Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(rapoja @ 2017 12 14, 15:25)
Na nežinau ar nenupigins,bet mano nuomone labai mažai šansų smile.gif Arba tada dydžių neliks.Arba liks  biggrin.gif Bet aš jei man reiktų jau pirkčiau tokia kaina.Dėl kelių dolerių laukt ir rizikuot-neverta gal  ax.gif

boze kam parodei kaaaaaa, nu ledine kaaaa ta striuke as kitam sezonui jau mislinu ir net save itikenju, kad paskui dar ir sesei tiktu gal nu modelis nerealus ir sikna silta biggrin.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2017 12 14, 14:26)
boze kam parodei kaaaaaa, nu ledine kaaaa ta striuke as kitam sezonui jau mislinu ir net save itikenju, kad paskui dar ir sesei tiktu gal nu modelis nerealus ir sikna silta biggrin.gif  wub.gif  wub.gif

gera mintis, tikrai tiktų ir mergaitėms poto, tai kaip dviems vaikams išvis gera kaina bigsmile.gif mane tas šikniuko ilgis labai ir vilioja ir tas kailis tooooks gražus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MissSunshine @ 2017 12 14, 13:52)
Gera kaina ir spalvų pasirinkimas $39.99
vartotojo įkelta nuotrauka

Super kaina batai

Dinozaurų mylėtojams

Paltukas   wub.gif

Monstriukas uch dėl šio manoji nualptų  biggrin.gif

Laba, o batu galutinė kaina, ar yra dar papildomai nuolaida?
Atsakyti
QUOTE(MissSunshine @ 2017 12 14, 15:34)
gera mintis, tikrai tiktų ir mergaitėms poto, tai kaip dviems vaikams išvis gera kaina  bigsmile.gif  mane tas šikniuko ilgis labai ir vilioja ir tas kailis tooooks gražus  wub.gif

tai kas be ko, pas mane tai berniuka sir mergaite :0 tai toks modelis tikrai ir mergaitei tinkamas biggrin.gif 4u.gif

jad 2 vnt idedi i kasika ir jau free ship duoda issyk joms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 14 gruodžio 2017 - 13:40
QUOTE(Dormedon @ 2017 12 14, 14:34)
Laba, o batu galutinė kaina, ar yra dar papildomai  nuolaida?

Galutinė, jau įtraukta nuolaida mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2017 12 14, 15:37)
tai kas be ko, pas mane tai berniuka sir mergaite :0 tai toks modelis tikrai ir mergaitei tinkamas biggrin.gif  4u.gif

jad 2 vnt idedi i kasika ir jau free ship duoda issyk joms  4u.gif

Ot velnias, imciau ir as mergaitei, paskui sunui liktu, beg kad 4-5 metu dydzio nera unsure.gif bet tikrai grozis sita striuke wub.gif
Atsakyti
AT nesusirinko? Nuplaukė man marškinukai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2017 12 14, 16:32)
Ot velnias, imciau ir as mergaitei, paskui sunui liktu, beg kad 4-5 metu dydzio nera  unsure.gif bet tikrai grozis sita striuke  wub.gif

o geras, bet tikrai buvo dar tie dydziai, o dabar isvis vos keli liko blink.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 12 14, 15:41)
AT nesusirinko? Nuplaukė man marškinukai unsure.gif

AT dabar dedu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2017 12 14, 14:43)
o geras, bet tikrai buvo dar tie dydziai, o dabar isvis vos keli liko blink.gif  unsure.gif

Daug perkančių,dar iš fb tarpininkės/jų padėjėjos užciokina greit kas kur ir kokios nuolaidos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 12 14, 16:22)
Daug perkančių,dar iš fb tarpininkės/jų padėjėjos užciokina greit kas kur ir kokios nuolaidos  cool.gif

Jos ir nupirko mano marškinukus angel_sadangel.gif
Atsakyti
Sveiki, kokia kaina butu sio paltuko?
https://factory.jcre...amp;cartIndex=4
Atsakyti