Įkraunama...
Įkraunama...

Vyšnios, trešnės

pasakykite prašau - kaip atskirti vyšnias nuo trešnių blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
smile.gif
Papildyta:
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ezytee @ 2009 07 15, 10:46)
pasakykite prašau - kaip atskirti vyšnias nuo trešnių  blush2.gif  blush2.gif
Papildyta:
smile.gif
Papildyta:
smile.gif

sutvarkykit paveiksleli nes gausit velniu nuo moderatores blink.gif
Atsakyti
tresniu tyrele-dzema daro mano anyta, visai skanu, jei nezinotum is ko padaryta tai ir nedaeitu kad is tresniu.
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 07 16, 18:12)
tresniu tyrele-dzema daro mano anyta, visai skanu, jei nezinotum is ko padaryta tai ir nedaeitu kad is tresniu.

Sveika 4u.gif
O gal galetum isduoti paslapti to tresniu dzemo blush2.gif Labai jau ir as noriu ka nors panasaus.
Aciu! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 07 16, 18:12)
tresniu tyrele-dzema daro mano anyta, visai skanu, jei nezinotum is ko padaryta tai ir nedaeitu kad is tresniu.

gal gali paprasyt anytos receptuko ax.gif
Atsakyti
jei nepavelavau su savo anytos receptu 4u.gif , tai stai koks jis.
Ji tresnes nuskintas, nuplautas pakaitina vandenyje tada jas isgriebia ir pertrina per sieteli-durslika, viskas persitrina, o kauliukai lieka, tada i ta mase deda cukraus ir verda, kuo ilgiau verdi tuo tirstesciau gaunasi. viena karta pamirso kad verda tai gavosi toks marmaledu marmaledas, kad su peiliu pjovem dejom ant sviezio batono ir valgem, vos ne kaip suris gavosi. Cukraus deda is akies pagal skoni.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamkaa: 20 liepos 2009 - 09:00
ačiukas thumbup.gif reiks pabandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 07 20, 09:58)
jei nepavelavau su savo anytos receptu  4u.gif , tai stai koks jis.
Ji tresnes nuskintas, nuplautas pakaitina vandenyje tada jas isgriebia ir pertrina per sieteli-durslika, viskas persitrina, o kauliukai lieka, tada i ta mase deda cukraus ir verda, kuo ilgiau verdi tuo tirstesciau gaunasi. viena karta pamirso kad verda tai gavosi toks marmaledu marmaledas, kad su peiliu pjovem dejom ant sviezio batono ir valgem, vos ne kaip suris gavosi. Cukraus deda is akies pagal skoni.

As taip pat darau. Labai greitai ir skaniai gaunasi thumbup.gif Ir nereikia kauliuku isimineti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 07 20, 09:58)
jei nepavelavau su savo anytos receptu  4u.gif , tai stai koks jis.
Ji tresnes nuskintas, nuplautas pakaitina vandenyje tada jas isgriebia ir pertrina per sieteli-durslika, viskas persitrina, o kauliukai lieka, tada i ta mase deda cukraus ir verda, kuo ilgiau verdi tuo tirstesciau gaunasi. viena karta pamirso kad verda tai gavosi toks marmaledu marmaledas, kad su peiliu pjovem dejom ant sviezio batono ir valgem, vos ne kaip suris gavosi. Cukraus deda is akies pagal skoni.

Nepavelavai mirksiukas.gif
Labai, labai aciu!
Kazin ar su vysniom gautusi tas pats? g.gif
Atsakyti
na man su vyšniom taip nesigavo schmoll.gif aš galvoju, kad trešnės saldesnės + cukrus, tai vat ir gaunasi marmeladas. O vyšnias dariau 1kg vyšnių, 1 kg cukraus, tai gavosi tirštoka, bet tikrai ne marmeladas mirksiukas.gif ir ilgai ilgai viriau, bet vistiek ne marmeladas g.gif O tirštiklių nenorėjau, ir taip privalgom visokių E mirksiukas.gif
Atsakyti
Man su vysniomis viskas gavosi thumbup.gif
Gal jus per daug vandens ipileti g.gif , kad nesigavo. As tik truputi vandens piliau, kuris verdant (sutinant vysnias) beveik isgaruoja.
Atsakyti
Sveikutės ,labai gerai kad užėjau čia,turiu nusiskynus vyšnių kibirą ir jau spėjau išimti kauliukus,bet vistiek pabandysiu tokį džemą pasidaryti 4u.gif
Atsakyti