MAC blizgiu rinkinys, dar galioja 30% kodas
Sita kokia nereali
Kokia jūsų patirtis su LOFT MARISA ar JULIE regular,tall,pettite kelnėmis - ar to paties dydžio,bet skirtingų ūgių juosmens apimtys vienodos ar skiriasi ?Mano maža patirtis sako ,kad skiriasi.Petite žymiai mažesnis/siauresnis liemuo.Ar čia tik nuo modelių skirtingumo kažin taip pasitaikė (bet abejos marisa) ar taip ir turi būti

QUOTE(linamog @ 2017 06 17, 12:55)
kaip sie laikdrodukai, ar pirkotes kas

QUOTE(rapoja @ 2017 06 17, 18:48)
Kokia jūsų patirtis su LOFT MARISA ar JULIE regular,tall,pettite kelnėmis - ar to paties dydžio,bet skirtingų ūgių juosmens apimtys vienodos ar skiriasi ?Mano maža patirtis sako ,kad skiriasi.Petite žymiai mažesnis/siauresnis liemuo.Ar čia tik nuo modelių skirtingumo kažin taip pasitaikė (bet abejos marisa) ar taip ir turi būti 

As esu moteris su klubais ir slaunim, loft visada perku julue arba curvy ir tinka, bet ana savaite surizijavau su marisa tipu, tai galiu pasakyt, kad per slaunis man siauriau, nei kiti tipai, visada imu tall nes man reikia vidines siūlės 82 cm.
Uzvajar uzsisakiau raudonas loft regular julie tai jei gausiu padakysiu kaip ilgis man bus.
Tada galutinai susidarysiu nuomone del modelių, nrs dabar marisa man noretus placiau per slaunis, bet jis su elastanu gali but kad dienos pabaigoje jis pasiduotu.
Bet juosmuo man vienodas, tik manau petite tikrai turetu skirtis.
QUOTE(kriisti @ 2017 06 17, 18:12)
As esu moteris su klubais ir slaunim, loft visada perku julue arba curvy ir tinka, bet ana savaite surizijavau su marisa tipu, tai galiu pasakyt, kad per slaunis man siauriau, nei kiti tipai, visada imu tall nes man reikia vidines siūlės 82 cm.
Uzvajar uzsisakiau raudonas loft regular julie tai jei gausiu padakysiu kaip ilgis man bus.
Tada galutinai susidarysiu nuomone del modelių, nrs dabar marisa man noretus placiau per slaunis, bet jis su elastanu gali but kad dienos pabaigoje jis pasiduotu.
Julie dar lyg ir neturiu ,bet išbandysiu

Papildyta:
tai peršasi mintis,kad tall juosmuo platesnis už regular ir petite turėtų būti

QUOTE(rapoja @ 2017 06 17, 19:28)
Julie dar lyg ir neturiu ,bet išbandysiu
dėkui už pasisakymą
petite kokiais dviem dydžiais mažesnės pasirodė už regular
sudėtinga visus dydžius,ilgius ir modelius perprasti

Papildyta:
arba ne 

Papildyta:

Kai gausiu regular galėsiu parasyt.
Bet velvetiniu loft man regular ir tall tik ilgis skyresi curvy tipo, bet pirkta pries kokius 3-4 m.
QUOTE(rapoja @ 2017 06 17, 10:06)
https://guessfactory.com/en renkate ?Dar - 10 proc pritaiko 
akinių dėkliukai l.gera kaina - imsiu ,junkitės
kepurės,palaidinės,kuprinės ....

akinių dėkliukai l.gera kaina - imsiu ,junkitės

koki akiniu dekla imsit? Uzrodykit

J.Crew Factory yra papildoma %? jei yra, kiek?
QUOTE(hollie @ 2017 06 17, 21:03)
<p>J.Crew Factory yra papildoma %? jei yra, kiek?
</p>
</p>
Sveiki, yra 25%, nedaug truksta iki free
QUOTE(cola @ 2017 06 17, 18:53)
Pirkau dukrai labai patenkinta Sakė žiauriai fainas