Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Taurė @ 2017 07 20, 22:00)

Kazkaip turiu bloga patirti su rubais is 2 skirtingu medziagu del pvz vienos issitampymo o kitos pasitraukimo tuo paciu metu, kaip ir siuo atveju. labai lauksiu atsiliepimu, kaip skalbiasi ir nesiojasi. ax.gif
Atsakyti
Columbia - turim 15% nuolaida VISKAM, net ir RAUDONOMS kainomsyahoo.gif
Columbia
vartotojo įkelta nuotrauka
Columbia
Columbia
LOFT
J.Crew Factory
Levi's
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miminko: 21 liepos 2017 - 07:53
Sveikos,
gal kas gali rekomenduoti vaikišką šepetėlį, geriau su keičiamom galvutėm
Atsakyti
Ar turite jordnewbslanceoutlet.com koduka -40?
Atsakyti
Mergaitės, su 107 cm per krutinę M užtektų? Padėkite, nieko nesuprantu tais amerikoniškais matavimo vienetais unsure.gif 4u.gif
http://www.columbia....onColor=967#fit
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2017 07 21, 09:35)
Mergaitės, su 107 cm per krutinę M užtektų? Padėkite, nieko nesuprantu tais amerikoniškais matavimo vienetais  unsure.gif  4u.gif

Nieko Columbia neturiu, bet pati žiūrinėju striukutę, tai M galvoju imti su 97 cm krūtine. Gal ir aš klystu.
Atsakyti
Parašiau skubų laiškelį biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Jaučiu man L reikia. Seniai svajoju apie šį džemperį, kaina dabar visai nieko, bet į M turbūt neįlysiu... unsure.gif
Gal dar kas turite parirties?
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2017 07 21, 09:05)
Jaučiu man L reikia. Seniai svajoju apie šį džemperį, kaina dabar visai nieko, bet į M turbūt neįlysiu... unsure.gif 
Gal dar kas turite parirties?

Man su 100 cm per krutinę M aptempta labai, geriausia L. Bet pas mane ir klubai, ir liemuo platus. Tai viskas priklauso nuo liemens ir klubų, jei tik per krutine 107, tai imčiau L, jei ir klubai platus, gal net XL. Columbia, kiek man pasitaikė, nėra didinta.
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2017 07 21, 11:09)
Man su 100 cm per krutinę M aptempta labai, geriausia L. Bet pas mane ir klubai, ir liemuo platus. Tai viskas priklauso nuo liemens ir klubų, jei tik per krutine 107, tai imčiau L, jei ir klubai platus, gal net XL. Columbia, kiek man pasitaikė, nėra didinta.

Ačiū 4u.gif 4u.gif Gaudau toliau biggrin.gif
Atsakyti
Prisijunkite, trūksta $20.06 iki freeship. 50% off clearance CLEAROUT www.factory.jcrew.com
Papildyta:
QUOTE(kriisti @ 2017 07 21, 10:22)
Ar turite jordnewbslanceoutlet.com koduka -40?

Taip, tik ne viskam taiko, reikia tikrinti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Softe24 @ 2017 07 21, 11:03)
Parašiau skubų laiškelį  biggrin.gif  4u.gif

Skubiai ir atrašyta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2017 07 21, 09:35)
Mergaitės, su 107 cm per krutinę M užtektų? Padėkite, nieko nesuprantu tais amerikoniškais matavimo vienetais  unsure.gif  4u.gif

Žiūriu ir aš į jį g.gif o kaip jums atrodo kokia jo spalva? pilka ar mėlyna hmm.gif Nes kol kraunasi, man rodo kad mėlynas, o kai užsikrauna - pasidaro pilkas biggrin.gif Pagal spalvos pavadinimą lyg ir turėtų būti mėlynas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaciora: 21 liepos 2017 - 09:51