Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

O as gal penkiais dydziais didesnes pasiemiau :D 

Atsakyti

tai jei 5 dydžiais, čia garantuotai tarp amžiaus grupių susipainiota :)

Nieko man čia jau keisto, bet va kaip reikia basučių ...

Atsakyti

Ar turite sierros koduką kokį?

Atsakyti
Ačiū,komanda,už siuntinukus (šiandieninį ir gautą seniau) aciuks.gif wub.gif Sakyčiau visi tokie teisingi pirkinukai biggrin.gif .Raudonasis maudymukas labai fainas (mačiau ir kitos panos gyrė) ,paltukas fainesnis ,nei tikėjausi,spanx legingsai tobuli,AT suknelė super ( kokios storos medžiagos bigsmile.gif ) ,kelnės (ėmiau tall,bet kadangi ankle,tai man pats tas),dukros jegingsai,landsend batai už nepilnus 3 dol bigsmile.gif (nesitikėjau,kad pardė atsiųs),tarte concealer ir visa kita good.gif wub.gif smile.gif

QUOTE(Taurė @ 2017 09 12, 06:15)
Mano mergina zaidzia su kosmetika. Pamaciau video, supratau kur viskas dingsta is mano stalciu ... 
https://www.youtube....h?v=VzNs8tg65gc

Dar kartą giriu good.gif wub.gif biggrin.gif bet tai kokia jauna dažytis pradėjo (o dar turint galvoje,kad spėjo ir patobulėt) unsure.gif biggrin.gif nors aš pati irgi anksti pradėjau ,tik tėvai bais neleisdavo,pykdavomės tongue.gif Vyresnioji vėlai pradėjo dažytis,nežinau kaip bus su mažąja biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2017 09 12, 07:15)
Mano mergina zaidzia su kosmetika. Pamaciau video, supratau kur viskas dingsta is mano stalciu ... 

supratau koks miskas pas mane, as ne puse tiek nemokeciau....ir zinoma nesidazau tiek.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 09 12, 06:59)
Ačiū,komanda,už siuntinukus (šiandieninį ir gautą seniau) aciuks.gif  wub.gif Sakyčiau visi tokie teisingi pirkinukai  biggrin.gif .Raudonasis maudymukas labai fainas (mačiau ir kitos panos gyrė) ,paltukas fainesnis ,nei tikėjausi,spanx legingsai tobuli,AT suknelė super ( kokios storos medžiagos  bigsmile.gif ) ,kelnės (ėmiau tall,bet kadangi ankle,tai man pats tas),dukros jegingsai,landsend batai už nepilnus 3 dol  bigsmile.gif (nesitikėjau,kad pardė atsiųs),tarte concealer  ir visa

kokie batai ? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2017 09 12, 06:15)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ta is po lovos kokia faina
Atsakyti
Mergaites koks kodukas dar carters yra? Noriu pizameliu ;) ax.gif
Atsakyti
ar gymboree turite koki koduka?
Atsakyti
O Land's end buna kokie papuldomi kodai?
Atsakyti
Gavo džiaugsmo maniškė kačiukų mylėtoja wub.gif wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

O man buvo labai smagu atsidarius priešpiečių dėžutę dar krūvą rubelių rasti viduje, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2017 09 12, 11:55)
kokie batai ?  ax.gif  4u.gif

flurry mėlyni 2.40 dol ok.gif biggrin.gif
QUOTE(Sky_diver @ 2017 09 12, 12:25)
O Land's end buna kokie papuldomi kodai?

Būna įvairių kodų.Regular,sale 20,40 proc ir tt smile.gif
QUOTE(Auksuole @ 2017 09 12, 13:06)
Gavo džiaugsmo maniškė kačiukų mylėtoja  wub.gif  wub.gif

wub.gif smile.gif
Atsakyti