Įkraunama...
Įkraunama...

Užsisakome iš JAV parduotuvių!

Labas 4u.gif
Ar freepeople nesirenka? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2018 01 05, 20:43)
LABAI LAUKIU JCREW FACTORY
PURITAN
POLO
LEVIS
  4u.gif

Tuoj atsiųsiu LEVIS
Atsakyti

PANOS, PERKU IŠTISAI. NETVIRTINU DABAR , PO TO. JEI TVIRTINSIU, NELIKS PREKIŲ.
PALAUKIT, PLYZZZZ
4u.gif

Ka cia taip perkat??? Uzrodykit, gal ir man reik  :D 

Atsakyti
QUOTE(enura @ 2018 01 05, 22:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Faustina2000" data-cid="71948576" data-time="1515147439"><div><p><span><span>PANOS, PERKU IŠTISAI. NETVIRTINU DABAR , PO TO. JEI TVIRTINSIU, NELIKS PREKIŲ.
PALAUKIT, PLYZZZZ</span> </span>
vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Ka cia taip perkat??? Uzrodykit, gal ir man reik  biggrin.gif </p>

gerius jau diena ispirko biggrin.gif Kokonu papigiai prisipirko panos bigsmile.gif ir siaip visokiu grozybiu wub.gif
Atsakyti

gerius jau diena ispirko biggrin.gifKokonu papigiai prisipirko panos bigsmile.gifir siaip visokiu grozybiu wub.gif

Ai nereik kokonu jau, tai nieko nepraleidau  :)  :4u: 

Atsakyti
Merginos kaip situ kvepaliuku kvapas ar labai sunku? https://www.notino.c...rfum-for-women/
Papildyta:
QUOTE(Kate25 @ 2018 01 05, 06:45)
Parduodame - pas mane
Thebody shop Shea Beauty Bag, kaina 15eur

Shower Gel Shea 2 FL OZ
Hand Cream Shea 1 FL OZ
Body Butter Shea 1.69 FL OZ

Nuoroda

vartotojo įkelta nuotrauka

Kam rasyti del sito rinkinuko?
Atsakyti
QUOTE(REGIS @ 2018 01 05, 18:04)
Merginos kaip situ kvepaliuku kvapas ar labai sunku?                                      https://www.notino.c...rfum-for-women/
Papildyta:

Kam rasyti del sito rinkinuko?

Rašyti į paštą.

O kvapas memoir nesunkus 4u.gif Neseniai gavau miniatiūrų rinkinuką, jie ten buvo. Tai man jie patiko. Bet smarkiai pakomentuoti negaliu, nes po to kai gavau, kitą dieną uoslę praradau ir iki šiol neatgavau cray.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2018 01 05, 23:12)
Rašyti į paštą.

O kvapas memoir nesunkus  4u.gif Neseniai gavau miniatiūrų rinkinuką, jie ten buvo. Tai man jie patiko. Bet smarkiai pakomentuoti negaliu, nes po to kai gavau, kitą dieną uoslę praradau ir iki šiol neatgavau  cray.gif

Aciu😊
Atsakyti
Merginos klausimas kur galiu ieskoti motociklistu ar motokrosui skirtos aprangos?
Atsakyti
QUOTE(REGIS @ 2018 01 05, 21:30)

As turejau amouage memoir meginuka. Man jie turbut skaniausi. Man jis toks arabiskas, prabangus, nesaldus, ne geliu kvapo smile.gif bet, aisku, cia skonio reikalas. as vis galvoju uzsisakyt ji, bet kazkaip pinigu dar gaila 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonono @ 2018 01 05, 23:49)
As turejau amouage memoir meginuka. Man jie turbut skaniausi. Man jis toks arabiskas, prabangus, nesaldus, ne geliu kvapo smile.gif bet, aisku, cia skonio reikalas. as vis galvoju uzsisakyt ji, bet kazkaip pinigu dar gaila 4u.gif

Tai turetu man patikti nemegstu saldziu
Atsakyti
QUOTE(REGIS @ 2018 01 05, 21:51)
Tai turetu man patikti nemegstu saldziu

Jauciasi truputi odos kvapas, bet pamaisytas toks. Geriausia kad kreminej pauostytumet 4u.gif
Atsakyti