Įkraunama...
Įkraunama...

Deciem.com priemonės

Kuo taip patinka? smile.gif

Karta ar du per savaite juo ismasazuoju skalpa, palaikau gera valanda ir tada plaunu galva, plaukai purus, svelnus, maziau riebaluojasi. O dregnus galus patepu keliais lasais po kiekvieno plovimo, pas mane jie sviesinti, tad linke pasauset, velgi tas

aliejus neriebina plauko, lengviau sukuojas (pas mane plaukai siaubingai veliasi), isdziovinus plaukus galiukai svelnus, neskilineja :) 

Atsakyti

Na Estee Lauder jau investavo i juos ir niekas nepasikeite, tai nemanau, kad ir pabrangtu, jei kas nupirktu. Juk dalis ju stiprumo ir yra kaina, o jei ja pakeltu, tai rinkoj tikrai yra kitu produktu su tais ingridientais (plius daznai malonesnes konsistencijos), tai jau iskart konkurencija padidetu. 

Atsakyti

As del to pabrangimo gal labiau juokais, tiesiog kai kazkas labai patinka, tai noris, kad tas produktas niekados niekur nedingtu :D Deciem man jau kaip manija pasidarius, o mano vyrui kaip keikamazodis  :lol: 

Atsakyti

Šiandien gavau savo pirmąjį siuntikuką iš Deciem su the Ordinary produkcija. Nekantrauju išmėginti :)

Pasiėmiau Matrixyl 10% + HA seruma, ketinu vakarais naudoti. Anksčiau, kai Rasa dar naudojo Matrixyl savo serume, tai vis nusipirkdavau, bet dabar jie pakeitė sudėtį. Žiūrėsiu, kaip the Ordinary tiks ir ar patiks.

Dar paėmiau Granactive Retinoid 2% emulsion, tai kol kas lauksiu svaitgalio, nes bijau, kad veido odą gali per daug dirginti, ir po teks raudonu veidu vaikščioti iki savaitgalio :D Bet pamėginau ant rankos, maloniai jaučiasi, greit susigeria ir jokio perštėjimo nepajutau.

Na ir pora silpnesnių rųgščių paėmiau veido valymui. Tai su jomis taip pat laukisu savaitgalio. Gal nemėginsiu visko iš karto, išskirstysiu per 2-3 sav., kad nebūtų paskui per didelių problem su oda įvedus tiek daug naujų priemonių iš karto.

Kadangi rūgščių nesu naudojusi (net su saliciliu mažai rekalų teturėjau), tai tikėtina, kad oda gali jautriai reaguoti. Bet, manau, ganėtinai realu, kad bus didesnis efektas net iš silpnesnių produktų, kol oda dar nėra labai pripratusi.

Atsakyti
As irgi ta retinoida pries pora dienu gavau, karta isbandziau, patiko, nors mano oda jautri, lyg ir nedegino, neraudonavo. Kolkas kasdien nenaudoju, sake reciau pradzioj, paskui naudosiu kas antra vakara keiciant su lactic acid 5%.
Nemazai bandziau is ju, Euk man nepatinka, kaip ir skvalanas, nes nemegstu alieju ant veido, kurie nesigeria greitai, nors oda sausa, dehidratuota, linkusi raudonuoti, paakiu kafeinas irgi nekartojamas.. niekaip negaliu nusprest ka imti pabandymui dar - azelaic ar alpha lipoic acid.. atsiliepimai geri apie abu...
Atsakyti
Vit c su silikonu iškart vėlėsi ant veido.. unsure.gif
Atsakyti

Na gaivinam temą :) Kas ką naujo esat bandę? Aš norėčiau kažką iš rūgščių pabandyt ir tų retiniodų, bet niekaip nedrįstu užsisakyt, bijau prisižaist.....Dar sudomino paakiams argirelinas. Gal kuri bandėt?

Atsakyti
Parekomenduokit man priemonių. Esu 35 m. oda labai sausa, tačiau karts nuo karto stipriai paberia verysad.gif
Norėčiau, ją pridrėkinti, sumažinti spuogelius ir raukšleles 4u.gif
Atsakyti
O kas man galit paaiskint kas ten daros Deciem grupei? ju savininkas i narko iniko ar kas? nebesuprantu nieko.. kazka postiona istisai.. visas grozio pasaulis pakraupes.. zmones daug kas atsisako pirkti ta produkcija.. kas cia daros!??! blink.gif
Atsakyti

Na pažiūrėjau ir aš, tai nieko nesupratau :)

Atsakyti

Na tai ar naudojat kuri ka nors? Ka naujo isbandet? As naudoju jau kazkelinta Matrixyl, gliukolio tonika, paakiams su kofeinu, argirelina raukslems, ir retinoidus 2% skvalane. Dar noreciau pabandyti priemone plaukams, bet vis susilaikau.....

Atsakyti
QUOTE(Zometa @ 2019 01 25, 12:12)
<p>Na tai ar naudojat kuri ka nors? Ka naujo isbandet? As naudoju jau kazkelinta Matrixyl, gliukolio tonika, paakiams su kofeinu, argirelina raukslems, ir retinoidus 2% skvalane. Dar noreciau pabandyti priemone plaukams, bet vis susilaikau.....
</p>

galit įmesti nuorodą nuo raukšlių priemonei?

Saulei su spf naudojate kas? Artėja jau pavasaris, reikia veido apsauga pasirūpinti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Supronti: 27 vasario 2019 - 10:26