https://www.amazon.c...d=ATVPDKIKX0DER
http://www.6pm.com/p...62/color/230304
mėlynieji abeji vietoj $29.99 - dabar $18.01 http://www.gap.com/b...5...08&cid=5058
Aš apie tą vyrišką odinę piniginę, apie kurią čia nuomonės narė klausė. Pakomentuosiu be nuorodos, nes kažkaip man viskas susiplakė cituojant.
Kai tokia kaina, pirkau kalėdinei dovanai. Tad kaip bus vertinama dovanos gavėjo negaliu komentuoti. Mano akimis ji turėtų būti patogi, oda minkšta, skyrelių daug, gražiai ir tvarkingai supakuota. Na, odinę piniginę tokia kaina LT parduotuvėje nusipirkti turbūt yra misija neįmanoma
(retai lankausi parduotuvėse, gal kur ir yra per išpardavimus tokios kainos).
Kai tokia kaina, pirkau kalėdinei dovanai. Tad kaip bus vertinama dovanos gavėjo negaliu komentuoti. Mano akimis ji turėtų būti patogi, oda minkšta, skyrelių daug, gražiai ir tvarkingai supakuota. Na, odinę piniginę tokia kaina LT parduotuvėje nusipirkti turbūt yra misija neįmanoma

[quote=rapoja,2017 08 16, 23:07]
kad tik tiktų ir patiktų
Tai ir sakau,kad.... "kaip nepirkti "

Papildyta:
QUOTE(Gricė @ 2017 08 17, 20:58)
Aš apie tą vyrišką odinę piniginę, apie kurią čia nuomonės narė klausė. Pakomentuosiu be nuorodos, nes kažkaip man viskas susiplakė cituojant.

Tai ir sakau,kad.... "kaip nepirkti "

Gražuoliai Swarovski auskariukai tik $26
https://www.swarovsk...d_Earrings.html
Visi išpardavimo gaminiai: https://www.swarovsk...ory/OUTLET.html

https://www.swarovsk...d_Earrings.html
Visi išpardavimo gaminiai: https://www.swarovsk...ory/OUTLET.html
Saskaitos jau DONE? Nepastebejau posto..
QUOTE(Gricė @ 2017 08 17, 20:58)

O man jos kokybė tokia šiaip sau

QUOTE(Vinija @ 2017 08 17, 13:57)
Saskaitos jau DONE? Nepastebejau posto..
dar ne. Ir siandien gavau laiska is shipperio, kad neisskrido lektuvas su ta siunta del kazkokiu techniniu gedimu. Buvo nukeltas siai savaitei. Nesuprantu kodel neperkele i kita reisa, bet niekas neaiskina man smulkmenu

www.swarovski.com junkites, truksta 23$ iki free ship

Ieskau pagalbininkes dirbti pamainomis su Dangiuks:
Pageidautinas zmogus- mums pazystamas, is pirkeju rato:
1.Labai komunikabilus ( jei esate uzdaras zmogus, darbas tikrai netiks).
2.Besidomintis siuolaikine mada, megstantis narsyti internetines parduotuves.
3.Lengvai besiorientuojantis neiprastose situacijose ( ju bus tikrai daug, todel gerai pergalvokite ar lengvai randate sprendimus nepatogiose/neiprastose situacijose). Motyvacija ir noras prisideti tobulinant musu kompanijos darba, butinas.
4.Turintis laiko dirbti nuo ryto, iki vakaro kol bus viskas supirkta. (Jei dienos laikas limituotas, sis darbas jums netiks. Nors bus dirbama pamainomis, bet viena pamaina yra visa diena, dienu per puse neskelsim).
5.Galintis dirbti ir savaitgaliais ( jei negalesite dirbt 2 savaitgalius per menesi, nes dalinsites juos su Dangiuks, sis darbas jums netiks).
6.Mokantis anglu kalba tiek, kad suprastu parduotuviu skelbiamu nuolaidu aprasymus ir suprastu kas rasoma, kai deda krepsi.
7.Mokantis naudotis interneto parduotuvemis, kaip suvest nuolaidas, susidet krepsi.
8. Lengvai besigaudantis interneto platybese, facebooke
9. Nedirbantis kitame darbe.
Lauksiu laiskuciu su atsakymais i kiekviena punka emailu brigitask@hotmail.com ( uzsakymu i ji nesiuskite smile.gif )
Pageidautinas zmogus- mums pazystamas, is pirkeju rato:
1.Labai komunikabilus ( jei esate uzdaras zmogus, darbas tikrai netiks).
2.Besidomintis siuolaikine mada, megstantis narsyti internetines parduotuves.
3.Lengvai besiorientuojantis neiprastose situacijose ( ju bus tikrai daug, todel gerai pergalvokite ar lengvai randate sprendimus nepatogiose/neiprastose situacijose). Motyvacija ir noras prisideti tobulinant musu kompanijos darba, butinas.
4.Turintis laiko dirbti nuo ryto, iki vakaro kol bus viskas supirkta. (Jei dienos laikas limituotas, sis darbas jums netiks. Nors bus dirbama pamainomis, bet viena pamaina yra visa diena, dienu per puse neskelsim).
5.Galintis dirbti ir savaitgaliais ( jei negalesite dirbt 2 savaitgalius per menesi, nes dalinsites juos su Dangiuks, sis darbas jums netiks).
6.Mokantis anglu kalba tiek, kad suprastu parduotuviu skelbiamu nuolaidu aprasymus ir suprastu kas rasoma, kai deda krepsi.
7.Mokantis naudotis interneto parduotuvemis, kaip suvest nuolaidas, susidet krepsi.
8. Lengvai besigaudantis interneto platybese, facebooke
9. Nedirbantis kitame darbe.
Lauksiu laiskuciu su atsakymais i kiekviena punka emailu brigitask@hotmail.com ( uzsakymu i ji nesiuskite smile.gif )
Ar yra kas pastuke, nusiunciau skubu, please nupirkit

Sveikos,paraginsiu dėl AEROPOSTALE dar pigiau su koduku,prisijunkite fryy šipui
,maikytės po 6,30 ,kelnės po 12,6

QUOTE(Gricė @ 2017 08 17, 21:58)

aciu vakar uzsakyta jau ir man

Labas is ryto, o 8.4 Kauno siunteliu dar nera?