Įkraunama...
Įkraunama...

Užsisakome iš JAV parduotuvių!

QUOTE(zittute @ 2017 12 12, 17:22)
merginos,labai nekantriai laukiu skaiciuku is shopsringo...Gavau uzsakyta is Jusu lapkricio 24d, o prie prekes pristatymas raso Est. Delivery
Dec 4 - 6
ar dar bus sie skaiciai?  4u.gif

Kantrybės biggrin.gif Lina jau 24 val dirba. Pilnas paštas klausimų, dar jai sverimas, skaičiukai....Na bus tikrai, jei prekės atsiųstos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maragozis @ 2017 12 12, 15:21)
<p>Gal kam netiko Victoria Secret braletė ar kelnaitės? Ieškau smulkiai mergaitei dovanos!</p>

Parašiau jums asmeninę žinutę.
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 12 12, 16:29)
Kantrybės  biggrin.gif Lina jau 24 val dirba. Pilnas paštas klausimų, dar jai sverimas, skaičiukai....Na bus tikrai, jei prekės atsiųstos.  4u.gif

ačiū už info, lauksiu tada kantriai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Trūksta kelių usd hautelook/ nordstromrack 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2017 12 12, 16:35)
ačiū už info, lauksiu tada kantriai  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Šįryt gavau už shopspring 11.27 skaičiukus, manau ir Jūsų bus. Meldžiuosi, daugiau skaičiukų sulaukti dar ir iš kitų pardžių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(loriuxas @ 2017 12 12, 17:13)
Šįryt gavau už shopspring 11.27 skaičiukus, manau ir Jūsų bus. Meldžiuosi, daugiau skaičiukų sulaukti dar ir iš kitų pardžių biggrin.gif

O aš Shopspring negavau 26 d. skaičių smile.gif O Macys irgi 22 d. negavau, o 25 d. gavau smile.gif Taip kad čia visaip gali būti...

O tai ką jums siunčia atskirus skaičius iš atskirų pardžių? Man visada vieną lentelę su visų pardžių išsiųstomis prekėmis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 12 gruodžio 2017 - 16:18
QUOTE(groovy @ 2017 12 12, 17:16)
O aš Shopspring negavau 26 d. skaičių smile.gif O Macys irgi 22 d. negavau, o 25 d. gavau smile.gif Taip kad čia visaip gali būti...

O tai ką jums siunčia atskirus skaičius iš atskirų pardžių? Man visada vieną lentelę su visų pardžių išsiųstomis prekėmis.

aš ir per vieną gaunu, bet turiu viltį, jog daug užsakymų Kate25 turi, gal nesurūšiavo, nes be proto dar laukiu kitų dovanų skaičiukų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(loriuxas @ 2017 12 12, 17:30)
aš ir per vieną gaunu, bet turiu viltį, jog daug užsakymų Kate25 turi, gal nesurūšiavo, nes be proto dar laukiu kitų dovanų skaičiukų ax.gif

Aš ir tikėjausi gauti po penkis daiktus, bet tiek 1 d., tiek 8 d. gavau skaičius už vieną prekę. Tai, manau, jei ir bus, bus jau tik 15 d. Abejoju, ar siųs naujus skaičius už gruodžio 8 d.
Atsakyti
Mergaites - turiu dar visa kruva 12.8d siuntimo neissiustu saskaitu! Tiesiog nespeju. Bet tikrai viska, ka gavau is pardziu (o jos siuo metu irgi ilgiau siuncia, siuncia dalimis, ne eiles tvarka), issiunciau Jums. Lenteles ateina uz tas saskaiteles, kurias suvedziau ta diena.
Taip kad dar skaiciu bus daaug. Ir vedu nuo naujausiu, tai senesniu uzsakymu saskaitos dar bus. Per siandien-rytoj.

Parduodame - tasyte jau pas mane, pirkta gerokai pigiau, issiusciau sia savaite
Converse
Packable Gold-Toned Duffle, kaina 20eur

Nuoroda
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kate25: 12 gruodžio 2017 - 17:43

Uggaustralia - 15% nuolaida
Laabai geros kainos! JUNKITĖS !
4u.gif

Atsakyti
Merginos, kantriai laukim skaičiukų iš Kate ir to išganingo SKAIČIAI BAIGTI biggrin.gif Nes klausimais nepaspartinsim darbų, o atvirkščiai, kad ir kaip būtų svarbu 4u.gif Ir beje, kai gausit skaičiukus, iš tos laimės, nepamirškit apmokėti biggrin.gif nes paskui mūsų darbas stringa ir laaaaaabaaaai. Vietoj realaus dalinimo tarp skolų nardom 000189.gif
Atsakyti

Panos visos laukiam ir norim iki Kaledu, jei rasinesim Katei po 10 kart per diena, greiciau nebus. Nepanikuokit 😉 Visko anksciau ar veliau sulauksim, niekur nedings. 🤗

Atsakyti