Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

Panos ,aš prieš dieną siunčiau jums kodą - 15 proc www.shopjustice.com - gavot smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Agnyte_1987 @ 2017 07 28, 22:30)
merginos, naktis, bet gal kas atsakys  biggrin.gif
Adidas superstars vaikiski dydziai... jei vaikas nesioja 10 tai ir siu imti 10? Ar gal didinti /mazinti? Ir is vis kiek vaikiski pas mus parduotuvese kainuoja?  biggrin.gif  Nes radau uz 31 dol zappos puslapi. cia jau kaip ir akcija. Tai idomu, buna geriau ar cia ir taip gerai  bigsmile.gif

Dukros paklausiau dėl adidas , tai sakė jos visi adidas, tame tarpe ir superstarai bent puse dydžio didesni už visus nešiojamus batus. Bet čia apie suaugusiųjų adidasus rolleyes.gif
Atsakyti
Junkites prie www.lordandtaylor.com gauto -25% nuolaida su koduku GIVE. Reikia surinkti 200$, truksta 148.20$.
Papildyta:
www.ruelala.com reikia kompanijos dalintis 9.95$ shipa. Kolkas turim dalinti tik is 2 unsure.gif
Papildyta:
www.belk.com truksta 44.41$ iki free shipuko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 07 29, 00:07)
Dukros paklausiau dėl adidas , tai sakė jos visi adidas, tame tarpe ir superstarai bent puse dydžio didesni už visus nešiojamus batus. Bet čia apie suaugusiųjų adidasus  rolleyes.gif

Geras unsure.gif mano superstarai kaip tik mazesni uz kitus, kaip ir conversai 9,5, o visi kiti batai 10 paprastai.
Atsakyti
Macy's
vartotojo įkelta nuotrauka
Macy's
Andrew Marc
HauteLook
HauteLook
Atsakyti
Aš į savo įprastai dėvimo dydžio superstarus neįkišau kojos. Ir šiaip buvo kieti man jie ir nepatogūs.
Atsakyti
Sveiki, nusiunciau skubu laiskuti.😃
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiuk: 29 liepos 2017 - 08:18
Aciu uz nupirkta suknute.🌻
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiuk: 29 liepos 2017 - 08:35
QUOTE(JMD @ 2017 07 29, 09:14)
Aš į savo įprastai dėvimo dydžio superstarus neįkišau kojos. Ir šiaip buvo kieti man jie ir nepatogūs.
[right][snapback]71739267[/snapback][/right]

As mastau, kad nepatogesniu batu uz superstarus mano gyvenime nebuvo biggrin.gif man pasirode puse bent dydzio mazinti
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 07 28, 23:52)
Panos ,aš prieš dieną siunčiau jums kodą - 15 proc www.shopjustice.com - gavot  smile.gif ?

Taip mirksiukas.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 07 29, 00:07)
Dukros paklausiau dėl adidas , tai sakė jos visi adidas, tame tarpe ir superstarai bent puse dydžio didesni už visus nešiojamus batus. Bet čia apie suaugusiųjų adidasus  rolleyes.gif

QUOTE(Gafsa @ 2017 07 29, 08:42)
Geras  unsure.gif mano superstarai kaip tik mazesni uz kitus, kaip ir conversai 9,5, o visi kiti batai 10 paprastai.

QUOTE(JMD @ 2017 07 29, 09:14)

QUOTE(spygliz @ 2017 07 29, 09:35)
As mastau, kad nepatogesniu batu uz superstarus mano gyvenime nebuvo biggrin.gif man pasirode puse bent dydzio mazinti

Aciu visoms! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Uniqlo Super lengvas pukinis paltukas ax.gif
Uniqlo Pukines lengvutes liemenes wub.gif
6PM
Old Navy
J.Crew