jis gėrė sermatrop. Bet pas mus IUI neužteks, tai netikiu, kad labai padės. O rezultatų laukti reikia apie mėnesį, tai, jei taip ir bus, turėtų būtų rugpjūčio viduryje. Tad, jei genetikai neprikibs, pradėti turėtume rugsėjo mėnesį ( o tikėjomės spėti per vasaros atostogas), o jei prikibs, tada nežinau..
Sveikos merginos,
Mes jau šį mėnesį pradėsim IVF. Sakykit, o ar davė jums biuletenį tą dieną kai kiaušialąstes išėminėjo? ir perkėlimo dieną?
[quote name="Skiedra" post="71750228" timestamp="1502182958"] Sveikos merginos, Mes jau šį mėnesį pradėsim IVF.
Sėkmės didžiausios, o pas ką atliksit procedūrą? Dėl biuliotenio ir man įdomu, gal kada ir man pavyks pradėt procedūrą... būt gerai žinoti ![]()
[quote name="Skiedra" post="71750228" timestamp="1502182958"] Sveikos merginos, Mes jau šį mėnesį pradėsim IVF.
Sėkmės didžiausios, o pas ką atliksit procedūrą? Dėl biuliotenio ir man įdomu, gal kada ir man pavyks pradėt procedūrą... būt gerai žinoti ![]()
Mes irgi startuopjam šį mėnesį
Mes irgi startuopjam šį mėnesį
Sėkmės didžiausios, o jūs pas ką lankotės?
Mes pas Gricių. Tik man šis ciklas kažkoks išsibalansavęs. Reikia informuoti gydytoją, kai bus 1 mm diena, Bet man jau 3 dienas tik pateplioja, o kraujavimo normalaus neprasideda. Dabar ir nežinau kada traktuoti pirmą mmm dieną. Bijau, kad IVF gali nusikelti į kitą mėnesį
. Gal gimdos pabraižymas įtaką turi, net nežinau.
Gal nestumo testą pasidaryk