Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(JMD @ 2017 07 26, 11:49)

rizikinga, nes jie daznokai issiuncia prekes is saves tik po 7-8 dienu. Ne viska, bet bent kelis daiktus is uzsakymo uzdelsia issiust.
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2017 07 26, 21:44)
rizikinga, nes jie daznokai issiuncia prekes is saves tik po 7-8 dienu. Ne viska, bet bent kelis daiktus is uzsakymo uzdelsia issiust.

Ačiū. Kol laisvinaus iš apsisprendimo gniaužtų, dydžio neliko. Dzyn. Šiemet bus nebeaktualu vėliau. Bet ot šikniai. Tokią gražią suknelę tiek ilgai laikė nenukainoję.... tikiuos nors tą per didelę gausiu smile.gif
Atsakyti
www.fashionnova.com -30% SECRET30 4u.gif
Atsakyti
Junkites prie tartecosmetics.com daug nuokainuotu prekyciu bigsmile.gif Renkame iki free ship
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 07 26, 21:56)
Ačiū. Kol laisvinaus iš apsisprendimo gniaužtų, dydžio neliko. Dzyn. Šiemet bus nebeaktualu vėliau. Bet ot šikniai. Tokią gražią suknelę tiek ilgai laikė nenukainoję.... tikiuos nors tą per didelę gausiu smile.gif

Jei mano suknes visas atsius ir nieko neatsauks tai galesiu kasdie po nauja rengtis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Kokia cia jau buvai nuziurejus ir kur isvykstate ponia? Raktas po kilimeliu, pinigai spintoje 😁😂
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2017 07 27, 01:05)
Jei mano suknes visas atsius ir nieko neatsauks tai galesiu kasdie  po nauja rengtis  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Kokia cia jau buvai nuziurejus ir kur isvykstate ponia? Raktas po kilimeliu, pinigai spintoje 😁😂

Vyksiu atostogų pagaliau pob2 metų biggrin.gif

Suknelė ši

https://www.jcrew.co...n-gingham/G3503

Namie remontai, nėr ką nešt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 27 liepos 2017 - 05:11
QUOTE(JMD @ 2017 07 27, 06:10)
Vyksiu atostogų pagaliau pob2 metų biggrin.gif

Suknelė ši

https://www.jcrew.co...n-gingham/G3503

Namie remontai, nėr ką nešt biggrin.gif

As tikriausiai isproteciau jei 2 metus neisvaziuociau atostogu unsure.gif man atsijungt nuo visko ziauriai reik...
Kur lekiat?
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2017 07 27, 06:37)
As tikriausiai isproteciau jei 2 metus neisvaziuociau atostogu  unsure.gif  man atsijungt nuo visko ziauriai reik...
Kur lekiat?

Aš darbą pernai pakeičiau todėl nebeturėjau jų.
Lėksim prie šiltos jūros smile.gif noriu pašildyt vaiką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 07 27, 07:43)
Aš darbą pernai pakeičiau todėl nebeturėjau jų.
Lėksim prie šiltos jūros smile.gif noriu pašildyt vaiką smile.gif

Turiu silpnybę ilgoms suknelėms wub.gif
Atsakyti
Labas rytas, mergytes, išsiunčiau skubų Jcrew pažiūrėkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bakardi @ 2017 07 27, 09:53)
Labas rytas, mergytes, išsiunčiau skubų Jcrew pažiūrėkit 4u.gif

victory.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2017 07 27, 10:08)

Ačiū dar kartą wub.gif yahoo.gif 4u.gif
Atsakyti