QUOTE(ruteliukste @ 2017 09 07, 12:07)
Aš Lietuvoje esu merginos klausus iš kur pirktas kombinzonas, sakau labai gražus

Kokia minutę buvo pauzė, su vyru susižvalgė, pasakė iš kur, o tada tokia visa laiminga sako, pasijutau kaip ne Lietuvoj, nes čia iš moters sulaukt komplimentą, kad gražiai atrodai, misija neįmanoma

Bet dėl tokios reakcijos, net gera buvo pačiai

Kažkam nuotaiką pakėliau
Aš pati moteriai praktiškai batus nuaviau batų parduotuvėj Lietuvoj. Ir visai normaliai ji sureagavo

Matuojuosi batus ir žiūriu ateina mano svajonių sportbačiai, tai nesusilaikiau ir paklausiai kas kaip ir iš kur

Tik va niekur tokių ir neradau, deja. Viskas gerai toj mūsų Lietuvoj, aš visai ne tą turejau omeny, jeigu ką

Kaip tik čia, kur gyvename, nors ir užsienis

, bet žmonės labai konservatyvūs ir labai saugo savo ir kitų privatumą, todėl nedažnai tokių reakcijų sulauksi. Bet kartais pagiria, jeigu jiems tikrai pasirodo gražu.
QUOTE(sollo @ 2017 09 07, 12:10)

čia mano dukra išsirinko sau, o aš išplepėjau visiems ☺️ man smagu gera daryti 😉 man tik keista buvo kaip ji blizgios užsinorejo, nes ji niekad nemėgo blizgalų, barbių, rožinės spalvos, jokių auskarų , galvoje tik arkliai 😜
šią pardą Justice mes jau senai žinom, dukros krikšto tėvai Jav gyvena tai jai dovanoja dažnai iš ten, kokybiški rūbai 👍
Ačiū

Aš iš pradžių laikiausi tvirtai, sakiau nu jau šįkart masovkei tikrai nepasiduosiu

Neturim kur puoštis, o ir dukra jau tokia paaugus. Bet paskui kai čia visos gavę džiaugtis pradėjo, galvoju jetus kokia aš vredna mama ir užsakiau

Parodžiau panai, sako - nenoriu

O kai gavo, tai džiaugėsi
Žodžiu, rodykit dar ką nors. Šiandien tokia nuotaika kažką pirkti, bet nieko nerandu
Kur Rapoja su savo linkais?