Įkraunama...
Įkraunama...

Kaimyne

QUOTE(Laisva123 @ 2017 05 09, 13:40)
O as vyra sutikus tikrai pakviesiu visa ju seima i svecius, jei jau vienos zmonos niekur nenori isleisti.

. O mes pakviesim kai bus mano sunaus gimtadienis, ziuresim, ar ateis. Reikia juk vaikams pazaisti ir su kitais vaikais, o ne tik su savo broliais/ seserimis.

Nepykit, bet man tai kažkaip nenormaliai elgiatės. Koks jūsų reikalas kaip ta šeima gyvena? Tai jau perdėtas lindimas- pakviesit vos ne specialiai tam, kad pažiūrėt ateis ar ne. O paskui aišku bus kalbos, kad va neatėjo, kodėl, matyt engia, neleido ir t.t. Aš tai tos kaimynės vietoje neičiau. Jūsų sūnus nebendrauja su tuo vaiku, o jūs jį kviesit į jo gimtadienį?????? biggrin.gif
Pas mus vaikai bendrauja už namų ribų, važinėja dviračiais, turi savo vietą, ten visi susitinka, o kai gimtadienis, atvaro chebra, suvalgo tortą ir tiek žinių su kaimynais. O čia tai toks demonstratyvus kvietimas, o tai paskui tai kaimynei jus su vaiku reikės kviesti pas save, o ji gal nenori įsipareigoti, gal turi savų giminių, draugų.
Toks nesveikas noras bendrauti, kad net vyrą sutikus kviesti, juokingas, na gerai, ateitų ir ką? Jau būtum patenkinta, lauktum kvietimo irgi? Įsitikintum,kad viskas gerai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2017 05 09, 09:02)
Autore, ačiū už paprastą draugiškumą, neabejingumą.
Įdomūs čia tie komentarai iki graudulio: kol su mėlynėmis nevaikšto, tai viskas čiki piki... <...>

Turim mes tokią kaimynę kuri vis į draugus peršasi. Tai vaikus pas save mano pasikviesti bando, tai pasivaikščioti kartu, tai paplepėti, tai užeina dar ko pasiskolinti ir t.t.
Nei man jos draugystės reikia, nei jos pamokymų, nei pasibedavojimų.
Dar geriausia, kad kadaise kaimynai papasakojo, kad mane vyras muša, kad su mėlynėm iš namų bėgioju... Dabar aplamai bedarbė esu, pasirodo, nes iš namų išvažiuoju vėlai ir be aukštakulnių, kostiumėlio ir t.t. Ir vyriausias turėjo užaugti banditas. Žodžiu fantazija beribė.
Dieve apsaugok nuo tokių kaimynų.
Atsakyti
Neuzpykit autore, bet as jus atsimenu is temos apie seseri. Jus ten apsnekinejote ja, duodavot jai pinigu ir norejot, kad ji gyventu pagal jusu supratima. Tai dar anoj temoj buvo ryskus noras kontroliuoti kitu gyvenima ( tai seses seima pinigus ne ten isleidzia, o jus desrainius jos vaikams perkat)...
Taip ir cia dabar. Keistai elgiates jus, o ne kaimynai ar kazkas kitas. Kiekvienas gyvena toki gyvenima kaip jam priimta, kodel norit savo tiesa i svetimas seimas ivest?
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2017 05 09, 12:31)

Dieve apsaugok nuo tokių kaimynų.

Butent.
Mano kaimynes tai pirkiniu maisus skaiciuoja, su keliais parvaziuojam. Sutinki laiptinej , tai " Labas vakaras, siandien su vienu tik, o vakar tris nesetes" blink.gif .
Atsakyti
Kitą kartą žmonės net gali turėti nuostatą, kad su kaimynais šalčiau, be didelių draugysčių, kad po to nuomonės neišsiskirtų, neprasidėtų konfliktai ir iš karto apsiriboja tik mandagiu linktelėjimu. Be to, gal ta moteris kažkokių didelių traumų patyrusi, na visko juk būna. Dar šiandien pvz. straipsnis kaip žiauriai kitų paauglių sumušta paauglė, tai jautresnė mergina, moteris visą likusį gyvenimą gali vengti kompanijų ir kažkokių jai atrodančių neaiškių draugysčių, kai kas ima tarsi brautis į jos teritoriją.
Tokie žmonės kaip Laisva123 per mažai bėdų gyvenime matyt turi, tai įnirtingai jų ieškosi. Ras, tikrai ras vieną dieną.
Atsakyti
Tai va ir as matau cia daugiau smalsuma, o kodel vaikai i darzeli neina, o kodel ji su skarele, o kodel vyro atsiklause, o kodel su kitais nebedrauja kaime, kodel tiek vaiku gimdo ir t.t negu tikra nuosirdu nora bendrauti ir juo labiau nuosirdu rupesti del galimo smurto. kaip suprantu zmones darbstus, tvarkingi, dirba, augina vaikus patys, negruda i darzelius, ramiai sau seimoje bendrauja ir jiems gerai, o vaikams drazelinio amziaus tikrai minimaliai tu kitu vaiku reikia, ypac jei jau seimoje 3 ir mama su teciu namie visada. Paaugs gal ir prades naturaliai bendrauti su kaimynu vaikais, iseis i mokykla va ir suzinos visi ju paslapti biggrin.gif
be tu ivardintu dalyku kaip ir nera ka daugiau blogo pasakyti biggrin.gif
Kodel doras, paprastas gyvenimo budas sukelia tiek smalsumo ir nuostabos, kodel nesistebima kaimynemis, kurios kaime gyvendamos veda vaikus i darzeli smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 09 gegužės 2017 - 12:48
Autore, o dabar sakykit kokie jusu tarpusavio santykiai su vyru? Kazkaip man taip rodos, kad jus turit dvejoniu del savo vyro elgesio uz namu slenkscio...
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2017 05 09, 12:44)

Tokie žmonės kaip Laisva123 per mažai bėdų gyvenime matyt turi, tai įnirtingai jų ieškosi. Ras, tikrai ras vieną dieną.

As manau, kad Laisva123 ir taip seimyniniu problemu turi per akis, nes....toks ikyrus lindimas i kitu gyvenima, ieskant rąsto akyje, parodo tik viena - kaip cia ir kitu gyvenime suradus kazka blogo, kad mano gyvenimas neatrodyru toks chujovas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 09 gegužės 2017 - 13:22
moterys, na jūs ir varot į vienus vartus....

žmonės nebendrauja šiais laikais - matosi...
nelįsk, nesikišk...
vos bandai draugiškai pakalbint, jau "lendi"....

koks liūdnas šis svietas....

autore, palaikau jūsų attitue....aš irgi taip elgčiaus...pakviesičiau į svečius, esu bendraujanti (žinoma, ne su savo kaimynais biggrin.gif , bet jei gyvenčiau kaime....)
gi ne už grandinės traukiat.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 09 gegužės 2017 - 18:27
QUOTE(given444 @ 2017 05 09, 19:26)
moterys, na jūs ir varot į vienus vartus....
žmonės nebendrauja šiais laikais - matosi...
nelįsk, nesikišk...
vos bandai draugiškai pakalbint, jau "lendi"....
koks liūdnas šis svietas....
autore, palaikau jūsų attitue....aš irgi taip elgčiaus...pakviesičiau į svečius, esu bendraujanti (žinoma, ne su savo kaimynais  biggrin.gif , bet jei gyvenčiau kaime....)
gi ne už grandinės traukiat.....

manau, pasikviesti pasiulyti yra viena ir tikrai gerai ir saunu, ypac naujakuriams, Bet visos sios nuostabos, o kodel jie tai, o gal ja skriaudzia ir t.t. tai jau cia siek tiek kas kita...

Juk niekas nesiule nebendrauk ir nekviesk...pasiule, pakviete, bet jei zmones atsisako, tai gal ir palikt ramybej? nes nu matosi zmones, ne eiliniai kaimieciai ...
Atsakyti

O man kiek keista, jog visos tokios tikros, kad toj seimoj viskas OK. Kas zino is tiesu. Gali juk būti ir psichologinis smurtas tuose namuose, ir fizinis, tik melyniu gali nesimatyti. O gal ir zmones siaip nesocialus, draugu jiems nereikia,o gal skarele moteris nesioja,nes pvz.ziauriai isretejo plaukai. Bet viskas tik GAL. Nezinom. Kitas klausimas ar tikrai reikia uzmerkt akis ir kaip kitos sako nesikisti.

As autorei siulyciau dar kada pakalbet su ta kaimyne, pasakyti, kad gali ateiti jei kada persigavos ar beda kokia bus. Juk kas is tikruju zino kaip toje seimoje yra. Gal kada vyras uzkapos visus su kirviu, pats virve ant kaklo pasikabins, o per TV sakys: ir kaip niekas is kaimynu nieko nepastebejo????? Is kur toks zmoniu abejingumas?!

Nebukit tokios tikros, kad taip niekada nebus.

Atsakyti
Leksa ir given, jus gal nebuvot susidurusios su tokiais ikyriais kaimynais? Jau as tiek nesamoniu apie save prisiklausiau, kad kvatotis galima visa diena - irgi gal taip, gal anaip, masina pakeiti - gal mafijozai, kita atsiranda su darbo logotipu - viska sniukstineja, klausineja, perpasakoja kitiems visai ne taip... Namuose turiu ligoni - tokiu kliedesiu is kai ko prisiklausau, kad siaubas. Ir visi nori ilist, paziuret, pasniukstinet, kaip remontas, kokios geles auga, gal pagalbos reikia ( nors patiems jiems tikrai jos reikia) ir pan. Na tikraja to zodzio prasme UZKNISA, jei noriu su kazkuo bendraut - tai ir bendrauju, isileidziu i savo gyvenima, o jei nenoriu - tai kaip aiskiau dar pasakyti, kad pavargusi, kad uzsiemusi, kad nenoriu ir pan? Protingas zmogus turetu suprasti, o ne listi.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2017 05 09, 21:27)
<p>O man kiek keista, jog visos tokios tikros, kad toj seimoj viskas OK. Kas zino is tiesu. Gali juk būti ir psichologinis smurtas tuose namuose, ir fizinis, tik melyniu gali nesimatyti. O gal ir zmones siaip nesocialus, draugu jiems nereikia,o gal skarele moteris nesioja,nes pvz.ziauriai isretejo plaukai. Bet viskas tik GAL. Nezinom. Kitas klausimas ar tikrai reikia uzmerkt akis ir kaip kitos sako nesikisti.</p><p>As autorei siulyciau dar kada pakalbet su ta kaimyne, pasakyti, kad gali ateiti jei kada persigavos ar beda kokia bus. Juk kas is tikruju zino kaip toje seimoje yra. Gal kada vyras uzkapos visus su kirviu, pats virve ant kaklo pasikabins, o per TV sakys: ir kaip niekas is kaimynu nieko nepastebejo????? Is kur toks zmoniu abejingumas?!
</p><p> Nebukit tokios tikros, kad taip niekada nebus.</p>

Taip gali buti kiekvienoje seimoje, ir kur moteris vaiksto su kulniukais ir makiazu ir vietoj skareles dirbtiniais plaukais biggrin.gif Taip gali buti biednoje seimoje ir turtingoje, tai ka dabar eit i kiekvienus namus ir klausinet? Jus kiek kaimynu esat apklaususi, ar ten kazkas tokio nevyksta???Ir palei statistika beveik kas antra moteris, jei ne daugiau yra paturusi kazkoki smurta, taigi galite rasti tokiu savo aplinkoj, jei jau toks rystas padeti nuskriaustom moterims... mirksiukas.gif .
Taip as jau pirmai sakiau, kad galima moteri dar karta patikinti ir pakviesti, kad jei persigalvos gali visada kreiptis ar ateiti i svecius, viskas , daugiau kaimynai nieko negali padarti, jei nera matomo smurto. O siaip ka gali ta kaimyne, idomu ,kiek ji butu pasiruosusi padeti, jei butu tikrai smurtas? Pirimtu gyventi? apsaugotu nuo vyro?

O visi ivykiai, kurie buvo ir pagarsejo, tai buvo akivaizdus smurtas apie kuri visi zinojo, o ne moteris vaiksciojanti su skarele, nu gal neperdekti jau .....

Pagalvojau, kaip visgi sunku Lietuvoje buti siek tiek kitokiu, ko tik zmones neprisigalvoja...

p.s. Leksa, jusu avataras man kelia dideliu itarimu, gal jus taip banduote perduoti pagalbos prasyma? biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 09 gegužės 2017 - 21:27
Ka jau jūs - kaimynės galite padėti? Nejuokinkit jūs ančiukų. Norit padeti - paimat uz rankos ir nutempiat i policija, po to i moteru centra ir savivaldybe. Jus galvojat, kad kazka galit padeti savo liezuviais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 10 gegužės 2017 - 08:43