Papildyta: AMISU firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Stilingi raštai Modeliukas dailiai pabrėžia figūros privalumus Nugarytė stilingai apnuoginta ir apsiūta juodu kanteliu Audinuko sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Nuo pažastuko iki pažastuko - 43 cm. Per juosmenuką - 37 cm. Per klubiukus - 47 cm. Stilingas ilgis - 95 cm. Rankovytės ilgis matuojant nuo petuko - 60 cm. Dydis - 40. Kaina tik 12 .
H&M firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Apačioje pamušaliukas - kremo spalvos wub.gif Ant viršaus dailių raštų lengvutis gepiuras wub.gif Modeliukas stilingo skater stiliaus wub.gif Nugarytėje suknelė susisega sagute. Šone yra užtrauktukas. Yra ir atsarginė sagutė. Audinuko sudėtis: 53% - COTTON. 47% - POLYAMIDE. Nuo pažastuko iki pažastuko - 50 cm. Per juosmenuko - 43 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Stilingas ilgis - 86 cm. Dydis - L. Kaina tik 18 .
mais il est ou le soleil naujas nuostabios mėlynos spalvos aksesuaras - korsetas Ši firma garsėja ORIGINALIAIS modeliukais bei aksesuarais Jų dėka galite kurti įvairius derinukus Vienas iš įdomybių yra korsetukas Jį galima dėti tiesiog ant suknelės viršaus, ant sijonuko, ant džinsiukų ir atrodysite tikrai įspūdingai bei originaliai Sijonuko formą aksesuaro dėka galima labai originaliai pakeisti - prisegti pvz. vieną šoną su esančiais sagtukais Modeliukas papuoštas dailia tekstūra Nugarytė susisega trijų pozicijų kilpelėmis Tai ne tik suformuoja dailiai figūra bet kaip ir minėjau tampa žaviu aksesuaru Dydis - S. Ilgis - 23 - 25 -21 - 25 - 23 cm. Kaina tik 12 .
Jonathan Martin firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Apačioje yra pamušiukas - ant viršaus baltos spalvos lengvas audinukas papuoštas nuostabiomis spalvomis bei raštais Modeliukas madingai asimetriškas Krutinės srityje audinys stilingai persipina Šone yra užtrauktukas. Nuo pažastuko iki pažastuko - 50 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS Stilingas ilgis - 100 - 106 - 88 - 106 - 100 cm. Dydis - 14. Kaina tik 12 .
Mes firmos naujas sijonukas. Man deja mažokas. Baltas audinukas yra dvigubas Vienas sluoksnis ilgesnis Stilingas modeliuko sukirpimas Sijonukas turi dirželį, kuris susiriša šone Šone yra ir užtrauktukas. Audinuko sudėtis: 100% - COTTON. Per juosmenuką - 32 cm. Stilingas ilgis - 75 cm. Dydis - 34. PUIKIAI TIKS IR S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS Kaina tik 12 .
YRA TOKS PAT ŠVELNIAI ROŽIŲ SPALVOS MODELIUKAS
Mes firmos naujas sijonukas. Man deja mažokas. Rausvos audinukas yra dvigubas Vienas sluoksnis ilgesnis Stilingas modeliuko sukirpimas Sijonukas turi dirželį, kuris susiriša šone Šone yra ir užtrauktukas. Audinuko sudėtis: 100% - COTTON. Per juosmenuką - 36 cm. Stilingas ilgis - 75 cm. Dydis - 36. Kaina tik 12 .
GRAYAN firmos naujas sijonukas. Man deja mažokas. Baltas barchato stiliaus audinukas priekyje papuoštas šokolodo spalvos gėlėmis Apačia padailinta tiulio karbatkėlėmis Nugarytėje - viršuje - audinukas dailiai parauktas su gumutėmis Šone modeliukas turi dirželius Sijonukas turi pamušaliuką. Šone - užtrauktuką. Per juosmenuką - 34 cm. Stilingas ilgis - 67 cm. Dydis - 36. Kaina tik 10 .