Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(ralija @ 2017 06 11, 12:14)
man tas kremas taip pat pasitaike keistas: tepant, gumulai kazkokie susidarydavo ... irgi ismeciau

va va tie gumulai tai daug kam pasitaikė jaučiu doh.gif hmm.gif biggrin.gif bet yra kam jis patinka,gal kažkam tiesiog tinka unsure.gif šveitiklis irgi fui cool.gif taip buvo giriamas,kad net du pasiėmiau-gal norit vieno (naujas,nepraimtas) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2017 06 11, 13:14)
man tas kremas taip pat pasitaike keistas: tepant, gumulai kazkokie susidarydavo ... irgi ismeciau

Jo, geriau tikrai nedekite to kremo nuorodos, nes jis TRAGEDIJA.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 06 11, 12:26)
Jo, geriau tikrai nedekite to kremo nuorodos, nes jis TRAGEDIJA.

hihihi.gif bet gi yra kam patinka mirksiukas.gif biggrin.gif
Papildyta:
Iš tikrųjų negalima būti kategoriškomis jokioj srity-ar tai kosmetika,ar drabužiai,batai-kiekviena su savo oda,nuomone ir skoniu bis.gif dan.gif dėkim visas nuorodas - atsirinksim mirksiukas.gif ok.gif biggrin.gif
Atsakyti
ne, nu negaliu susilaikyt--kaip galima tepti išvis neaišku ką ant veido, svarbu nukainuota 10 kartų..man nei bandžius nei uoščius jį -aišku, kad čia pagerintas Š..
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2017 06 11, 12:40)
ne, nu negaliu susilaikyt--kaip galima tepti išvis neaišku ką ant veido, svarbu nukainuota 10 kartų..man nei bandžius nei uoščius jį -aišku, kad čia pagerintas Š..

Sutinku 100 % su Tavim smile.gif
Atsakyti
Rapoja, o man sveiktiklis nieko visai, nepeikiu labai biggrin.gif
Atsakyti
Nike dzemperis gera kaina
MK kedai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 11 birželio 2017 - 11:53
QUOTE(stuleju @ 2017 06 11, 12:47)
Rapoja, o man sveiktiklis nieko visai, nepeikiu labai biggrin.gif

Yra yra tikrai kam patinka ir tinka jis ,netgi nemažai kam drinks_cheers.gif aš tai tikrai ne kategoriška,kad jei jau man nepatiko/netiko,tai šakės koks š... biggrin.gif man vienaip,kitai atrodo kitaip ir liux ok.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 06 11, 13:55)
Yra yra tikrai kam patinka ir tinka jis ,netgi nemažai kam drinks_cheers.gif aš tai tikrai ne kategoriška,kad jei jau man nepatiko/netiko,tai šakės koks š...  biggrin.gif man vienaip,kitai atrodo kitaip ir liux ok.gif

Gal tada padielkes is amazono? Nes kremas, kuris veliasi tepamas i gumuliukus - niekam negali patikti!
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 06 11, 13:12)
Gal tada padielkes is amazono? Nes kremas, kuris veliasi tepamas i gumuliukus - niekam negali patikti!

Gali buti, kad buvo netinkamai sandeliuojamas ar transportuojamas, gal kazkur karstyje...
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 06 11, 13:12)

O gal oda kitokia,gal įsigeria kitoms iš kart hmm.gif smile.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už nuomones dėl kremuko 4u.gif

Paprašysiu patarimo del plaukų slinkimo, losjonai, šampūnai išbandyti, manau reikėtų kažko iš vidaus unsure.gif .
Gal ką atradote Vitacost ar iHerb parduotuvese ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuke: 11 birželio 2017 - 12:21