Įkraunama...
Įkraunama...

kai radau Tave...

Gaila, kad tokia pabaiga...
Atsakyti
Skaičiau ir pati prisiminiau savo ekskursiją į mišką prie ežero. Būtent tada ir aš pirmą kartą susidūriau su sulėtėjusiu laiku ir keistu jausmu... Žinau ką tai reiškia... Gaila, kad tas žmogus buvo daug vyresnis ir vedęs, todėl negalėjau nieko daryti, o tik sėdėti ir žiūrėti į laužą blush2.gif unsure.gif Daugiau man tai nepasikartojo...
Atsakyti
Gražu. Žinau ir aš ką reiškia meilė iš pirmo žvilgsnio...Tik gaila, kad jūs jau nebe kartu verysad.gif
Atsakyti
Labai grazus pasakojimas:) tik gaila kad pabaiga tokia liudna sad.gif
Atsakyti
Čia tai joooo smile.gif
Atsakyti
mmmmmm...kaip miela smile.gif
Atsakyti
kokia išsamiai nupasakota istorija wub.gif ...gaILA KAD SU LIŪDNA PABAIGA verysad.gif
Atsakyti
Labai grazi istorija ir primena manaja... As savo vyra isimylejau is pirmo zvilgsnio, abu tai pajutom.. Ah, reiks kada surasyti ir man viska. Tik as labai tikiuosi, kad mano pabaiga bus "ilgai ir laimingai"... jau keli metai praejo, kol kas labai laimingai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
labai primena ir mano senus laikus smile.gif as buvau skaute ir dazhnai dalyvaudavau stovykluose ir saskrydziuose ... ach.. ir pas mane buvo ten grazhiu akimirku (romantishku) bigsmile.gif
Atsakyti
dekui visoms,kurios paraset.

istorija dar nepabaigta...

jus klauset, kodel mes nebedrauge...
nebegalejau taikstytis su vyro isgerinejimais...pasiryzau issikraustyti... ilgai masciau apie tai ir ieskojau savo kampo, bei turesiu pakankamai lesu, kad galeciau islaikyti save ir vaikus...
issikraustem... buvo labai sunku, nes gaila buvo matyt pasimetusius vaikus, vyras pirma karta gere nesustodamas daugiau nei dvi savaites... paciai buvo sunku susivokti savo jausmuose... guode tik tai, kad vaikai nebemato nuolatiniu musu barniu ir girtaujancio tevo...

aplinkybes priverte vel grizti i buta, kuri nuomavomes kartu su vyru... as tikejausi, kad dabar issikraustys jis... taciau jis nesikrauste... jis prase suteikti sansa vel buti kartu... is tiesu gerimai liovesi... mes ir vel kartu, nors nezinau ar desimtas vedybu metines sutiksim drauge... niekur nedingo nusivylimas ir nuoskaudos... as tiesiog nebetikiu situo zmogumi... dabar jis patapo tikrai rupestingu tevu ir stengiasi buti geru vyru... o as dairausi i sonus... toks neromantiskas romantiskos istorijos pratesimas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Michaska: 26 sausio 2008 - 23:01
Paprasta, zavu, romantiska... 4u.gif jausmu istorijos pacios graziausios.
Atsakyti
Labai grazi istorija,Galejo baigtis ir kitaip ax.gif
Atsakyti