Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(motriska @ 2017 08 02, 21:05)
Gal galėtumėte pakonsultuoti dėl carters triusikėlių dydžiais mergaitėm - mažajai damai tuoj bus du metai, smulkutė...tai suprantu, kad man reikia 2-3 dydžio, bet gal žinot ar tinka smelkesniem?ačiū

Maniskei vidutinio, normalaus sudejimo penkiametei triusikeliu 4-5 dydis mazokas. 6-6x kiek laisvokas, bet nesiojam buten ji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MissSunshine @ 2017 08 02, 08:11)
O kokio stiliaus kuprinės ieškot? Www.ebags.com dar pažiūrėkit, Labds'end kuprinės populiarios..

Nori tokios tvirtesnės, kad nesukristų smile.gif rytt rodysiu Labds'end kuprines, nes jos atrodo geros smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linakaranda @ 2017 08 02, 17:51)
As vyrui pirkau rankine. Uz 109.50 $ . Nuotraukos ideti nemoku. Nera pigu, bet tikiuosi kokybes. Juolab jam tik ji patiko.
Rankiniu Nordstromrack pagaudykit. Buna ismeta graziu, kokybisku ir kaina gera. Bet coah pinigine parsisiuntus esu. Tai prilipo labai.

Taip taip. Ir as tikiuosi geros kokybes. Bet galiu sau leisti iki 120 euru moketii. Plius minus...o megstu talpias rankines..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alinka: 02 rugpjūčio 2017 - 22:54
QUOTE(Besame @ 2017 08 02, 16:34)
Parašykit temoje kai baigsit 0728 skaičiukus  mirksiukas.gif Norisi vienu kartu už viską apmokėti.

Ir as laukiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(motriska @ 2017 08 02, 23:05)
Gal galėtumėte pakonsultuoti dėl carters triusikėlių dydžiais mergaitėm - mažajai damai tuoj bus du metai, smulkutė...tai suprantu, kad man reikia 2-3 dydžio, bet gal žinot ar tinka smelkesniem?ačiū

Labai maza mergaite, mano jau 6.5 m. kuda ir mum carters triusikeliai labai patinka, ji 134 cm ugio tai mum puikiai tinka 6x dydis nerealus nenusiskalbia tobuli triusikeliai, siules neatyra niekas, visus metus tanesiojo ir kaip kaip nauji biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 08 02, 22:52)
Nu nieeeeekaip man ten nepavyksta pakliūt (jau buvau pakliūvusi,bet kažkokiu būdu dingo x ženkliukas su kuriuo nustatydavau šalį) huh.gif  biggrin.gif Gal netingi nukopint įdėt į temą  mirksiukas.gif  biggrin.gif  treningo+kelnių  norėčiau kokių  rolleyes.gif  gal dar kas susigundys,prisijungs ...

Rapoja, aš mielai, bet prasiknisiu pusę dienos, viską su telefonu darau, tai bais nepatogu visokius paveiksliukus dėti unsure.gif
Atsakyti
H&M
vartotojo įkelta nuotrauka
GAP 40% nuolaida bigsmile.gif
Old Navy
Clinique
Lancome
Atsakyti