Įkraunama...
Įkraunama...

Satja Sai Baba

QUOTE(vaižgantė @ 2009 04 01, 12:39)
Rozmarinas yra Dievas. Ar blogai skamba?

Sakyčiau šventvagiškai..
Atsakyti
QUOTE(Giliamintė @ 2009 04 01, 13:45)
Sakyčiau šventvagiškai..

doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Giliamintė @ 2009 04 01, 14:45)
Sakyčiau šventvagiškai..

agha rolleyes.gif į mane tuo trenks perkūnas, bet pirmiau į vaižgantę, nes ji pradėjo bigsmile.gif
Atsakyti
Kokios visos sąmoningos... doh.gif Išminčių klubas tiesiog...
Atsakyti
QUOTE(rozmarinas @ 2009 03 30, 13:10)
nepykstu. bet jaučiu pareigą paaiškint, kad nesupratai nuo kovemt norisi. nuo aklumo. nuo stabo dievinimo.

aš suprantu, dėl ko tu taip sakai - vemt doh.gif Bet pagalvok - ką žmogui (tiek čia, tiek kitam pasaulio kampelyje) garbint, jei jauti/manai/tiki, kad Dievas yra, bet realiai jo nematai? Tai ir garbina stabus, kaip tu sakai. čia toks mano pamąstymas g.gif Gal reikia žmogui kažką garbint, ypač sunkiais laikais g.gif
Atsakyti
Kalba čia manau vyktų visdėlto apie Satja Sai Baba? g.gif Kam įdomu galiu atsiūsti mano patirtį toje kelionėje 1999 m. ,užrašytą vienos rašytojos iš Vilniaus.Aišku kiekvienas ir kiekviena ten turi savo patirtis ax.gif O "piktukus" nereikia skleisti tarp savęs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelijus69 @ 2009 04 01, 21:31)
Kalba čia manau vyktų visdėlto apie Satja Sai Baba? g.gif  Kam įdomu galiu atsiūsti mano patirtį toje kelionėje 1999 m. ,užrašytą vienos rašytojos iš Vilniaus.Aišku kiekvienas ir kiekviena ten turi savo patirtis    ax.gif  O "piktukus" nereikia skleisti tarp savęs  4u.gif

Galima butu pora sakiniu ir cia temoje apie tai parasyti...trumpai smile.gif manau daug kam butu idomu 4u.gif
Atsakyti
Sivakar uzkliuvau kadais kazkaip isigyta prosiura:Zalioji Lietuva 90'spalis “Satja Sai Baba-Dievas zemeje”.Visai i tema smile.gif
Pazistu mano(ir ne tik) gerbiama zmogu,kuris buvo Indijoje.Maciau jam materializuota ir dovanota zieda....
Nera abejones,kad Sai Baba pritraukia daug zmoniu:vieni ji ignoruoja,kiti i ji spjauna,dar kiti garbina,kiti.....Tik neatrodo,kad pats Baba laiko save dievu,kaip ji yra pavadine ar kt "objektu"..Tai Mokytojas,kuris zino ka daro ir kam tai daro.
“Neieskok ydu kitame zmoguje.Ieskok ju savyje ir surades istrauk su saknimis.Bus geriau,jeigu tu surasi viena yda savyje,negu simtus ydu kitame.”S.B.

Butu idomi aurelijaus69patirtis smile.gif
Atsakyti
tokių išminties perlų ir aš į valias galiu pabert, kaip ir kiekvienas, kuris yra paskaitęs knygučių ta tema. tokių dievų kaip sai baba indijoje ant kiekvieno kampo galima rast.
Atsakyti
Vien jau sitame forume kiek Dievu...Baba, Grabovojus...salia kataliku, musulmomu ir jehovistu Dievu...kaip atsirenkat kuris tikrasis, aaa? g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute05 @ 2009 04 02, 13:48)
Vien jau sitame forume kiek Dievu...Baba, Grabovojus...salia kataliku, musulmomu ir jehovistu Dievu...kaip atsirenkat kuris tikrasis, aaa? g.gif

Tikrasis yra vienas. O religijas sukūrė žmonės, ne Dievas...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 04 02, 14:59)
Tikrasis yra vienas. O religijas sukūrė žmonės, ne Dievas...

Aukso zodziai! 4u.gif

Kazin, ar verta pyktis del to? g.gif
Atsakyti