Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(kaciora @ 2017 12 20, 15:57)
Nusiunčiau gėlėtus  wub.gif bet tik viena pora telikus mano dydžio, kažin ar spės nupirkti  unsure.gif

Kaip su jų dydžiais?
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2017 12 20, 16:04)
Kaip su jų dydžiais?

Kiek skaičiau atsiliepimuose, odiniai kažkiek siaurinti, o aksominiai - atitinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kaciora @ 2017 12 20, 14:57)
Nusiunčiau gėlėtus  wub.gif bet tik viena pora telikus mano dydžio, kažin ar spės nupirkti  unsure.gif

Bet StMadden batai kažkaip kiek teko skaityti vis į siauresnę/mažesnę pusę - gal puse dydžio didesnius imt hmm.gif Ir kulnai rūpke aukšti huh.gif cool.gif biggrin.gif
vienų batų laukiu to gamintojo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 12 20, 15:37)
Visai noriu doh.gif  wub.gif  biggrin.gif bet ar reikia  unsure.gif ir gražu,ir kainos geros....

o kaip dydžiai Steve Madden ?
Atsakyti
QUOTE(bakardi @ 2017 12 20, 15:12)
o kaip dydžiai Steve Madden ?

aš tai nežinau,dar negavau...
bet kiek panos diskutavo ir atsiliepimuose rašo daugumoje siauri ir tada rašo į mažesnę pusę...
nežinau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 20 gruodžio 2017 - 15:19
QUOTE(rapoja @ 2017 12 20, 14:37)
Visai noriu doh.gif  wub.gif  biggrin.gif bet ar reikia  unsure.gif ir gražu,ir kainos geros....

Rimtai tau grazu? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 12 20, 12:01)
Labai faini,tik kaina truputį pakilo 12.25 dol,vakar matyt nepirko ax.gif

Aha, nepirko vakar unsure.gif Tinka ir tokia kaina, nedaug cia pakilo irnesakyk.gif Gal susirinks siandien uzsakymas.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglute-2002: 20 gruodžio 2017 - 15:22
aš Styvuko turiu basankes - nu nieko jos ne siauros..., ir dar ilgaaulius turiu - tikrai ne siauri, bet, žinoma, atsiliepimai apie konkretų modelį labai praverstų.... tik nežinau, ar dar pirkčiau jo batus- kokybė šiaip 10-ties balų sistemoje apie 6-7.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 12 20, 16:10)
Bet StMadden batai kažkaip kiek teko skaityti vis į siauresnę/mažesnę pusę - gal puse dydžio didesnius imt hmm.gif Ir kulnai rūpke aukšti  huh.gif  cool.gif  biggrin.gif
vienų batų laukiu to gamintojo  rolleyes.gif

Aš irgi dar vienų suvarstomų be kulno laukiu, gal tų pačių biggrin.gif
Mano koja 39 bet į didesnę pusę, tai Steve Madden turiu ir batų ir aukštakulnių batelių smile.gif man batai 9 dydžio geri, o aukštakulniai bateliai 9 dydžio klapsi, 8,5 dydžio bateliai tinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 12 20, 15:19)
Rimtai tau grazu? rolleyes.gif

Kurie biggrin.gif ?
B l e m b a tu kaip pikta dvasia (arba proto balsas) vis mane auklėji stiliaus klausimais wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 12 20, 15:21)
Kurie  biggrin.gif ?
B l e m b a tu kaip pikta dvasia (arba proto balsas) vis mane auklėji stiliaus klausimais  wub.gif  lotuliukas.gif

As proto balsas biggrin.gif nereik tau tu batu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 12 20, 15:26)
As proto balsas  biggrin.gif nereik tau tu batu  biggrin.gif

katrų biggrin.gif ?man žinok bais derintųsi mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti