Įkraunama...
Įkraunama...

Užsisakome iš JAV parduotuvių!

Gymbo kur raso Extra 50% off dar bus papildoma ta nuolaida?
Jau matau, kad panasu i galutines smile.gif idomiai si karta nurodyta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellinga: 15 gruodžio 2017 - 08:47

Ieškau raudonos spalvos šiltos striukės žiemai paaugle (13 m.), jei kur užmatysit, įmeskit nuorodą, būsiu labai dėkinga!

Atsakyti
https://www.nordstro...-mm?color=BROWN
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
LOFT

ANNTAYLOR

JCREW
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiju: 15 gruodžio 2017 - 11:04
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Faustina2000: 15 gruodžio 2017 - 11:05
Merginos, kas norėjo paimti daiktus, dabar esu namie. Dar kokių pora valandų būsiu, paskui vaikus susirinkinėsiu. Kažko labai ir dienos/pavakarės metu neplanuoju, tai tikėtina kad irgi būsiu. Bet skambintis būtinai reiktų kad niekas nesikeistų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2017 12 15, 11:15)
Merginos, kas norėjo paimti daiktus, dabar esu namie. Dar kokių pora valandų būsiu, paskui vaikus susirinkinėsiu. Kažko labai ir dienos/pavakarės metu neplanuoju, tai tikėtina kad irgi būsiu. Bet skambintis būtinai reiktų kad niekas nesikeistų  mirksiukas.gif

O kaip su Taurages siunta? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(loriuxas @ 2017 12 15, 08:28)
O kaip su Taurages siunta? 4u.gif

jau viskas yra savose vietose. Pas braskytte. Mažu žinia nepasiekė hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2017 12 15, 11:33)
jau viskas yra savose vietose. Pas braskytte. Mažu žinia nepasiekė  hmm.gif

Ok ieskosiu😊
Atsakyti
QUOTE(loriuxas @ 2017 12 15, 09:17)
Ok ieskosiu😊

nea, ne ieškokit. Negavo dar. Žodžiu, leidžiu rankas dėl jų darbų... Nuo užvakar guli Kaune skirstymo centre doh.gif susikaupsiu parėkti ir pasuksiu jiems cray.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2017 12 15, 12:25)
nea, ne ieškokit. Negavo dar. Žodžiu, leidžiu rankas dėl jų darbų... Nuo užvakar guli Kaune skirstymo centre doh.gif susikaupsiu parėkti ir pasuksiu jiems  cray.gif

Nerekit☺kaledos pastininkams,nespeja turbut☺
Atsakyti
QUOTE(loriuxas @ 2017 12 15, 09:28)
Nerekit☺kaledos pastininkams,nespeja turbut☺

ai, turiu ilgą kovos istoriją su jais. Tai jau net jėgų nėra pykti... beviltiški jie mano akyse.
Atsakyti