Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(vjolanta @ 2017 07 27, 17:06)
Sakykite, o AnnTaylor kainos kaip krepšiuke, ar dar kokia nuolaida yra?

Galutinės ;)
Atsakyti
Faina liemenė,gražiai apdirbta,neskysta,storoka,atšalus orams bus labai liuks (ir kaina bus kita) https://www.amazon.c...o...;th=1&psc=1
https://www.amazon.c...V...;th=1&psc=1
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 07 27, 16:42)

nu o tai ka man tam mergaiciui padovanot. nieko as tarp tu segtuku nesuprantu ir leliu blink.gif ismanau tik apie hot wheelsus, legus, transformerius ir pan biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 07 27, 17:00)
nu o tai ka man tam mergaiciui padovanot. nieko as tarp tu segtuku nesuprantu ir leliu  blink.gif ismanau tik apie hot wheelsus, legus, transformerius ir pan biggrin.gif

Jeigu nežinai kas tai mergaitei patinka (monstrės,poniai,lps,gražios knygos ar kt) ir ką ji jau turi ,tai gal dovanok € - neoriginalu,bet nusipirks ar prisidės ir turės ką norės irnesakyk.gif smile.gif
Sakai sunku tau su tais segtukais hihihi.gif nu organizuokis dar kol laikas soske.gif ir išsiaiškinsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 07 27, 17:00)
nu o tai ka man tam mergaiciui padovanot. nieko as tarp tu segtuku nesuprantu ir leliu  blink.gif ismanau tik apie hot wheelsus, legus, transformerius ir pan biggrin.gif

Suknelę arba rankinuką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 07 27, 17:17)
Suknelę arba rankinuką ax.gif

Mat kaip visos skirtingai galvojam biggrin.gif Aš tai už tai,kad drabužius pirktų mamos.Rankinukas - taip,tiktų,jei nešioja,mėgsta tokius dalykus.Va ta kuprinė blizganti pats gazas būtų biggrin.gif
Atsakyti
Prisijunkite:

www.guess.com

vartotojo įkelta nuotrauka

Junkitės:

www.ae.com

Prisijunkite:

www.macys.com

Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 07 27, 17:19)
Mat kaip visos skirtingai galvojam  biggrin.gif Aš tai už tai,kad drabužius pirktų mamos.Rankinukas - taip,tiktų,jei nešioja,mėgsta tokius dalykus.Va ta kuprinė blizganti pats gazas būtų  biggrin.gif

Dar labai fainos tos blizgančios maikutės kaip tų kuprinių, kur blizgučiai keičia paveiksliukus. Dukterėčiai dovanojau, buvo laiminga iki dangaus.
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 07 27, 13:43)
Tik pirkėja blush-anim-cl.gif  biggrin.gif  Nu va,kad nieks nejema hihihi.gif Ačiū  wub.gif  smile.gif

As Jamčiau negalvodama! Šopomanių priimamasis atsigavo kai čia atėjote. Įeini, pažiūri-nieko daug nesiūlo ir išeini. Tokia kaip aš imu ka siūlo:)) tingiu kuistis. O Jūsu pasiūlymai į tema. Dar su komentarais.
Atsakyti
QUOTE(linakaranda @ 2017 07 27, 17:22)
As Jamčiau negalvodama!  Šopomanių priimamasis atsigavo kai čia atėjote. Įeini, pažiūri-nieko daug nesiūlo ir išeini. Tokia kaip aš imu ka siūlo:)) tingiu kuistis. O Jūsu pasiūlymai į tema. Dar su komentarais.

Mano manymu visada smagiau kur yra ne tik sausas pirkimas,bet ir pabendravimas-iš bendravimo,iš kalbų atsiranda ir pirkiniai wub.gif Kuo daugiau visos bendraus,pasisakys,kažką rekomenduos,įmes nuorodų,atsakys į vienos kitų klausimus,bus aktyvesnės-tuo juk visoms bus tik fainiau ir naudingiau mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vakareja17 @ 2017 07 27, 14:47)
Ar šių gera kaina skaitosi?
Ir gal kas patars su 25 cm kokį imt  8 ar 8,5
https://www.nordstro...men?color=WHEAT

PASIKARTOSIU smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ciu @ 2017 07 27, 01:20)
Nėra siauri? Kaip dydis, atitinka? Su kokia pėda, kokius pirkot?

baltus pirkom. Tikrai ne siauri, nes dukros peda plati. Jos dydis 10.5-11, siuos pirkom 11.
Siuo momentu negaliu ismatuoti jos pedos cm, nes sedi su kruva draugiu ji frusty.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taurė: 27 liepos 2017 - 17:36