Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

vyriųkų, galvoju 42 imti 9 dydį, kažin gerai
Atsakyti
QUOTE(rita1969 @ 2017 07 28, 10:42)
vyriųkų, galvoju 42 imti 9 dydį, kažin gerai

as vinted permeciau skelbimus biggrin.gif paziurejau ka raso prie batu dydziu ir ismieru biggrin.gif
Atsakyti
mergaites, kas žinot ar pločiai medium ir wide labai skiriasi? turiu 5 poras Timberių ir nežinau kokių pločių 😅 nusiunčiau ant greičio net nežiūrejus, kad medium, nebus kažin labai siaurai kojai ? 😆

mano vyrai 45 avi, visus batus 12 perku 😉
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sollo: 28 liepos 2017 - 09:46
Taure, jauciu, siandien neis miegoti biggrin.gif

Idomu kas gero buvo seilo pradzioj ax.gif
Atsakyti
[quote=spygliz,2017 07 28, 10:42]
as sau nieko biggrin.gif

Pamenu as tuos premiata batukus wub.gif
Mano irgi koja problematiska, tad geriausia man reebokai stoholmai:)
Papildyta:
Sollo, nebus siauri 4u.gif Mano irgi plati, tinka ir medium. Zinoma, priklauso nuo modelio. Kuriuos emei?
Atsakyti
Mergaitės, taure labai prašo perduoti žinutę dėl TIMBERLAND:

turim labai didziule eile, ir neaisku ar bus imanoma visiems nupirkti, bet stenksimes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kadangi timberlandus papirko, tai sedziu rami.
Tai uzduosiu klausima visai ne i tema, gal matet kur vaikiskus adidas superstarus su nuolaidom? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 07 28, 11:39)
kristut 12 yra 46/47, nes mano diedas devi 13, t.y. 48

zodziu apaziurejau batus is usa siust visi 12 dydzio ir ecco ir geox ir tinka visi, kazkada LT kai pirkdavai tai arba 45-46 buddavo, nu svarbu nupikrtu ir atsiustu parde, o kaip tiks matysime 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Dangiuks @ 2017 07 28, 11:51)
Mergaitės, taure labai prašo perduoti žinutę dėl TIMBERLAND:

turim labai didziule eile, ir neaisku ar bus imanoma visiems nupirkti, bet stenksimes  4u.gif  4u.gif  4u.gif

o bats o kaip zinot dabar, kad as papuolu dar, nes laikas auksinis tada kitai siust tarpininkei reikia unsure.gif o taip nenoriu
Atsakyti
tolimesne situacija. Apie 70 laisku jau nupirkta ir surasyta, eileje dar virs 100-o. Sluojam toliau
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2017 07 28, 11:04)
tolimesne situacija. Apie 70 laisku jau nupirkta ir surasyta, eileje dar virs 100-o. Sluojam toliau

nu jus saunuoles 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=gėlužė,2017 07 28, 11:49]
[quote=spygliz,2017 07 28, 10:42]
as sau nieko biggrin.gif

Pamenu as tuos premiata batukus wub.gif
Mano irgi koja problematiska, tad geriausia man reebokai stoholmai:)
Papildyta:
Sollo, nebus siauri 4u.gif Mano irgi plati, tinka ir medium. Zinoma, priklauso nuo modelio. Kuriuos emei?
[/quote]
o, ačiū 👍😜

turiu ryžus, juodus, pilkus, dabar jamiau raudonus 😅
https://www.timberla...-in...A090:m:1:
buvo tokie margi geleti labai norejau jų, bet pažiūrejau, kad neodiniai tai susilaikiau 😜
dar vyrams nusiunčiau, gal prieis eilė ksip nors 😅
Atsakyti

Dukra tokių nori, kažin kaip tas plotis plotis wide, nebus labai platūs, koja nėra jos plati.
Jei nešioja 38 europinį, 8 ar 7 dydį imti?

https://www.timberla...s-blue-a1mlr406
Atsakyti