Ginatricot firmos nauja suknelė - tunika. Man deja didoka. Elegantiškas modeliukas
Priekis - megztas
Stilinga
Apačioje įverta gumutė kuri madingai keičia modeliuko formą
Labai švelnaus bei jaukaus audinuko sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Nuo pažastuko iki pažastuko - 44 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. AUDINUKAS PUIKIAI TEMPIASI
Stilingas ilgis - 102 cm. Rankovės ilgis matuojant nuo petuko siūlės - 70 cm. Dydis - L. ATITINKA M DYDĮ. Kaina tik 15 .

LIMITED COLLECTION firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Labai elegantiškas modeliukas
Taikliai suderintos spalvos bei raštai
Juoda - balta - amžina klasika
Priekis madingai sumetamas - apsiūtas dailia juoda juostele
Stilinga detalė šone esantis juodos spalvos pusrutulys - aplink jį audinukas dailiai paklostuotas
Modeliukas turi pamušaliuką. Nugarytėje sumaniai juodu audinuku paslėptas užtrauktukas
Audinukas nesiglamžo
Nugarytėje yra skeltukas. Nuo pažastuko iki pažastuko - 53 +cm. Per juosmenuką - 46 cm. Per klubiukus - 56 cm. Stilingas ilgis - 94 cm. Dydis - 16. ATITINKA PAGAL PARAMETRUS 14 DYDĮ. Kaina tik 15 .

River Island firmos nauja suknelė - sarafanas

PARDUOTA

PARDUOTA
Laura Jo firmos nauja suknelė

PARDUOTA

PARDUOTA
ZARA firmos nauja suknelė - tunika VIENAME
Stilingas modeliukas - daili spalvytė - rausva
Madingas apykaklės sukirpimas
Priekis susisega sumaniai paslėptomis sagutėmis
Priekyje prie susegimo yra kišenė
Rankovytės susisega aukso spalvos sagutėmis. Rankovių ilgis patogiai reguliuojasi juostelių dėka
Audinuko sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Nuo pažastuko iki pažastuko - 52 cm. Per juosmenuką - 51 cm. Juosmenukas reguliuojasi dirželio dėka
Ilgis - 90 cm. Visas rankovių ilgis matuojant nuo petuko siūlės - 61 cm. Dydis - M. Kaina tik 15 .
John Zack firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Apačioje yra pamušalas - ant viršaus šifonas papuoštas nuostabių sodrių spalvų gėlėmis
Dailiai apipavidalinta krūtinės sritis
Nugarytėje - viršuje - įverta gumutė. Petnešėlės reguliuojasi. Bendras ilgis - 130 cm. Dydis - S. Kaina tik 15 . MODELIUKO ŪGIS NUOTRAUKYTĖJE 165 CM.

Vila firmos nauja palaidinukė. Jaukus gelsvos spalvos originalaus sukirpimo modeliukas papuoštas dailiu juodu kaspinu
Platus modeliuko sukirpimas - dailus audinuko kritimas klostelėmis
Madingas rankovyčių sukirpimas bei 3/4 ilgis
Rankovių kantai dvigubi
Ilgis - 55 cm. Dydis - S. Kaina tik 10 .

Atmosphere firmos naujas sijonukas. Gelsvos spalvytės elegantiškas lininis modeliukas
Audinukas papuoštas dailiais kiauriaraštiniais išsiūvinėjimais
Yra pamušaliukas. Šone - užtrauktukas. Yra kilpelės diržiukui. Diržiukas bus pritaikytas
Audinuko sudėtis: 100% - RAMIE. Per juosmenuką - 39 cm. Per klubiukus apie 48 cm. Stilingas ilgis - 57 cm. Dydis - 10/38. Kaina tik 9 .

H&M by Divided firmos nauja crop top stiliaus palaidinukė. Man deja mažoka. Apačioje yra pamušaliukas. Ant viršaus nuostabus nerinukai
Įdedami baltas ir mėtų spalvos modeliukai - ant jų puikiai matosi raštų dailumas
Nuo pažastuko iki pažastuko - 40 cm. Bendras ilgis - 55 cm. Dydis - XS/S. Kaina tik 9 .

PAVYZDUKAI

PAVYZDUKAI

H&M by Divided nauji šortukai. Juodas audinukas stilingai padailintas mielais baltais kaspinukas
Prie juosmenuko iš abiejų pusių dar viena daili detalė - įsiūtos po tris sagutes
Yra atsarginė sagutė. Jos apsiūtas audinuku
Nuo juosmenuko audinukas dailiai paklostuotas
Modeliukas užsisega nugarytėje užtrauktuku. Švelnaus audinuko sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Per juosmenuką - 35 cm. Ilgis - 32 cm. Dydis - 36. Kaina tik 9 .

Mes firmos naujas sijonukas. Man deja mažokas. Baltas audinukas yra dvigubas
Vienas sluoksnis ilgesnis
Stilingas modeliuko sukirpimas
Sijonukas turi dirželį, kuris susiriša šone
Šone yra ir užtrauktukas. Audinuko sudėtis: 100% - COTTON. Per juosmenuką - 32 cm. Stilingas ilgis - 75 cm. Dydis - 34. PUIKIAI TIKS IR S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS
Kaina tik 12 .
YRA TOKS PAT ŠVELNIAI ROŽIŲ SPALVOS MODELIUKAS

YRA TOKS PAT ŠVELNIAI ROŽIŲ SPALVOS MODELIUKAS

La Redoute firmos naujas sijonukas. Man deja didokas. TINKA VISIEMS SEZONAMS
Šių ir ateinančių metų MADINGA spalva - RAUDONA
Modeliukas turi originaliai sukirptus kišenukus
Kišenukai - stilinga bei labai patogu
Sijonukas turi pasijonį. Nugarytėje - užtrauktuką. Vidutinio storumo standaus audinuko sudėtis: 60% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. 35% - POLYESTER. 5% - ELASTANE. Per juosmenuką - 48 cm. Per klubiukus apie 56 cm. Ilgis - 40 cm. Dydis - 16(UK). 14(USA). Kaina tik 10 .