QUOTE(rasiuk @ 2017 08 09, 13:56)
Sveiki Kriisti, jus daug perkate is gymboree. Noreciau savo mergaitei kitai vasarai papirkti rubeliu is gymboree. Jai lapkriti 2m., ji is didesniu. Ar kitai vasarai imti 3T? Aciu
O taip, as esu gymboree ir Crazy8 fane vaikams, bet jau jie uzaugo ui ui, pirkau, kai jie buvo metuku, kitas triju, o dabar jau 6 ir 8

Visada islaukiu geru kainu sukneles imu po 5-6 dol, jau nebent iseigine super tada po 10 ir kodas turi buti.
Gymboree pagal mano vaikus yra padidinti, bet as vis tiek ziuriu orentyrą dar i ūgio lentelę.
Mano mergina tokiu metuku buvo labai pilvūzu dideliu, tai as vien del jai turėdavaui pirkti didesnius rubus, kad pilvas nešviestu

O dabar vėjo pučiama
Nenoriu suklaidinti, nes jau didelis skirtumas mano vaiku ir Jūsų, bet ziūrekite prie patinkančio rūbo atsiliemus, jei rašo mažinti imkite didesnius jei didinti pagal metus tada esamus. Aš taip darydavau.
Nes gymboree skiriasi net kolekcijos, vienas išleidzia kūdiem vaikam, kitas stambiems, aš tiek susidurus, bet vadovaukites atsiliepimais. Ir ziurekite i sudeti, jei bus cotton rib, tai labai tampri medvilne, ja labai mėgdavo mano drauge stambesnei mergaitei, nevaržo judesių, nes jei tik cotton kita buna ne tokia tampri.
Nu ir prirašiau
Mamytės, padėkite, kas perkate 2 m. vaikam gymboree, nes aš jau atitolus, man sunkokai patart, juolba ir kolekcijo keičias ir kiekvienais metais vis kitaip daro jie