas neštumas??


Zinoma, kad galite kuriame norite mieste lankytis arba tik gimdyti vaziuoti i kita miesta nei kuriame gyvenate 4u.gif As pati gyvenu viename mieste,o vazineju i Kauna, ten ir gimdyti planuoju.Pirmagime mano taip pat gime Kaune 4u.gif
Atsakyti

Sveikos mamytės, įsirašau ir aš į pilvūzų sąrašą. Nežinau ar buvo toks klausimas, skaitinėjau neradau, o pasenusios info jau neskaičiau, todėl, atsiprašau iš karto jeigu kartojuosi bet: Esu iš Alytaus. noriu gimdyti Kaune, tik nežinau, ar geriau klinikos ar Mažylio gimdymo namai.  Papasakokite, kokios jūsų nuomonės, kokį daktarą geriau rinktis, Rekomendavo Biržietį, bet sakė jis jau nebedirba.  Kitas klausimas, prieš kiek laiko jau reiktų skambintis jiems, nes norime palatos, kad ir vyras būtų kartu, dar geriau, jei vieni galėtume būti. Žodžiu klausimų milijonas. :)

Atsakyti

Sveika. Gali gimdyti kur tik nori. Visoje lietuvoje :)​ 

Atsakyti