QUOTE(JoanaV @ 2018 06 26, 13:01)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Faustina2000" data-cid="72137608" data-time="1530003236"><div><p>vardiniai rubai po 5 usd nelabai buna

Cia kai kas apie vardinius kalbejo. O siaip zinoma ju yra po 3-5 usd, tik tai nebus kazkas och

</p></div></blockquote><p>Iš tikrųjų, kiekvienas renkamės pagal savo poreikius ir galimybes, aš savo 3,5 metų vaikui perku vardinius daiktus (ne Armani pirmos linijos

). Priežastis labai paprasta, pigius drabužius užnešioja, užskalbiam, paskui išmetam. Gerų firmų drabužiai tikrai kokybiškesni, jie paskui puikiai parsiduoda. Esu darželyje iš auklėtojos išgirdusi repliką, kam vedu su kelnėm už 70 Eur (Nununu firmos), aš jas siunčiausi, beje AČIŪ LINAI, už 25 dolerius, jos po trijų mėnesių skalbimo atrodo kaip naujos. Čia tik vienas iš daugelio pavyzdžių.</p>
mano vaikas irgi viisokiu turiu. Ir is Maximos esu neblogu nusipirkusi. Del pardavimo sutinku, vardiniai ir nesioti gerai parsiduoda, RL liemenes dvi vaiko pardaviau daug devetas, bet geros bukles labai greiit, vos ikelusi i mazylius, o kitokius sunkiai labai perka. Man pvz patinka H&M vaikui rubai, bet kai lieka neuzsideti, tai parduoti labai sunku ir labai pigiai net. Idedi nauja uz 2-3 eur, ir nieko