va va tie gumulai tai daug kam pasitaikė jaučiu bet yra kam jis patinka,gal kažkam tiesiog tinka šveitiklis irgi fui taip buvo giriamas,kad net du pasiėmiau-gal norit vieno (naujas,nepraimtas)
bet gi yra kam patinka Papildyta:
Iš tikrųjų negalima būti kategoriškomis jokioj srity-ar tai kosmetika,ar drabužiai,batai-kiekviena su savo oda,nuomone ir skoniu dėkim visas nuorodas - atsirinksim
ne, nu negaliu susilaikyt--kaip galima tepti išvis neaišku ką ant veido, svarbu nukainuota 10 kartų..man nei bandžius nei uoščius jį -aišku, kad čia pagerintas Š..
ne, nu negaliu susilaikyt--kaip galima tepti išvis neaišku ką ant veido, svarbu nukainuota 10 kartų..man nei bandžius nei uoščius jį -aišku, kad čia pagerintas Š..
Yra yra tikrai kam patinka ir tinka jis ,netgi nemažai kam aš tai tikrai ne kategoriška,kad jei jau man nepatiko/netiko,tai šakės koks š... man vienaip,kitai atrodo kitaip ir liux
Yra yra tikrai kam patinka ir tinka jis ,netgi nemažai kam aš tai tikrai ne kategoriška,kad jei jau man nepatiko/netiko,tai šakės koks š... man vienaip,kitai atrodo kitaip ir liux