Įkraunama...
Įkraunama...

Užsisakome iš JAV parduotuvių!

zuika23, o šiandien dalinat ar ne?
kažkaip keistai atėjo laiškas antradienį vakare, o dalinimo laikas
Antradienis - nuo 11 iki 16 val iki nuo 18 val iki 20 val.
Trečiadienis - nuo 12 iki 15 val. ir nuo 18 iki 20 val.

Gal dienas sumaišėt? Labai norėčiau šiandien pasiimt iki pietų.
Atsakyti
QUOTE(*Kamelija* @ 2017 12 14, 08:06)
zuika23, o šiandien dalinat ar ne?
kažkaip keistai atėjo laiškas antradienį vakare, o dalinimo laikas
Antradienis - nuo 11 iki 16 val iki nuo 18 val iki  20 val.
Trečiadienis - nuo 12 iki 15 val. ir nuo 18 iki 20 val.

Gal dienas sumaišėt? Labai norėčiau šiandien pasiimt iki pietų.

Ne keistai. Dalinta buvo pirmadienį, antradienį ir trečiadienį. Siunčiami laiškai tada, kai gaunu patvirtinimus apie apmokėjimus. Šiandien nesu namie ir nebūsiu visą dieną. Todėl ir parašau tokiu įtemptu periodu nedelsti su apmokėjimu, nes ne visomis dienomis ir aš galėsiu atiduoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuika23: 14 gruodžio 2017 - 11:13
QUOTE(zuika23 @ 2017 12 14, 13:10)
Ne keistai. Dalinta buvo pirmadienį, antradienį ir trečiadienį. Siunčiami laiškai tada, kai gaunu patvirtinimus apie apmokėjimus. Šiandien nesu namie ir nebūsiu visą dieną. Todėl ir parašau tokiu įtemptu periodu nedelsti su apmokėjimu, nes ne visomis dienomis ir aš galėsiu atiduoti.

nu ok, bet aš sąskaitą irgi tik tą patį antradienį gavau ir iškart apmokėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kamelija* @ 2017 12 14, 08:24)
nu ok,  bet aš sąskaitą irgi tik tą patį antradienį gavau ir iškart apmokėjau  biggrin.gif

Kate, o čia jau akmuo į tavo daržą biggrin.gif

Soriukas, kad šian negaliu atiduoti. Bet ryt jau bus normalesnė diena ir būsiu daugiau namie. Gal nieko nenutiks? Kąąą? unsure.gif

Jetus, gal Amerikėj koks klonavimo aparatas yra? Reiktų dar 2 zuikių biggrin.gif
Atsakyti
https://www.zulily.c...ids-268865.html
vartotojo įkelta nuotrauka
https://www.zulily.c...ids-251094.html
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2017 12 14, 12:10)

zuika23, bet ne del apmokejimo kitos, iskaitant ir mane, negali atvaziuot. biggrin.gif
as su tuo paciu klausimu irgi, kada galima ryt pavyzdziui?
Atsakyti
kas norite, turiu krepšyje 8,5 dydis kaina $69.97, spalva IMP
SKUBIAI SIŲSKITE, KOL NEIŠMETĖ IŠ KREPŠIO
4u.gif

https://www.nordstro...11952?color=IMP
Atsakyti
TURIU LAISVUS DVEJUS ŠIUOS UGG, SPALVA TAMSI TAMSI PILKA
kas norite, turiu krepšyje 8,5 dydis kaina $69.97, spalva IMP
SKUBIAI SIŲSKITE, KOL NEIŠMETĖ IŠ KREPŠIO
</span>
4u.gif

https://www.nordstro...11952?color=IMP
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2017 12 14, 13:30)
Kate, o čia jau akmuo į tavo daržą  biggrin.gif

Soriukas, kad šian negaliu atiduoti. Bet ryt jau bus normalesnė diena ir būsiu daugiau namie. Gal nieko nenutiks? Kąąą?  unsure.gif

Jetus, gal Amerikėj koks klonavimo aparatas yra? Reiktų dar 2 zuikių  biggrin.gif

nu tai viskas ok, maratonas dabar visiems biggrin.gif parašykit , kada galima skambint rytoj mirksiukas.gif
Atsakyti
UGG NEBETURIU ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kamelija* @ 2017 12 14, 12:24)
nu ok,  bet aš sąskaitą irgi tik tą patį antradienį gavau ir iškart apmokėjau  biggrin.gif

O pharmaca?
Papildyta:
QUOTE(zuika23 @ 2017 12 14, 12:30)
Kate, o čia jau akmuo į tavo daržą  biggrin.gif

Soriukas, kad šian negaliu atiduoti. Bet ryt jau bus normalesnė diena ir būsiu daugiau namie. Gal nieko nenutiks? Kąąą?  unsure.gif

Jetus, gal Amerikėj koks klonavimo aparatas yra? Reiktų dar 2 zuikių  biggrin.gif

Baik tik:) Kate25 net tokiu metu atsilaike karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Kate25 @ 2017 12 14, 16:11)
O pharmaca?

ačiū labai !!! 4u.gif radau sąskaitą skleroze.gif , buvau praleidus, o jau galvojau čia viskas kosminiu greičiu skraido, 12.08 išsiųsta 12.12 Vilniuj ir dar vėluoju pasiimt lotuliukas.gif
Atsakyti