Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

Sveiki,
atėjau padėkoti už prekes, Niu viskas super tiko ir patiko . Vyras dėkoja asmeniškai už laikroduką smile.gif.

Gaila tik, kad netiko TH švarkelis verysad.gif. Didokas. gal kam reikia parduodu. Dydis US 8, kaina 60 EUR

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Ačiū už siuntinį  :4u:  :4u: MK rankinė  :wub:​ 

Atsakyti
Ahoi!!!! Išlaukiau biggrin.gif ačiū!!! wub.gif

Kam įdomu - gražusis dryžuotasis kašmyras nutysusiu pečiu - visai nedidintas, potrumpės rankovės. Labai švelnus, nėra snarglys, neilgas. Čiotkas.
Džemperis baltas su bantukais ant peties tikrai mažintas, užtat geras, rankovės jo 3/4 ir savotiškai apačion siaurėja, potrumpis.
Languoti vilnoniai marškiniai labai labai labai faini, nors ir ėmiau tall, vistiek trumpoki, bet žinau kad mylėsiu belekiek, nes labai su jais pataikiau biggrin.gif
Macalisteriai vaikui žiauriai žiauriai žiauriai geri. O kokia spalva bigsmile.gif šakėėėėėsss. Jei rasiu kitą spalvą jo dydžio nupirksiu antrus. Nesveiki batai. 10 balų.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 01 28, 18:17)

Macalisteriai vaikui žiauriai žiauriai žiauriai geri. O kokia spalva  bigsmile.gif šakėėėėėsss. Jei rasiu kitą spalvą jo dydžio nupirksiu antrus. Nesveiki batai. 10 balų.

Kokie, parodykit bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 01 28, 16:17)
Ahoi!!!!  Išlaukiau  biggrin.gif ačiū!!!  wub.gif

Kam įdomu - gražusis dryžuotasis kašmyras nutysusiu pečiu - visai nedidintas, potrumpės rankovės. Labai švelnus, nėra snarglys, neilgas. Čiotkas.
Džemperis baltas su bantukais ant peties tikrai mažintas, užtat geras, rankovės jo 3/4 ir savotiškai apačion siaurėja, potrumpis.
Languoti vilnoniai marškiniai labai labai labai faini, nors ir ėmiau tall, vistiek trumpoki, bet žinau kad mylėsiu belekiek, nes labai su jais pataikiau  biggrin.gif
Macalisteriai vaikui žiauriai žiauriai žiauriai geri. O kokia spalva  bigsmile.gif šakėėėėėsss. Jei rasiu kitą spalvą jo dydžio nupirksiu antrus. Nesveiki batai. 10 balų.

Džiaugiamės kartu bigsmile.gif biggrin.gif
o tie batai unisex ar tik berniukams ?kokį dydį su kiek cm ėmei ?
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2018 01 28, 16:38)
Džiaugiamės kartu  bigsmile.gif  biggrin.gif
o tie batai unisex ar tik berniukams ?kokį dydį su kiek cm ėmei ?

K6 ėmiau 24 cm. Bišk dideli. Bet iki pavasario dar belekiek, o boulingo batus šian jau 38 prašiau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 01 28, 16:40)
K6 ėmiau 24 cm. Bišk dideli. Bet iki pavasario dar belekiek, o boulingo batus šian jau 38 prašiau  blink.gif

Aišku 4u.gif Oho biggrin.gif tai 7 dydis man tiktų biggrin.gif aš su dukra tuoj tuos pačius batus irgi galėsim nešiot biggrin.gif

pala, 6-ame 24 cm viduje ar pėda 24 unsure.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 28 sausio 2018 - 16:43
QUOTE(rapoja @ 2018 01 28, 16:42)
Aišku  4u.gif Oho  biggrin.gif  tai 7 dydis man tiktų  biggrin.gif aš su dukra tuoj tuos pačius batus irgi galėsim nešiot  biggrin.gif

pala, 6-ame 24 cm viduje ar pėda 24  unsure.gif ?

Mano vaiko pėda 24. Bate daugiau
Atsakyti
JMD, paro nesveikus marskinius plyz.
Atsakyti
Sakykit gal kuri turi Karl Lagerfeld batelius. kaip jų dydis? ar tiktų siaurai kojai?
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 01 28, 16:47)
JMD, paro nesveikus marskinius plyz.

https://www.jcrew.co...alo-check/H3058
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 01 28, 16:55)

Geeeras wub.gif 11 klasej tokio rašto flanelinius turejau wub.gif

Pasiemiau kalna visko ir as, bet dar ne tiesiai namo, tai uztruks kol isrusiuosiu. Maišo dydis dziugina biggrin.gif
Atsakyti