Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(krista08 @ 2017 09 12, 18:27)
Agnės channel boy, mažytė. O pas mane ji nėra maža, netgi labai talpi  mirksiukas.gif galvojau bus mažesnė, bet likau maloniai nustebinta dydžio ir taupumo  wub.gif

Chanel neįpirksiu, tad tikrai gaila, kad va tokią kaip jūsų pražioplinau biggrin.gif Dabar kasdien seksiu yoox biggrin.gif
Atsakyti
Prisijunkite:

www.guessfactory.com

vartotojo įkelta nuotrauka

Junkitės:

www.guess.com

www.tunnelbear.com

Naudojimosi instrukcija:

Einame į Tunnelbear
Paspaudžiame Download, išsisaugote kompiuteryje
Tada instaliuojate, spaudžiate RUN, NEXT, I AGREE, INSTALL, Continue.
Užpildote visus laukus, taip susikuriate savo accountą.
Tam, kad veiktų programa reikia paspausti ON/OFF mygtuką, turi atsirasti mėlynas ekranėlis ir dešiniame kampe turi rodyti kiek MB yra. Įjungiate programėlę ir einate į savo naršyklę ir į adreso laukelį paprastai vedate www.calvinklein.com, www.guess.com
Jeigu norite visai išjungti programytę spaudžiate kryžiuką ir paklaus ar tikrai norite išjungti. Programa vieną kartą suinstaliuota lieka kompiuteryje, norint ją pasileisti reikia susirasti kompiuteryje ir įjungti. Prisijungia automatiškai.

Papildyta:
PASKUTINIS ŠANSAS MOTERIMS:

http://www.andrewmar...ale/womens.html

PASKUTINIS ŠANSAS VYRAMS:

http://www.andrewmar.../sale/mens.html
Atsakyti
QUOTE(angel dreams @ 2017 09 12, 06:54)
Gal merginos perkate Anastasia Beverly Hills kosmetika? Kur butu galima isigyti prieinama kaina? 4u.gif

Pvz ju paciu puslapyje siuo metu duoda -20% kaikuriems antakiu produktams
www.anastasiabeverlyhills.com
Naudoju AB antakiu seseli, sepetuka antakiams dazyti ir permatoma antakiu fiksatoriu, ar kaip jis vadinas lietuviskai smile.gif Taip pat turiu konturavimo palete, bet man deja spalvos netinka verysad.gif
Ulta kartais duoda zemesnes kainas kaikurioms seseeliu paletems, kaip dabar UB buvo, taip ir AB kartais buna, bet reikia stebeti kasdien.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taurė: 12 rugsėjo 2017 - 17:41
Merginos, gal galite patarti del Carters pizameliu? Jei mergytei 2,5 m, bet ji tokia prie aukstesniu, koki dydi geriau pirkti 3T ar iskart 4T? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 09 12, 01:59)
Ačiū,komanda,už siuntinukus (šiandieninį ir gautą seniau) aciuks.gif  wub.gif Sakyčiau visi tokie teisingi pirkinukai  biggrin.gif .Raudonasis maudymukas labai fainas (mačiau ir kitos panos gyrė) ,paltukas fainesnis ,nei tikėjausi,spanx legingsai tobuli,AT suknelė super ( kokios storos medžiagos  bigsmile.gif ) ,kelnės (ėmiau tall,bet kadangi ankle,tai man pats tas),dukros jegingsai,landsend batai už nepilnus 3 dol  bigsmile.gif (nesitikėjau,kad pardė atsiųs),tarte concealer  ir visa kita  wub.gif  smile.gif
Dar kartą giriu good.gif  wub.gif  biggrin.gif bet tai kokia jauna dažytis pradėjo (o dar turint galvoje,kad spėjo ir patobulėt)  biggrin.gif nors aš pati irgi anksti pradėjau ,tik tėvai bais neleisdavo,pykdavomės  tongue.gif Vyresnioji vėlai pradėjo dažytis,nežinau kaip bus su mažąja  biggrin.gif

Labai smagu, kad tiko ir patiko pirkinukai 4u.gif
Aciu wub.gif Cia jos hobis. Ji pradejo nuo 6-os klases, bet tik namuose, i viesuma neidavo. Pernai leidau truputi seseliu ir tusa i mokykla, siemet irgi. O video ji ten "balini" makijaza pasidarius, neisleisciau tik prisidaziurios kolkas niekur.

QUOTE(kriisti @ 2017 09 12, 02:44)
supratau koks miskas pas mane, as ne puse tiek nemokeciau....ir zinoma nesidazau tiek.... 4u.gif

As pati ismokau is youtube video.

QUOTE(Gafsa @ 2017 09 12, 03:55)
  lotuliukas.gif ta is po lovos kokia faina

Jo, jos megsta abi su sese daryti juokingus videos.

Papildyta:
QUOTE(troliuke @ 2017 09 12, 04:12)
Mergaites koks kodukas dar carters yra? Noriu pizameliu ;)  ax.gif

MY20 , doorbuster ir clearance prekems negalioja.

QUOTE(Auksuole @ 2017 09 12, 05:06)
Gavo džiaugsmo maniškė kačiukų mylėtoja  wub.gif  wub.gif

O man buvo labai smagu atsidarius priešpiečių dėžutę dar krūvą rubelių rasti viduje, ačiū  4u.gif

4u.gif
Atsakyti
Kas nenorite, kad kojytės žiemą šaltų??? biggrin.gif

http://www.bluefly.c...oot/p/407354301

Atsakyti

QUOTE(krista08 @ 2017 09 12, 08:08)
Ir aš prisijungiu prie padėkų komandai  wub.gif
Šį kartą tik viena rankinė, bet kaip išpakavus nudžiugino  bigsmile.gif  ax.gif

wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Dedu www.carters.com -25% , doorbuster ir clearance negalioja 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taurė: 12 rugsėjo 2017 - 18:42
QUOTE(kaciora @ 2017 09 12, 18:40)
Merginos, gal galite patarti del Carters pizameliu? Jei mergytei 2,5 m, bet ji tokia prie aukstesniu, koki dydi geriau pirkti 3T ar iskart 4T?  ax.gif

Jei iš "snug fit", aptemptų, galit iš karto - 4T 4u.gif Tiek kelnių klešnės, tiek rankovės gražiai apitempia ir tikrai nesivelka žeme 4u.gif
Mano 5-metis va ką tik apsivilko 7T kelnes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tikinga: 12 rugsėjo 2017 - 18:52
QUOTE(tikinga @ 2017 09 12, 19:52)
Jei iš "snug fit", aptemptų, galit iš karto - 4T 4u.gif Tiek kelnių klešnės, tiek rankovės gražiai apitempia ir tikrai nesivelka žeme 4u.gif
Mano 5-metis va ką tik apsivilko 7T kelnes smile.gif

Labai jums aciu uz pagalba 4u.gif pizamytes uzsakiau 4t, o naktinukus 2-3, kazkaip nedrasu buvo imti 4-5 dydi rolleyes.gif
Atsakyti
Renkasi naujas www.carters.com -25%, clearance ir doorbuster prekems negalioja nuolaida
Atsakyti
Kam 1vnt? Kaina $11 - 20%:

https://www.puritan....m8-ozliq-054957

Ir dar trūksta 2vnt, kas norėtumėte? 1vnt kaina $4.80 -20%

https://www.puritan....-sg60sfg-055554
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dangiuks: 12 rugsėjo 2017 - 19:31