Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(zibuteg @ 2017 08 26, 20:38)
man sie nepatiko , daugiau nepirkciau ax.gif

Aš taip pat,iš yankee neimčiau,bet man labai patiko bath&bodyworks,nors čia merginos rašo ,kad joms nelabai,gal priklauso nuo to kokį kvapą turi,nes pas mane kas įlipa į mašiną klausia,kas taip kvepia.Ir išvis aš priklausoma nuo šios pardės,negaliu gyvent be jų muilų kur putų pavidalu,sanitaizerių wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zelviukas: 26 rugpjūčio 2017 - 21:08
QUOTE(Gricė @ 2017 08 26, 22:20)
Nelabai suprantu, kaip žvakes reikia užsakyti. Ar reikia vienai pirkėjai 3 vnt. pirkti, ar reikia rašyti, kad noriu 1 vnt. ir mano užsakymą prijungs prie kitų 2 pirkėjų? O tada kvapas koks?

Žvakę/kvapą pasirinkat kokį norit, praeitą kartą kai buvo akcija 2 perki 2 nemokamai, tai ta kaina ant 4 dalinosi, dabar kai 3 perki 3 nemokamai. tai kaina dalinasi iš 6 už vieną žvakę. Nebūtina pirkti vienodas žvakes, kad ta nuolaida būtų smile.gif Tik nežinau kokia dabar situacija su užsakymu, ar jau susirinkę visi 6vnt ar ne, kolkas prapuolę merginos čia smile.gif Kai griš gal informuos. Jei dar nesusirinko, tai gal ir aš dar vieną pasiimčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besame: 26 rugpjūčio 2017 - 21:18
QUOTE(Gricė @ 2017 08 26, 22:20)
Nelabai suprantu, kaip žvakes reikia užsakyti. Ar reikia vienai pirkėjai 3 vnt. pirkti, ar reikia rašyti, kad noriu 1 vnt. ir mano užsakymą prijungs prie kitų 2 pirkėjų? O tada kvapas koks?

Siųskite ką išsirinkote ir susidėlios viso 6 vnt kartu su jūsų išsirinkta žvake mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2017 08 26, 18:29)
Sveikos
Užklydau į Netaya.com.Užmačiau gražių auskariukų su natūraliais akmenimis. Griebkit kas mėgstat natūralius akmenis. Yra nuolaidų kodas -20%.
https://netaya.com/c...sterling-silver
https://netaya.com/c...sterling-silver
https://netaya.com/c...sterling-silver  natūralūs safyrai ir deimantai.Turiu tokius,negaliu atsidžiaugti.

Prisijungciau jei reikia iki free
Atsakyti
QUOTE(zelviukas @ 2017 08 26, 22:06)
Aš taip pat,iš yankee neimčiau,bet man labai patiko bath&bodyworks,nors čia merginos rašo ,kad joms nelabai,gal priklauso nuo to kokį kvapą turi,nes pas mane kas įlipa į mašiną klausia,kas taip kvepia.Ir išvis aš priklausoma nuo šios pardės,negaliu gyvent be jų muilų kur putų pavidalu,sanitaizerių wub.gif

o koki kvapa jus turejot?
Papildyta:
QUOTE(Sky_diver @ 2017 08 26, 22:01)
Trumpai laikosi kvapas?

trumpai unsure.gif
Atsakyti
Mergaites, kas esate pirkusios gal zinote svori zvakes? Nes sunkios jos turbut.
Radau kad svoris 411 gr, cia tik vasko ar su visu indu tiek?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baisa-pabaisa: 26 rugpjūčio 2017 - 21:49
QUOTE(baisa-pabaisa @ 2017 08 26, 22:45)

Labai isbrangsta zvakes. Jei idomu, galiu paieskoti skaiciuku. Mane tas svoris atbaido nuo pirkimo. Pasimokiau
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2017 08 26, 00:52)
Oj oj kaip baisiai bandziusioms buvo  biggrin.gif dabar turbut nei vienos gyvos nelike  biggrin.gif 
Tai isivaizduok baisiausia varianta - turesi ko nors naujo biski pramokt, oj koks kosmaras  biggrin.gif Taure gal gi neprimuš specialiai atskridus  bigsmile.gif

gaila ner LIKE mygtuko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kuba71 @ 2017 08 26, 23:29)
Prisijungciau jei reikia iki free

Ten freeship, siųskite savo norą taure212@gmail.com mirksiukas.gif
Atsakyti
www.abercrombie.com truksta 76$ gauti -30% nuolaida

www.bathandbodyworks.com truksta 1 zvakes uz 24.50 nupirkti po 12.25-20% uz vnt smile.gif Mokamas shipas, nes neleidzia naudoti dvieju kodu.
Atsakyti
QUOTE(baisa-pabaisa @ 2017 08 26, 23:45)

Realiai apie 600-700+ g jos sveria, shippas plius minus 10 kainuoja vienai žvakei. Bet nėra kur jų daugiau įsigyti. Aš kartais ebay perku, bet ten su viskuo apie 30$ gaunasi, tai kai nuolaidos vistiek pigiau per taurę pirkti išeina.
Papildyta:
QUOTE(Taurė @ 2017 08 27)
www.bathandbodyworks.com truksta 1 zvakes uz 24.50 nupirkti po 12.25-20% uz vnt smile.gif Mokamas shipas, nes neleidzia naudoti dvieju kodu.

Aš nusiunčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2017 08 26, 15:01)
Ten freeship, siųskite savo norą taure212@gmail.com  mirksiukas.gif

free ship tuo atveju, jei norima pirkti be -20% nuolaidos.
Atsakyti